Welkom!

Mijn naam is Rob van Barneveld, ik ben een Utrechtse striptekenaar en.. ik verstrip dromen. Iedereen kan mij dromen mailen en dan selecteer ik de leukste om er een kleine strip van te maken. In strips kan alles en is het dus niet raar als Samson (van Gert) je achtervolgt, als baby-uiltjes veranderen in slapende katjes of als je gaat skateboarden met Ringo Starr.

Het tekenen van dromen doe ik naast mijn werk als fulltime illustrator, dus in mijn vrije tijd op zondagmorgen of doordeweeks 's avonds laat. Enorm leuk om te doen, maar om het haalbaar te houden zou af en toe een kleine donatie enorm helpen. Of een klein abonnement. Het project is nog jong maar vol potentie en ik ben erg benieuwd waar het de komende jaren heen gaat.

Wil jij mij helpen?

Groetjes! Rob

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Ghislaine Groenewegen10 euro

Rob je bent zo'n held! Zo leuk om een droom verstript te hebben! Keep on goiiiiiing!

19 juni 2020
Thijs Rullens30 euro

Ik droomde dat je project een groot succes werd ?

12 juni 2020

Ik droomde dat je een abonnement nam.

€ 5 per maand

Je gaf elke maand 5,- en in ruil daarvoor kreeg je exclusieve droomstrips. Daarnaast zorgde je structureel voor karma in je leven wat een positieve invloed had op je leven. Je was geweldig. Daarna dronken we wat sangria in een bubbelbad met een levensgrote klimplant.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2