Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Het Koffiecollege
Het Koffiecollege

Het Koffiecollege

De podcast waarin je alles leert over koffie1 petjes af€ 3 per maand

In Het Koffiecollege delen Joost Leopold (koffie-expert en -trainer) en Bregje Deben (Duurzaamheidsspecialist en schrijver van De Prijs van Mijn Koffie), in 9 afleveringen, hun kennis over koffie. Ze leren je hoe jij het beste uit jouw koffiebonen kan halen.

Het eerste seizoen Koffiecollege is gestart februari 2021. Ieder seizoen bestaat uit 9 afleveringen die wekelijks online worden gezet.

Naast het Koffiecollege voor de (thuis)barista is er binnenkort ook een speciale editie voor de Horecaprofessional te horen.

Wil je nog meer dan alleen luisteren naar onze podcast en lid worden van onze eigen Koffiecollege community, neem dan je Petje af voor ons en doneer ons maandelijks met een kleine bijdrage.

Aan de podcast werken mee: Host: Joost Leopold & Bregje Deben Muziek en geluiden: Jonas Leopold Stemmen: Melanie Pouw en Mees Wolterbeek Ontwerp logo's: Remco Bijl van Studio1voud

Klein Padje

€ 3 per maand

Wij geloven in de wet van drie. Al het goede komt immers in drieën. Steun je ons voor 3 euro per maand dan ontvang je een persoonlijk welkomstpakket. Ook krijg je van ons toegang tot exclusief podcastmateriaal.

Ik neem dit petje af!

Groot Padje

€ 6 per maand

Wanneer je ons met 6 euro per maand steunt dan ontvang je een welkomstpakket, toegang tot diverse downloadmateriaal zoals ebooks en whitepapers en uiteraard mag jij ook meeluisteren naar alle extra's in de exclusieve podcasts.

Ik neem dit petje af!

Super Padje

€ 9 per maand

  • Instructiefilmpjes
Ik neem dit petje af!

Jij bent echt een superfan! En waarschijnlijk ook erg leergierig. Wanneer je ons met een Super Padje steunt dan ontvang je van ons het boekje "Water, Koffiebonen & Melk" van Joost Leopold en Petra Venekamp met 52 tips voor de (thuis)barista. En iedere maand krijg je toegang tot een instructiefilmpje. Tot slot mag jij natuurlijk ook meeluisteren met het exclusieve podcastmateriaal.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17