Wat fijn dat je mij gevonden hebt! Ik probeer wat licht in de duisternis te brengen en hoop dat je mede door mijn bespiegelingen, ontspannen, relativerend, ruimdenkend maar vooral vol optimisme door het leven kunt wandelen.

Ds. Eppe Gremdaat

Met je petje.af account kan je ook inloggen op het Betty Asfalt TV Platform, klik hier om in te loggen

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Bart48 euro per jaar

Dol op Dolman, man!

14 december 2022
Elisabeth48 euro per jaar

Al aan zoveel mensen doorgegeven dat ze de problemen rustig kunnen laten afglijden omdat ze morgen toch wel weer terugkomen; die is echt van goud.

19 mei 2022
M.Bertsch-Ferwerda25 euro

Ik hoop dat jullie door kunnen gaan met Troost tv en daarom deze bijdrage. Veel succes.

12 augustus 2021
Willem Ginckels50 euro

Met dank voor de blijvend troostende, vermakelijk informatieve aanwezigheid in onze huiskamer sinds begin april 2020 en voor het binnenbrengen van talloze gasten, bekend en onbekend. Dank vooral voor het gulle gebaar, de genereuze attentie.

02 augustus 2021
Femke Quatfass6 euro per maand

Geweldige televisie, zo heerlijk gewoon. Ik hou van jullie

30 april 2021
Hennie Egger10 euro

Steun en toeverlaat, in bange dagen

17 april 2021
Marian B.10 euro

Ik doe liever een eenmalige donatie voortaan, want de maandelijkse incasso werkt bij mij niet zo gemakkelijk. Zo hou ik zelf de vinger aan de pols. Succes en over een poosje terug naar een opgefrist Betty Asfalt complex, jullie stekkie.

31 maart 2021
Marian B.15 euro

Omdat ik Betty Asfalt TV en alle vertakkingen ervan zo waardeer, terug uit Engeland rond maart 2020, na bijna 5 jaar, met waardering voor Skype sessies met mensen van over de hele wereld (bijna) zodat je kunt zien hoe het leven er echt is, komt jullie dit toe.

23 februari 2021
Jacob Kok75 euro

Heerlijk jullie programma Troost TV! Ik kijk het met plezier. Houd vol lieve mensen!

11 februari 2021
Christoffel Klimbie10 euro

We hebben genoten van de avondklok uitzending. Geweldig hoe jullie met eenvoudige middelen een heel actueel programma realiseren. Hulde!

27 januari 2021

Eppe

€ 4 per maand

  • Actuele preken
  • Troost voor de Nacht
Ik neem dit petje af!

Met dit pakket zorg je ervoor dat de uitzendingen van BettyAsfaltTV blijven bestaan maar kun je ook de TroostTV uitzendingen zien die speciaal voor de leden van BettyAsfalt TV worden gemaakt. En krijg je toegang tot de bijzondere programma's die Paul Haenen en Dammie van Geest ooit voor de VPRO, net5, OutTv etc gemaakt hebben. Elke week is er een nieuwe duik in het tv-verleden, De DonderdagDuik.

Geurtie

€ 6 per maand

  • Actuele preken
  • Troost voor de Nacht
  • Bonusmateriaal
  • Archiefmateriaal
Ik neem dit petje af!

Met Geurtie, de voornaam van de vrouw van dominee Gremdaat, steun je niet alleen extra Betty Asfalt TV waardoor we door kunnen gaan met o.a. TroostTV maar kun je ook genieten van extra content van wat Paul Haenen en Dammie van Geest in het verleden voor o.a. de VPRO, net5 en Outtv hebben gedaan. En kun je genieten van de speciale tv uitzendingen alleen voor leden van bettyasfaltTV.

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2