Dit is de Petjeaf-pagina van de enige Nederlandse Beatles podcast: Fab4Cast. Sinds 2013 verzorgen wij elke twee weken een podcast over The Beatles en het solowerk van John, Paul, George en Ringo. 'Wij', dat zijn Jan-Cees ter Brugge, Wibo Dijksma en Michiel Tjepkema. Allemaal die-hard fans die niets liever doen dan hun passie voor The Beatles via podcasts uitdragen. En dat doen we, gelet op onze grote schare vaste luisteraars, met succes!

Via deze pagina kun je ons werk - dat wij belangeloos doen maar dat veel geld, tijd en energie kost - financieel ondersteunen. Jouw donaties gebruiken wij om onze podcast nog beter te maken.

Wij bieden exclusieve afleveringen aan voor onze donateurs. LET OP! Deze afleveringen zijn alleen te beluisteren als je een zgn. Petje afneemt (vanaf €3 per maand). Met een eenmalige donatie krijg je helaas geen toegang tot de exclusieve afleveringen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Freek Werner36 euro per jaar

Ga vooral door met deze fantastische podcast! Elke aflevering is een terecht eerbetoon aan de beste groep ooit!

25 maart 2024
Paul Goossen36 euro per jaar

Geweldige podcast! Vol kennis, humor en mooie fragmenten.

21 januari 2024
Jan Jordans50 euro

Net mijn collectie MP3 vanaf no 191 tem 211 veilig gesteld voor later op de pc ben nog steeds erg blij met jullie!!

10 december 2023
Klaas de Vries36 euro per jaar

Dag Michiel Wibo en Jan- kees. Jullie zijn fab! Ik geniet als jonge beatlefan van alle geweldige podcasts en neem al jullie kennis maar wat graag in mij op. Dank En ik hoop dat jullie nog vele jaren door gaan.

11 november 2023
Guus Eggen3 euro per maand

Succes verder jonges 👊🏻!

25 oktober 2023
Ernst36 euro per jaar

Als je je inene beseft dat je best vaak afleveringen opnieuw luistert, dat je er eigenlijk geen genoeg van kan krijgen... Dan ben je het moment om te ondersteunen eigenlijk al voorbij🙂. Dank jullie!

24 september 2023
Frank Verhoeven36 euro per jaar

Ik kijk iedere keer weer uit naar nieuwe afleveringen van Fab4cast! En luister oude afleveringen opnieuw. Geweldig dat jullie dit doen. De muziek v d Beatles blijft boeien en verwonderen door jullie podcast!

20 september 2023
Frans Meeus36 euro per jaar

Waanzinnige ontledingen van de liedjes vond ik onmiddellijk verslavend. Sommige afleveringen beluister ik meermaals. Mijn bewondering voor Paul als muzikant is gestegen. Maar ik blijf John het meeste missen. Veel dank en “hold on its gonna be allright”.

20 september 2023
Erik Wissink36 euro per jaar

Geweldige podcast. Als muziekliefhebber luister ik hier met erg veel plezier naar. Mijn grote muziek liefde ligt bij the Stones, maar ik kan ook enorm genieten van the Beatles. De liefde hiervoor begon toen ik van mij groootouders de rode en de blauwe kreeg.

10 september 2023
Gert van den Hof6 euro per maand

Ik ben een paar maanden geleden door iemand gewezen op Fab4cast. Ik luister (als 78-jarige) tijdens het doen van huishoudelijke klussen en ben nu bij uitzending 100. Ik ben enorme Paulfan. Ik geniet van elke uitzending; vooral van album besprekingen.

09 augustus 2023

Klein petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13