Dit is de Petjeaf-pagina van de enige Nederlandse Beatles podcast: Fab4Cast. Sinds 2013 verzorgen wij elke twee weken een podcast over The Beatles en het solowerk van John, Paul, George en Ringo. 'Wij', dat zijn Jan-Cees ter Brugge, Wibo Dijksma en Michiel Tjepkema. Allemaal die-hard fans die niets liever doen dan hun passie voor The Beatles via podcasts uitdragen. En dat doen we, gelet op onze grote schare vaste luisteraars, met succes!

Via deze pagina kun je ons werk - dat wij belangeloos doen maar dat veel geld, tijd en energie kost - financieel ondersteunen. Jouw donaties gebruiken wij om onze podcast nog beter te maken.

Wij bieden exclusieve afleveringen aan voor onze donateurs. LET OP! Deze afleveringen zijn alleen te beluisteren als je een zgn. Petje afneemt (vanaf €3 per maand). Met een eenmalige donatie krijg je helaas geen toegang tot de exclusieve afleveringen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Frank Verhoeven36 euro per jaar

Ik kijk iedere keer weer uit naar nieuwe afleveringen van Fab4cast! En luister oude afleveringen opnieuw. Geweldig dat jullie dit doen. De muziek v d Beatles blijft boeien en verwonderen door jullie podcast!

20 september 2023
Erik Wissink36 euro per jaar

Geweldige podcast. Als muziekliefhebber luister ik hier met erg veel plezier naar. Mijn grote muziek liefde ligt bij the Stones, maar ik kan ook enorm genieten van the Beatles. De liefde hiervoor begon toen ik van mij groootouders de rode en de blauwe kreeg.

10 september 2023
Gert van den Hof36 euro per jaar

Ik ben een paar maanden geleden door iemand gewezen op Fab4cast. Ik luister (als 78-jarige) tijdens het doen van huishoudelijke klussen en ben nu bij uitzending 100. Ik ben enorme Paulfan. Ik geniet van elke uitzending; vooral van album besprekingen.

09 augustus 2023
Jules wilhelmus36 euro per jaar

Trouwe fan. Ook van jullie. Ga door! Vraag: in welke aflevering wordt ontbinding van Wins behandeld. Met name Denny Laine: was toch 10 jaar trouwe steun van het duo. Tot 11 maart.

17 februari 2023
Bart de Wit25 euro

Prachtige podcast. Stones blijven beter. 😋

20 januari 2023
Michiel Pennings3 euro per maand

Waanzinnige podcast! Dank!

11 januari 2023
Dies Hoogstrate36 euro per jaar

Ik ben nog aan het inhalen en luister de podcasts in de auto. Mede hierdoor is mijn liefde voor The Beatles weer aangewakkerd.

08 januari 2023
Richard Klapwijk36 euro per jaar

Ik vind jullie geweldig en luister met heel veel plezier naar jullie show.

22 december 2022
Henk Gianotten36 euro per jaar

Een heel onderhoudende en informatieve podcast waar ik al jarenlang graag naar luister. Petje af

03 november 2022
Theo Witte36 euro per jaar

Het kan aan de leeftijd liggen (1952), maar ik kan met evenveel plezier afleveringen meerdere keren beluisteren. Zeer onderhoudend en kwalitatief van een hoog niveau. Ook heerlijk om Yorick of Anna te horen, zij mogen van mij wel wat vaker langskomen.

09 oktober 2022

Klein petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0