Wat leuk dat je hier bent! Ben je ook op zoek naar de waarheid of alternatieve standpunten? Neem dan je petje af voor Ella Ster en steun me in het schrijven over belangrijke zaken of standpunten die onbesproken blijven in de mainstream media.

We leven in een tijdperk waarin verborgen gehouden zaken belicht worden, daardoor kun jij als lezer actuele ontwikkelingen in een breder perspectief plaatsen. In een wereld waarin grote mediakanalen geen volledige of betrouwbare informatiebronnen meer zijn, is vrije, onafhankelijke en ongecensureerde journalistiek van groot belang. Journalistiek is immers altijd een middel geweest om de machten te controleren en essentieel voor een open debat.

Ella Ster is een oprecht onafhankelijk mediakanaal met maar één doel: het ontrafelen van de waarheid. Met jouw steun kan ik me blijven wijden aan onderzoek en het schrijven van inspirerende artikelen. Je kunt me al steunen voor €3 per maand. Als beloning krijg je toegang tot exclusieve berichten op mijn tijdlijn. Kun je meer missen? Trakteer me dan op een grotere donatie.

Mijn dank is groot! E*

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jaap Dekkers36 euro per jaar

Het is van belang dat Ella Ster ondersteund wordt en blijft als tegenhanger van alle corrupte mediaberichtgeving. Daarom petje af!!

21 september 2023
Suzanne Schilder3 euro per maand

bedankt voor alle info

20 september 2023
cecile poelsma36 euro per jaar

Jouw info is hard nodig en steengoed ! Ik heb een tijdje krap gezeten maar ik ben blij dat ik jou weer kan steunen !

19 september 2023
Marianne Govers120 euro per jaar

Hallo Ella Ster, Ik volg je artikelen al een tijdje en ben onder de indruk van je goede schrijfstijl en goede journalistiek. Je moed om je voor deze zaken in te zetten is hartverwarmend. Dankjewel en veel succes gewenst. Veel liefs, Marianne Govers πŸ’–πŸ’₯πŸ’–

27 augustus 2023
Ansje Roozeboom36 euro per jaar

Dank voor je super belangrijke werk: de kern van al het kwaad aan het licht brengen en de kinderen ertegen in bescherming nemen. Keep on the good job!

22 augustus 2023
Mandy36 euro per jaar

Petje af voor deze Echte Ster, ik ben zeer ontroerd door jouw durf, kracht en moed! We hebben meer mensen als jij nodig EllaπŸ™πŸ’•πŸ’žπŸ’ž

20 augustus 2023
Willem de Klerk36 euro per jaar

Ik ben de leugens in de mainstream media een beetje goed beu aan het raken.

09 augustus 2023
Iris van Santen36 euro per jaar

Het is onze plicht naar alle kinderen om ze te beschermen en wat fijn dat wij aan jouw werk op deze manier een steentje kunnen bijdragen. Ik zal dit doorgeven aan de liefdevolle medemensen in mijn omgeving in de hoop dat ze ook hun petje af zullen.

04 augustus 2023
Rein Boddaert36 euro per jaar

Je maakt geweldige reportages en artikelen! Vooral over kindersexhandel. Dank voor je fantastische werk!

31 juli 2023
Lisette Sprockel36 euro per jaar

Dank voor al je werk voor iedereen

21 juli 2023

Klein petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

Β© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0