Wat leuk dat je hier bent! Ben je ook op zoek naar de waarheid of alternatieve standpunten? Neem dan je petje af voor Ella Ster en steun me in het schrijven over belangrijke zaken of standpunten die onbesproken blijven in de mainstream media.

We leven in een tijdperk waarin verborgen gehouden zaken belicht worden, daardoor kun jij als lezer actuele ontwikkelingen in een breder perspectief plaatsen. In een wereld waarin grote mediakanalen geen volledige of betrouwbare informatiebronnen meer zijn, is vrije, onafhankelijke en ongecensureerde journalistiek van groot belang. Journalistiek is immers altijd een middel geweest om de machten te controleren en essentieel voor een open debat.

Ella Ster is een oprecht onafhankelijk mediakanaal met maar één doel: het ontrafelen van de waarheid. Met jouw steun kan ik me blijven wijden aan onderzoek en het schrijven van inspirerende artikelen. Je kunt me al steunen voor €3 per maand. Als beloning krijg je toegang tot exclusieve berichten op mijn tijdlijn. Kun je meer missen? Trakteer me dan op een grotere donatie.

Mijn dank is groot! E*

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Mevr. Gerda Hoogvorst5 euro per maand

Ella Ster, betekent Licht te werpen op ondeugdelijke toestanden ! Dit is mijn oprechte mening in deze. Ella Ster , Vrijheid van Mening ! , het recht de Waarheid hoog houden! En uit te spreken wat er aan het licht behoort te komen! Punt Uit. Hartegroet .

11 mei 2024
Agaath Beljon100 euro per jaar

Groot respect voor jou...en ik ben zΓ³ blij met alle goede betrouwbare info, zodat ik een andere en betere kijk krijg op wat er in de wereld gaande is....

05 oktober 2023
Bertil Geerts55 euro per jaar

Ik neem mijn petje af voor al het geweldige onderzoek wat jij hebt gedaan. Daarom ondersteun ik jou.

30 september 2023
Jaap Dekkers55 euro per jaar

Het is van belang dat Ella Ster ondersteund wordt en blijft als tegenhanger van alle corrupte mediaberichtgeving. Daarom petje af!!

21 september 2023
cecile poelsma55 euro per jaar

Jouw info is hard nodig en steengoed ! Ik heb een tijdje krap gezeten maar ik ben blij dat ik jou weer kan steunen !

19 september 2023
Marianne Govers135 euro per jaar

Hallo Ella Ster, Ik volg je artikelen al een tijdje en ben onder de indruk van je goede schrijfstijl en goede journalistiek. Je moed om je voor deze zaken in te zetten is hartverwarmend. Dankjewel en veel succes gewenst. Veel liefs, Marianne Govers πŸ’–πŸ’₯πŸ’–

27 augustus 2023
Ansje Roozeboom55 euro per jaar

Dank voor je super belangrijke werk: de kern van al het kwaad aan het licht brengen en de kinderen ertegen in bescherming nemen. Keep on the good job!

22 augustus 2023
Mandy55 euro per jaar

Petje af voor deze Echte Ster, ik ben zeer ontroerd door jouw durf, kracht en moed! We hebben meer mensen als jij nodig EllaπŸ™πŸ’•πŸ’žπŸ’ž

20 augustus 2023
Willem de Klerk55 euro per jaar

Ik ben de leugens in de mainstream media een beetje goed beu aan het raken.

09 augustus 2023
Iris van Santen55 euro per jaar

Het is onze plicht naar alle kinderen om ze te beschermen en wat fijn dat wij aan jouw werk op deze manier een steentje kunnen bijdragen. Ik zal dit doorgeven aan de liefdevolle medemensen in mijn omgeving in de hoop dat ze ook hun petje af zullen.

04 augustus 2023

Klein petje

€ 5 per maand€ 55 per jaar - 1 maand gratis

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 10 per maand€ 100 per jaar - 2 maanden gratis

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 15 per maand€ 135 per jaar - 3 maanden gratis

Ik neem dit petje af!

Β© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17