Wat leuk dat je hier bent! Ben je ook op zoek naar de waarheid of alternatieve standpunten? Neem dan je petje af voor Ella Ster en steun me in het schrijven over belangrijke zaken of standpunten die onbesproken blijven in de mainstream media.

We leven in een tijdperk waarin verborgen gehouden zaken belicht worden, daardoor kun jij als lezer actuele ontwikkelingen in een breder perspectief plaatsen. In een wereld waarin grote mediakanalen geen volledige of betrouwbare informatiebronnen meer zijn, is vrije, onafhankelijke en ongecensureerde journalistiek van groot belang. Journalistiek is immers altijd een middel geweest om de machten te controleren en essentieel voor een open debat.

Ella Ster is een oprecht onafhankelijk mediakanaal met maar één doel: het ontrafelen van de waarheid. Met jouw steun kan ik me blijven wijden aan onderzoek en het schrijven van inspirerende artikelen. Je kunt me al steunen voor €3 per maand. Als beloning krijg je toegang tot exclusieve berichten op mijn tijdlijn. Kun je meer missen? Trakteer me dan op een grotere donatie.

Mijn dank is groot! E*

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Tjiel36 euro per jaar

🙏🏽💚

06 december 2022
Coryne Noordhoek35 euro

De waarheid zeggen zonder die groter of kleiner te maken, heel belangrijk

03 december 2022
Renée Brillemans36 euro per jaar

Dankjewel voor alles dat jij (jullie) boven water brengt (brengen) .

24 oktober 2022
Frederique Buys120 euro per jaar

Wat een geweldige onderzoekster ben jij/zijn jullie. De artikelen zijn ook geweldig ontluisterend en zo geschreven dat ik ze ook door kan sturen aan slaperige vrienden en familie. Hartelijk dank!!!

15 oktober 2022
Ferrie Bierling36 euro per jaar

Onafhankelijk nieuws is onbetaalbaar. Daaraan draag ik graag een steentje bij.

13 augustus 2022
Mirte50 euro

Mooi informatief artikel, ben benieuwd naar de volgende

18 april 2022
Marjo36 euro per jaar

Deze website komt niet voor niets op mijn pad. Dankjewel 🙏❤️🥰 Marjo

04 maart 2022
Peter10 euro

Voor je mooie werk.

03 februari 2022
John van den Bosch25 euro

10 redenen om optimistisch te zijn. Goed werk! Belangrijk om in deze "moeilijke tijden" tegeloijkertijd te realiseren wat er al WEL bereikt is. Keep up the good work. WWG1WGA Warme groet, John

02 februari 2022
Jessica10 euro

Dankjewel Ella Ster, dat jij wel aan onafhankelijke journalistiek doet. Wat er gebeurt in de wereld is belangrijk om te weten, ook al is de waarheid hard. Bedankt voor al je artikelen. Het wordt zeer gewaardeerd! Ga zo door.

26 oktober 2021

Klein petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9