Word crewlid van het meest legendarische comedypodium in Nederland: Elektra. Je betaalt een klein bedrag per maand zodat Elektra kan blijven bestaan en de enige fulltime kracht, comedian Wouter Monden, niet achter de lopende band hoeft te gaan werken. Via een speciale link luister je Elektra zonder oproepjes om crewmember te worden, je krijgt toegang to extra afleveringen en als je je adres doorgeeft, krijg je fysieke consumptiebonnen om in te leveren bij een show van mij. Waar je mij kan zien? Kijk hier http://www.woutermonden.nl/speellijst Wil je geen crewlid worden maar Elektra wel steunen? Doneer dan eenmalig. Is ook supertof maar dan krijg je geen extra's.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Angelo Schifano5 euro per maand

Hilarisch! En super-ongemakkelijk tegelijk…perfecte combi!

17 mei 2023
Matthieu Spekkers27,50 euro per jaar

Wat ik dinsdagavond doe? Elektra Podcast luisteren!

09 mei 2023
Frank Beano Velthuis27,50 euro per jaar

Soms weet je niet wat je voor je verjaardag moet vragen, of kan geven. Nou ik wel, bij deze Frank, van harte, een jaar crew member, wat wil je nog meer. Die Wouter gaat nu vast minder hard door zijn eigen podcasts heen lachen. Maar ga wel zo door!

09 maart 2023
Ruud van Geleuken27,50 euro per jaar

Hi Wouter, ik heb intussen zo onwijs veel van je podcasts geluisterd dat een donatie niet meer dan terecht is! Keep it coming 👌. Als je Tex de Wit kan strikken, die zou ik nog onwijs graag willen horen. Latersss! 👋

02 maart 2023
Marian V27,50 euro per jaar

Vaste prik: in de auto op weg naar familie de Elektra podcast luisteren, heerlijk hoe gedurende een aflevering de geïnterviewde vaak op nog meer vreselijke gebeurtenissen komt. En toch doorgaat: 'want je wil optreden'.

29 december 2022
Sebas Oomis5 euro per maand

Hey Wouter! Bedankt voor al het luisterplezier! Bedankt voor de tips voor toffe standup shows, maar bovenal: de hilarische verhalen van al je te gekke gasten! Dit heeft al veel vreemde gezichten opgeleverd als ik weer hardop lachend mensen tegemoet fiets!

30 november 2022
Reyer van Riemsdijk12 euro per jaar

Hoi, ik was vrijwilliger bij Comedy festival in Utrecht en hielp toen met de camerabeelden. Helaas heb ik nog helemaal niets van die interviews gezien, maar hoop dat dit nog goed komt. Sindsdien luister ik regelmatig naar jou podcasts met veel plezier. Succes!

09 augustus 2022
Menno Smit24 euro per jaar

Dank voor de afleveringen. Top!

23 juli 2022
George Parker30 euro

Blijft top! Variëteit van gasten en hun reacties rondom soortgelijke en zeer herkenbare situaties, ook als je niet op het podium staat weet ik bijna zeker, is heerlijk.

08 juli 2022
Ron Stol1 euro per maand

Luister met veel plezier naar je Podcast, ga zo door! Groet Ron

27 juni 2022

Garderobemedewerker

€ 2,50 per maand€ 27,50 per jaar - 1 maand gratis

  • Consumptiebonnen
  • Elekstra
Ik neem dit petje af!

Je steunt Elektra met een kop koffie per maand, geweldig. Vergeet niet je adres in te vullen om je consumptiebonnen te ontvangen.

Licht- en geluidstechnicus

€ 5 per maand€ 55 per jaar - 1 maand gratis

  • Consumptiebonnen
  • Elekstra
Ik neem dit petje af!

Jij bent écht een belangrijke kracht voor Elektra. Dankzij jouw €5 per maand en je licht- en geluidskills trek je alles naar een hoger plan.

Je wordt als eerste op de hoogte gesteld van eventuele liveshows of bijzondere opnames, jij moet daarbij zijn!

Stagemanager

€ 7,50 per maand€ 82,50 per jaar - 1 maand gratis

  • Consumptiebonnen
  • Elekstra
Ik neem dit petje af!

Dankzij jou loopt alles op het podium soepel en gesmeerd. Vergeet niet je adres in te vullen zodat je je consumptiebonnen ontvangt.

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0