Welkom bij electricfelix! Hier lees je alles over elektrisch rijden, de beste deals bij de laadpaal, de verschillende EV's en veel tips en trucs om heel Europa mee door te rijden met je eigen (of gehuurde!) EV. Als je een petje afneemt, krijg je direct toegang tot het ledengedeelte op https://electricfelix.com en kun je daar de EV-reisgidsen vinden voor Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Engeland. Als lid kun je persoonlijk reisadvies aanvragen via: https://electricfelix.com/request-advice

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Danny Verhoeven25 euro

Dit voorjaar van plan om met de ec4 een trip naar Italie en naar Frankrijk te maken. Spannend, kan wel wat tips gebruiken. Erg benieuwd naar de travel guides!

27 januari 2022
Paul van der Krogt50 euro

Felix z’n tips gaven me het vertrouwen dat op vakantie naar Frankrijk met 200km actieradius te doen is. De tip over de JuicePass unlimited 30 was bonus. Die verdient Felix!

09 juni 2021
Martijn10 euro

Ga zo door! Dank voor de JuicePass unlimited tip. Ben op en neer naar midden Frankrijk geweest voor een prikkie door jou!

04 september 2020
Richard Ronkes Agerbeek10 euro

Bedankt voor je advies Felix; je ervaring is super waardevol. Veel plezier op je reizen! ;)

05 juli 2020
Wim25 euro per jaar

Fijn een site gevonden te hebben waar ik de nodige info kan vinden als toekomstig EV eigenaar. Heb eind vorig jaar de Volvo XC 40 P8 , volledig elektrisch, besteld. Ik ga ook met een caravan rijden. Levering is 4e kwartaal 2020. Kijk uit naar dat avontuur.

23 februari 2020
Jp Kroon25 euro per jaar

Top wat je allemaal doet, goed bezig om iedereen vertrouwd te raken met ev rijden! Rij zelf een I pace en heb genoten van je reisverslagen.

08 januari 2020

standaardlidmaatschap

€ 35 per jaar

Word lid van electricfelix en download altijd de meest recente versie van mijn EV reisgidsen. Je ontvangt direct toegang tot het ledengedeelte van electricfelix.com en kunt mij benaderen voor reisadvies via: https://electricfelix.com/request-advice

Ik neem dit petje af!

SUPER-lidmaatschap

€ 70 per jaar

Word SUPER-lid van electricfelix! Bovenop de toegang tot de meest recente versies van mijn EV reisgidsen. Krijg je als SUPER-lid, direct toegang tot electricfelix op WhatsApp, zodat je als eerste op de hoogte bent. Bovendien kun je me altijd mailen voor persoonlijk advies betreffende je reizen per EV, je krijgt gegarandeerd antwoord binnen 48 uur. https://electricfelix.com/request-advice

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17