Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Eef Lanoye, schrijfster.

Wat HEERLIJK dat je hier bent!

Geloof jij ook in de kracht van menselijke verhalen?

Ik schrijf open & Bloot. Over alles eigenlijk. Maar vooral over mijn leven als ploeterende moeder, energieke ondernemer en schrijver van spoken word en proza. Lekker juicy, soms pikant en altijd persoonlijk.

Mijn eigen verhaal...? Ik ben een troubadour. Een doler. Ik leef voor mooie ontmoetingen met mensen. Geboren in Vlaanderen op 22 december 1975. Nog net in het internationale jaar van de vrouw. Boogschutter, antecedent Schorpioen.

Als kind maakte ik slecht getekende strips, als puber zoetsappige gedichten en als twintiger schreef ik menig memo als Haagse gemeenteambtenaar - in de uitzonderlijke categorie lekker leesbaar uiteraard. Daarnaast deed ik veel met citymarketing, waar mijn liefde voor verhalen en woorden echt opbloeide.

In 2011 koos ik voor een reizend bestaan als schrijver en kwam mijn erotische verhalenbundel Sterrenogen uit - een bundel met 11 schaamteloze erotische verhalen (Arbeiderspers).

Met volle teugen genoot ik van het vrije leven totdat ik in september 2013 moeder werd van een mooie dochter Elodi. Ineens zat ik in een burgerlijk leventje in burgerstad Utrecht. Nogal onverwacht snel daarna kreeg ik in januari 2015 mijn zoon Tiurin.

Het leven als moeder is mij 'niet in de kouwe kleren' gaan zitten. Veel roze wolken heb ik niet gezien...ik belandde vanaf mijn tweede zwangerschap al in een diep donkere put en heb jarenlang lamgeslagen op de bodem gelegen. Niet bij machte om eruit te komen. Niet de leuke moeder die ik had bedacht te zijn voor mijn kinderen.

Schrijven heeft mij gered.

Vanaf 2018 krabbelde ik beetje bij beetje, woord voor woord uit die put. Ik startte een bedrijf in storycoaching en ik ben weer eigen werk gaan maken.

In mei 2021 zocht ik een nieuwe uitdaging om me aan te verbinden. Ik besloot om elke week samen te vatten in 100 woorden. Niet meer en niet minder. Precies honderd. Geen nieuws, geen actualiteiten. Wel mijn kleine leven vol verlangens, dromen en hersenspinsels. (de eerste bundel in samenwerking met een geweldige illustrator is in de maak!)

Ondertussen werk ik aan een nieuw boek. Een roman over een ongelukkige moeder die zich zichzelf naar vrijheid poetst. Eerlijk, rauw en smeuïg. Over de schaduwkanten van het moederschap, de strijd van iedere vrouw om autonomie en de bijna verboden verlangens van vrouwen - en zeker moeders - naar avontuur!

Met een abonnement hier steun je mijn schrijverschap. Mijn droom uit 2011 om te leven van mijn pen. Een droom die wat vertraging opliep door mijn moederschap, maar die ik nu eindelijk waarmaak!

WAT krijg jij als abonnee?

 • een pre listen van mijn spoken word '100 woorden per week' (24 uur voordat deze online komt) NB: heel binnenkort krijg jij exclusieve toegang tot deze 100 woorden en zijn ze niet meer gratis te lezen online)

 • minstens 2 schrijfsels per maand, maar vaak meer

 • updates over mijn nieuwe boek, inclusief previews

 • losse spoken words

 • exclusieve extra's van mijn podcast #NoGutsNoStory!

 • bij aankoop van mijn bundels en boek 1 plus 1 gratis!

 • als De Luxe abonnee een gratis exemplaar van mijn erotische verhalenbundel Sterrenogen

Mijn eerste boek Sterrenogen kun je trouwens nog altijd als e-book kopen bij de Arbeiderspers en ik heb nog wat dozen met hardcopy voor als je het liever in je handen houdt. Persoonlijk houd ik erg van boeken opsnuiven en aaien, maar dat terzijde.

Via mijn webshop op www.eeflanoye.eu kun je een exemplaar bestellen.

Rechts (of op je telefoon onderaan) zie je in welke twee smaken je mijn woorden kunt krijgen als abonnement en welk lekkers daar bij hoort.

Ik kijk er naar uit om ze open en bloot met je te delen!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Arina6,50 euro per maand

Als er iets heel tofs gebeurd en ik dit bijzonder proces kan en mag bewonderen vanaf de eerste rij, dan zit ik er heel graag met mijn neus bovenop! 1 keer een 'Alles bloot' abonnement alstublieft.

10 januari 2022

Open&Bloot

€ 3,50 per maand€ 38,50 per jaar - 1 maand gratis

 • Pre listen '100 woorden per week'
 • 2 of meer schrijfsels of andere updates per maand
 • Leuke acties rondom de lancering van mijn nieuwe boek in 2023!
 • Exclusieve extra's van mijn podcast #NoGutsNoStory!
Ik neem dit petje af!

Voor €3,50 per maand deel ik met jou twee of meer schrijfsels per maand. Van mijn worstelingen als moeder tot previews uit mijn nieuwe boek, van inspirerende verhalen over vrouwelijke ondernemers tot vrouwen die kiezen voor een heel eigen vrij leven. Je kunt ze hier op deze pagina lezen.

Verder ontvang je een pre listen van mijn wekelijkse 100 woorden spoken word. (24uur voordat deze online komt) en krijg je op onregelmatige basis losse spoken words.

Bovendien krijg jij toegang tot exclusieve extra's van mijn podcast NoGutsNoStory! De podcast over genadeloos jezelf zijn en laten zien in je business en leven, met alles wat je bent en hebt.

Als je per jaar betaalt, hou ik er meer aan over én ontvang jij een maand gratis. Ik zeg win-win! Bovendien ontvang je leuke acties rondom de lancering van mijn nieuwe boek in 2023.

Open&Bloot De Luxe

€ 6,50 per maand€ 71,50 per jaar - 1 maand gratis

 • Pre listen '100 woorden per week'
 • 2 of meer schrijfsels of andere updates per maand
 • Leuke acties rondom de lancering van mijn nieuwe boek in 2023!
 • Exclusieve extra's van mijn podcast #NoGutsNoStory!
 • GRATIS boek (1 plus 1 gratis)! (na 3 betalingen)
 • GRATIS exemplaar Sterrenogen (na 3 betalingen)
Ik neem dit petje af!

Voor €6,50 per maand krijg je ALLES....van het andere abonnement en ontvang jij een GRATIS gesigneerd exemplaar van mijn bundel Sterrenogen (na minimaal 3 maanden en zolang de voorraad strekt, daarna verzin ik een ander cadeau).

Dit abonnement is voor mensen die het wat luxer hebben in het leven en graag extra steunen. Als je per jaar betaalt, hou ik er meer aan over én ontvang jij een maand gratis. Ik zeg opnieuw win-win! Bovendien ontvang je leuke acties rondom de lancering van mijn nieuwe boek in 2023.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17