Hoi!

Welkom op mijn pagina. Mijn naam is Ed Struijlaart. Ik ben gitarist, zanger, liedjesschrijver, radio-, podcast- en theatermaker. Misschien ben ik wel het best samen te vatten als 'Creatief Ondernemer'. Ik doe een hoop en dat komt, op termijn, allemaal samen hier op mijn petje.af pagina. Hier wil ik gaan bouwen aan een eigen community. Waar jij mij helpt om mijn dromen waar te maken en ik in ruil jou voorzie van exclusieve toegang tot mijn nieuwste muziek, podcasts, exclusieve live streams, kijkjes achter de schermen en meer!

Op dit moment zijn er 2 pakketen te vinden, gebouwd rond mijn podcast 'Gitaarmannen, de podcast':

'Grote Gitaar Vriend'

Ben je hier omdat je mijn Gitaarmannen, de podcast podcast volgt. Dan is dit pakket voor jou. Je krijgt toegang tot diverse extra's. Een paar op een rijtje: elke podcast krijgt een exclusieve bonus aflevering die alleen voor Grote Podcast Vrienden te beluisteren is. Hier bespreek ik o.a. met mijn gast zijn 3 favoriete gitaristen. Ook krijg je toegang tot andere exclusieve content die ik ga maken. Denk aan afleveringen met gitaarbouwers en -reperateurs, eigenaren van gitaarshops en meer. Kijk snel bij het Grote Gitaar Vriend pakket en zie wat je verder kan verwachten!

'Kleine Gitaar Vriend'

Wil je bijdragen, maar is je beurs iets kleiner dan heb ik voor jou het 'Kleine Gitaar Vriend' pakket. Voor 24 euro per jaar ontvang je als eerste toegang tot de podcast (Voordat deze officieel is uitgekomen). Ook zal er voor jou af en toe leuke extra content te vinden zijn! Dit pakket neem je vooral als je je favoriete gitaarpodcast wil steunen.

In mijn drang om altijd te blijven vernieuwen en voorop te lopen ben ik overtuigd van het feit dat dit de toekomst is. Weg van de algoritmes en afhankelijkheid van de grillige media, op naar een directe band tussen maker en gever. Waarin we elkaar ondersteunen en voorzien in elkaars behoefte. Ons eigen clubje! We gaan er wat moois van maken.

Dank voor jullie steun!

Groeten! Ed

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Richard van Bergen49,50 euro per jaar

Keep up da good work!

29 januari 2024
Ronald Coenders4,95 euro per maand

Fantastisch programma en een inspiratiebron vanaf de 1e aflevering Tip misschien leuk om ook eens luisteraars te intervieuwen Mv gitaargroeten. Een fan

05 december 2023
Kees Menheere49,50 euro per jaar

Beste Ed, Keek en luisterde naar jouw interview met Jan Akkerman (staat met Pat Metheney/Joe Pass en Wes Montgomery hoog in mijn vaandel) en vond het superleuk!!Dank hiervoor en daarom vanaf nu gitaarvriend!! Happy playing en groet Kees

24 september 2023
Janus de Hon24 euro per jaar

Beste Ed, ik kijk en luister met veel plezier de (je) Gitaarmannen. Leuk, inspirerend en informatief. Heb zelf net mijn eerste gitaar gebouwd, Een OM, super leuk om te doen. Succes!

17 april 2023
André de Korte49,50 euro per jaar

Mooie podcast serie Ed! Ben er nu pas op gewezen door een vriend. Dat is de prijs wel waard

07 april 2023
Johan49,50 euro per jaar

Keep up the good work, Ed!

13 maart 2023
Dennis van Heusden49,50 euro per jaar

Hey Ed,

Bedankt voor je fantastisch leuke podcasts! Ga zo door!

Amateur gitaar vriend,

Dennis

12 februari 2023
Fred Vos4,95 euro per maand

Ik volg als snarenprutser al een tijdje je podcasts. Ook al snap ik niet alles- zit (nog) niet echt in het muzikantenwereldje, misschien maar goed ook ;) - kwalitatief zit het goed in elkaar, en ik steek er wat van op ook. Je GGV en verder vage kennis, Fred.

08 mei 2022
Arthur Bouweriks49,50 euro per jaar

Ik luister veel naar Gitaarmannen De Potcast. Dus een lidmaatschap leek mij logisch. Ik speel zelf gitaar en ik stel gitaren af, repareer gitaren en versterkers en ik verkoop goede tweedehands gitaren en versterkers via mijn bedrijfje Bout Guitars.

09 februari 2022
Jeroen Derksen25 euro

Ed, DANKJEWEL! Voor alles wat je voor ons (gitaristen, muziekanten, liefhebbers )doet. Pad sinds kort volg ik je podcast als ik bezig ben met mijn verbouwing en storm van de ene aflevering door naar de andere. Puur genieten. 🤘

19 juli 2021

Kleine Gitaar Vriend

€ 2 per maand

  • Toegang tot extra afleveringen
Ik neem dit petje af!

Wordt Kleine Gitaarvriend voor maar 2 euro per maand. Als Kleine Gitaarvriend steun je de podcast en krijg je toegang tot de podcast voordat deze uitkomt voor het grote publiek.

Dit pakket biedt geen toegang tot de extra content zoals 'de grote drie', dat is toegankelijk vanaf het pakket 'Grote Gitaarvriend'.

Grote Gitaar Vriend

€ 4,95 per maand€ 49,50 per jaar - 2 maanden gratis

  • Shout-out naar nieuwe leden in de podcast
  • Toegang tot de livestreams
  • Toegang tot extra content rondom de podcast!
  • Toegang tot extra afleveringen
Ik neem dit petje af!

Steun de podcast en wordt Grote Gitaar Vriend. Toegang tot exclusief bonus materiaal en als eerste de updates over nieuwe gasten en livestream opnames!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0