Lieve muziekliefhebber,

Omdat het coronavirus de hele cultuursector heeft platgelegd, zijn we met een fijn team een nieuw 'coronaproof' initiatief gestart:

Met ingang van 21 mei zullen we met DRI3MAN twee donderdagen per maand om 21:00 uur een live-optreden voor jullie verzorgen vanuit de Woodstock Recording Studio in Enschede. Af en toe nodigen we daarbij een bekende gastartiest uit (zo hadden wij inmiddels o.a. Edwin Evers, Anita Meijer, Berget Lewis, Shirma Rouse te gast, en de lijst met bevriende gastartiesten is nog lang niet uitgeput), en jij kunt daar - virtueel - bij zijn! Op deze pagina kun je kiezen uit verschillende abonnementen op onze streams. We hopen van harte dat er iets van je gading tussen zit.

De eerste stream, die we op 21 mei hebben uitgezonden, krijg je van ons cadeau!

Daarnaast is er (ook) nog een mogelijkheid om een eenmalige donatie te doen (alle beetjes helpen ons om muziek te kunnen blijven maken tijdens deze crisis). Van deze donaties kunnen wij de onkosten betalen voor de gastartiesten en eventuele extra musici die we uitnodigen.

Als laatste: zou je graag een van onze uitzendingen willen bijwonen, koop dan in onze shop je ticket(s). Er zijn er per show voorlopig zes beschikbaar, dus wees er snel bij! Voor de Petje-Afnemers hebben we speciale prijzen. ;)

Tot donderdag!

Ferry, Lo en Nick

Foto's: Carla Gorter Fotografie

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Sheila Sikkelbein25 euro

De kaartjes in Baarn voor het fantastische optreden gisteren waren veel te laag geprijsd, dus daarom wat extra's. Dank voor alle streams, het is elke keer weer een feestje thuis!

12 december 2021
Hans Tinge100 euro

Mannen, bedankt voor alle mooie live streams. Hier een extra bijdrage! Groetjes Hans Tinge

20 mei 2021
Jenneke Smits20 euro

Omdat jullie in dat hele jaar nog geen minuut vervelen.

06 mei 2021
Karin Gremmee15 euro

Geweldig dat jullie nog steeds van die heerlijke optredens streamen. Dank, dank! Dankzij die live streams is die vervelende coronatijd zonder echte live-optredens nog een beetje door te komen. Groetjes, Karin en Rob Gremmee

25 april 2021
Eva Jane Smeenk15 euro

Geniet ervan liefkes!

04 februari 2021
Dannette Brown 4,95 euro per maand

Love your music....keep it up

10 juli 2020
Debby van Tongeren4,95 euro per maand

Geweldig Concept en hoe heerlijk weer echt Live Muziek kijken en luisteren vanuit de prachtige Woodstock Recording Studio en er echt 1 X per week lekker voor te gaan zitten.... Een Feestje op alle fronten.

05 juni 2020
Kim Helmink4,95 euro per maand

Super leuke live stream! Goed bezig mannen! ??

23 mei 2020
Cindy Thijssen4,95 euro per maand

Gister enorm genoten van jullie virtuele optreden. Verheug me nu alweer op donderdag ? Succes en have fun mannen!

22 mei 2020
Danielle4 euro

Even lekker ontspannen bij de fantastische close harmony van deze fijne mannen!

21 mei 2020

Supporter

€ 4,95 per maand

 • Abonnement op onze nieuwsbrief
 • Maandelijks opzegbaar
 • Toegang tot de live-streams
Ik neem dit petje af!

Met dit abonnement krijg je exclusieve toegang tot het virtueel bijwonen van onze live-optredens, elke donderdagavond vanuit de Woodstock Recording Studio. Mocht je onverhoopt een donderdag verhinderd zijn kan je de optredens daarna, wanneer het jou uitkomt, onbeperkt terugkijken op deze pagina.

Fan

€ 6,95 per maand

 • Abonnement op onze nieuwsbrief
 • Maandelijks opzegbaar
 • Toegang tot de live-streams
 • Toegang tot extra content
Ik neem dit petje af!

Dit pakket biedt hetzelfde als het Supporter-abonnement maar geeft je daarnaast toegang tot extra content, zoals 'behind-the-scenes'-opnames, repetities, en dergelijke.

Super-Fan

€ 9,95 per maand

 • Abonnement op onze nieuwsbrief
 • Maandelijks opzegbaar
 • Toegang tot de live-streams
 • Toegang tot extra content
 • Kans op bijwonen van de live-stream (2 pers.)
 • Toegang tot de DRI3MAN WhatsApp-groep
Ik neem dit petje af!

Bij dit abonnement krijg je toegang tot alles wat bij de overige pakketten is inbegrepen maar daarnaast word je ook nog toegevoegd aan de DRI3MAN WhatsApp-groep. Zo word je als eerste op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en kun je eventueel verzoekjes aanvragen. Ook maak je met dit abonnement kans op een uitnodiging om ons optreden live bij te komen wonen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0