Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Don't Go There
Don't Go There

Don't Go There

Een komisch reisprogramma voor mensen die liever thuis blijven16 petjes af€ 54 per maand

In Don't Go There neem ik je mee op reis. We gaan de hele wereld over: Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Je maakt het allemaal van dichtbij mee. Maar reken vooral niet op shots van mooie landschappen of leuke mensen die nooit diarree krijgen.

In Don't Go There zie je hoe lang je in de rij staat als je op safari een luipaard wilt spotten. Hoe je een straatverkoper afpoeiert, een terrorist herkent in een vliegtuig, contact maakt met locals en je weg vindt in het buitenland. Ik laat je zien waar je beter niet kunt gaan zitten en waar je vooral niet heen moet.

Don’t Go There is ongepolijst, ongegeneerd en ongecensureerd: hét reisprogramma voor bankzitters en thuisblijvers. Geniet ervan.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Bulent3,11 euro

goeie intro, hoge verwachtingen

26 augustus 2021
Willemijn3 euro per maand

I'm there, I'm goin'

11 juni 2021
Fedor36 euro per jaar

Graag boek ik me in voor deze vlucht naar onbekende oorden, levensgevaarlijke avonturen en de tips and tricks voor het reizen met een groep demente bejaarden

07 juni 2021

Overbooked

€ 3 per maand

Met dit pakket steun je mij in het maken van superleuke content en exclusieve Don’t Go There filmpjes en maak je elke maand kans om mee te denken over een volgende trip.

De voordelen van Overbooked: • lekker op reis zonder alle ellende die daarbij komt kijken • elke maand 2 nieuwe afleveringen • nooit eerder vertoonde beelden van de reizen die ik maakte voor werk of vakantie • dolkomische columns over vliegen, over mannen op het strand, over welke drugs je beter niet kunt nemen en hoe je aan condooms komt in Afrika • ongelimiteerd terugkijken van alle reizen • je eigen tips delen: en wie weet komt jouw tip terug in een podcast of tijdens een van mijn vele avonturen.

Ik neem dit petje af!

Gipsvlucht

€ 5 per maand

Met dit pakket heb je de voordelen van Overbooked, plus: elke maand een podcast over alles wat er bij reizen komt kijken. Met antwoord op vragen als hoe pak je je koffer in, hoe ga je om met straatverkopers, waar kun je het beste gaan zitten in een vliegtuig, hoe betaal je niet te veel voor een taxirit, wie moet je wel of juist niet een fooi geven, welke god kun je beter te vriend houden en waar verstop je je portemonnee als je gaat zwemmen?

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2