Doel

738 van 10000 petjes afgenomen

SPECIAAL LIVESTREAM CONCERT WILD HEARTS CLUB

Wanneer we de 10.000 leden behalen, organiseren we een livestream concert speciaal voor de WILD HEARTS CLUB!

DI-RECT // WILD HEARTS CLUB

We gaan mooie dingen creëren! In deze aparte COVID-19 tijd proberen wij zo creatief mogelijk te zijn. We kijken naar wat er wel kan. En dit wordt de volgende stap, onze WILD HEARTS CLUB. Voor slechts €6,- per maand gaan we speciale dingen maken voor en met jou. Wordt lid.

LIVESTREAMS 2020: Als lid kan je alle 5 de livestreams van 2020 terug kijken. Dit zijn de livestreams van De Koninklijke Schouwburg, De Pier, Het Mauritshuis, De Electriciteitsfabriek en Het Kurhaus.

PRE-SALE CONCERTEN: In de toekomst, wanneer wij nieuwe shows aankondigen, krijg jij als lid een speciale mogelijkheid tot een pre-sale. Hiermee mag je dus eerder dan andere een ticket bestellen voor deze concerten.

SPECIALE THUISSESSIES: Tijdens de lockdown zijn we begonnen met de Thuissessies. Akoestische live sessies opgenomen vanuit huis. Speciaal voor de WILD HEARTS CLUB nemen we elk kwartaal een nieuwe Thuissessies op.

Q&A: We zullen 1 keer per maand, via een besloten ZOOM video call, een aantal van jullie vragen beantwoorden.

WILD HEARTS CLUB CHAT: Via de app Telegram, kun jij chatten met een van de bandleden. Zo kun je bijvoorbeeld die ene vraag stellen waar je altijd al antwoord op had willen hebben. Je ontvangt nog een aparte e-mail met instructies over deze chat.

DI-RECT PODCAST: Elke maand maken we een podcast over onderwerpen die ons interesseren. De ene keer hoor je Spike & Paul Jan over hun gitaar gear, de andere keer Marcel over zijn voorliefde voor UFC, Jamie over zijn kookkunsten en Bas over zijn bezigheden in de Studio.

WILD HEARTS TRACK BY TRACK: Ons nieuwe album Wild Hearts is een paar maanden uit en speciaal daarom gaan we 10 video's maken waarin we elke track bespreken. Anekdotes, lyrics, de opnames in Berlijn en nog veel meer in's & out's over de songs.

DI-RECT JQBX ROOM: Ken je de app JQBX? Dat is een live Jukebox waarmee je samen met je vrienden songs kunt draaien, en wij open een besloten Room spelen voor iedereen die lid is, waarin wij zo af en toe onze favoriete platen draaien.

JQBX TALKS VIDEO: 1 keer per maand nemen we een video op waarin we met heel de band kletsen over onze favoriete songs van die maand die in de JQBX Room voorbij zijn gekomen. Meer info over JQBX vind je hier, aanmelden kan via de deze link. Het wachtwoord van de Room is: StangersToTheCity. Let's get the party started.

NIEUWSBRIEF: Je ontvangt elke eerste van de maand een nieuwsbrief met alle ins and outs over de band en over de Wild Hearts Clubs.

BETAAL VOOR 1 JAAR: SPECIALE MERCHANDISE & PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP: Wanneer je 1 jaar lid wordt/bent, krijg je een speciaal WILD HEARTS CLUB Merchandise item opgestuurd en ontvang je een persoonlijke videoboodschap als bedankje.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Marc Sandelowsky72 euro per jaar

Na al die jaren fan, werd het wel eens tijd om bij de club te gaan horen

23 oktober 2022
May ann Torrequemada6 euro per maand

Ik vind jullie album wild heart, duif session leuk. Ik en mijn man hier staan voor de eerste keer at Ahoy Rotterdam 22October voor jullie concert.

22 oktober 2022
Daniël Wentink6 euro per maand

Na het eerst concert vorige jaar helemaal enthousiast geworden. Wat een energie dat kon ik zo goed gebruiken. Toppers

18 oktober 2022
Chantal6 euro per maand

Er is geen band waar ik voor in de rij zou staan, behalve voor jullie. De bezieling waarmee jullie optreden is werkelijk genieten! Tot Ahoy!

10 september 2022
Yvonne Paulus6 euro per maand

Ik volg jullie via FB al een tijdje, ben al naar verschillende concerten geweest, en geniet daar altijd zo ongelofelijk van!! Jullie geven altijd zo’n goede Vibe! Dus meteen lid geworden toen ik hier over las! Thx voor jullie muziek!💪🤘😎😃

10 september 2022
Desiree Huijsmans72 euro per jaar

Eindelijk wild hearts club❤ Di-rect jullie zijn voor mij the best, petje af maar ook diepe buiging !!!

09 september 2022
Manon van Leeuwen72 euro per jaar

Ik ben pas dit jaar (2022) voor het eerst naar festivals geweest en ik heb jullie al een paar keer live kunnen zien. Helemaal fan geworden en ik moest lid worden van de Wild Hearts !! Jullie muziek en gezelligheid maakt mijn dag beter :) Groetjes van Manon.

02 september 2022
Riek de Ruijter6 euro per maand

Ik sta onder een ander email adres bekend via Facebook. Heb vorig jaar 120. Betaald

03 januari 2022
Wim Kronenburg72 euro per jaar

Ondanks de geweldige Livestreams van de afgelopen periode op verschillende locaties, was het toch wel geweldig om weer bij elkaar te zijn. Nog een keertje het strand van Scheveningen?

26 oktober 2021
Nicole van der Schelde6 euro per maand

Bedankt voor jullie geweldige concert afgelopen zaterdag. Geweldig genoten en ik geniet nog na.

25 oktober 2021

WILD HEARTS CLUB

€ 6 per maand

 • LIVESTREAMS 2020
 • SPECIALE THUISSESSIES
 • Q&A
 • WILD HEARTS CLUB CHAT
 • PRE-SALE CONCERTEN
 • DI-RECT PODCAST
 • WILD HEARTS TRACK BY TRACK
 • DI-RECT JQBX ROOM
 • JQBX TALKS VIDEO
 • NIEUWSBRIEF
 • BETAAL VOOR 1 JAAR: SPECIALE MERCHANDISE (bij betaling per jaar)
 • BETAAL VOOR 1 JAAR: PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP (na 12 betalingen)
Ik neem dit petje af!

Je wordt nu lid van de WILD HEARTS CLUB en krijgt toegang tot alle extra's. Enjoy!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9