Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
De Verbouwing

Hi!

Wij zijn Jan & Leonie en maken iedere twee weken Podcast De Verbouwing. De podcast waarin we je bijpraten over de verbouwing van onze bouwval tot droomhuis.

Wil je naast de afleveringen in je favoriete podcastapp ook exclusieve content zien én wil je ons tegelijkertijd supporten? Steun ons dan via Petje.af! Door ons maandelijks een klein bedrag te geven kunnen wij de editor van de podcast betalen én krijg jij toegang tot de privé instagram van Podcast De Verbouwing.

Vergeet niet je Instagram-naam in te voeren. Anders komt deze niet in het systeem terecht en word je niet automatisch toegevoegd aan de privé Instagram met exclusieve content.

Eenmalig supporten zonder toegang tot de extra content kan natuurlijk ook. Neem een petje af en laat een leuke comment achter :)

Bedankt voor het luisteren!

Liefs Leo & Jan

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Joëlle van der Meulen 36 euro per jaar

Zo gezellig en leuk om naar jullie te luisteren! Ik word er altijd helemaal vrolijk van en leer ook nog van jullie podcast.

18 november 2022
milou van Meurs3 euro per maand

Ik volg Leonie al heel lang vond het toen super leuk dat jullie naar Haarlem verhuisden omdat ik daar zelf vandaan kom. Jullie vorige huis was prachtig en het is heerlijk en leerzaam om deze verbouwing te volgen. Daarbij zijn jullie stemmen beide heel fijn.

27 juli 2022
Marinda3 euro per maand

Super leuke podcast, ik volg jullie avontuur met plezier! En erg nuttig voor inspiratie voor ons nieuwbouwproject, bedankt!

02 juli 2022
Sharda10 euro

Aangekomen in Portugal. Ik heb dus ik 2,5 dag bijna 15 uur naar jullie geluisterd. Over een maand rij ik terug zorgen jullie dan weer voor 15 uur luister plezier?

30 mei 2022
Leonie de Quaasteniet3 euro per maand

Ik stap in net voordat jullie gaan verhuizen maar hoop zo dat jullie doorgaan met podcasts maken! Heerlijk om naar jullie te luisteren 🙌🏼

22 mei 2022
Charlotte Penders36 euro per jaar

Hallo! Ik heb nu de podcast in mijn oren, ben toch wel heel benieuwd naar jullie proces en fotootjes.

Wij zijn op zoek naar een huis, niet zo’n bouwval maar toch reuze leuke inspiratie!

09 februari 2022
Dide Hoogveld3 euro per maand

Superleuke podcast!

29 januari 2022
Ilse van Bruggen3 euro per maand

Superleuke podcast, ik kijk uit naar nieuwe afleveringen. Succes met de verbouwing :)

16 november 2021
Laura Thunnissen-Wingender5 euro

Succes in jullie droomhuis! Leuke podcast, ik woon dichtbij jullie, leuk om alles te volgen.

11 november 2021
Maaike3 euro per maand

Heel veel succes met jullie verbouwing. Mijn man en ik hebben net zelf voor de tweede keer in ons leven een klushuis gekocht, vanaf februari gaan wij ook aan de bak! Leuk om jullie te volgen.

31 oktober 2021

Alle beetjes helpen

€ 3 per maand

  • Toegang tot privé instagram met exclusieve content
Ik neem dit petje af!

Krijg toegang tot de Privé Instagram van Podcast De Verbouwing.

Japans Toilet

€ 10 per maand

  • Toegang tot privé instagram met exclusieve content
Ik neem dit petje af!

Help Jan aan z'n Japanse Toilet én krijg toegang tot de privé Instagram van Podcast De Verbouwing. Nee grapje: we gebruiken het geld van Petje.af NOOIT voor de verbouwing, maar echt om de podcast beter te maken.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17