Lieve jij,

Wat fantastisch dat je hier bent. Het feit dat je voor meditatie kiest, laat zien dat je tijd en ruimte voor jezelf wilt creëren, om te verbinden met je innerlijke zelf. Mijn meditaties zijn ontworpen om je eraan te herinneren om diep adem te halen, om te vertragen en om zachtheid toe te laten in je leven. Het is belangrijk dat je weet dat het oké is om even rust te nemen, om ruimte te maken voor jezelf.

Door hier te zijn, kies je voor deze kostbare momenten. Het is geweldig dat je overweegt om de podcast te steunen, want jouw steun zorgt ervoor dat er meer prachtige meditaties blijven komen. Zo heb je altijd toegang tot deze momenten van rust, waarin je verbinding kunt maken met je innerlijke zelf.

Goed om te weten! Je kunt ervoor kiezen om een jaarlijkse of maandelijkse donatie te doen. Je zit nergens aan vast en kunt op elk gewenst moment opzeggen. Jouw vrijgevigheid draagt direct bij aan het voortbestaan van deze podcast en helpt anderen om ook toegang te krijgen tot deze waardevolle meditaties.

Dankzij jou kan ik blijven doen wat ik het liefste doe: ontspanning en liefdevolle aandacht brengen, altijd en overal. Ik wil je vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor je steun en aanwezigheid.

Liefs, Merel

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Ciska van der Garde15 euro

Wat een heerlijke meditaties, afwisselend en relevante onderwerpen. Voor elk moment een geschikte meditatie. Merel, ga vooral door!

24 april 2024
Esther Hamels25 euro

Lieve Merel Dankjewel voor je fijne meditaties die je in een prettige tempo met een mooie, zachte stem op een positieve manier inspreekt. De thema's spreken erg aan en bieden veel afwisseling. Je versterkt een positieve start van mijn dag. Esther

13 april 2024
Cootje Kila25 euro

Ik vind Merel’s meditaties geweldig. Haar stem is zo mooi, warm, rustig, liefdevol. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

28 maart 2024

Meditatie Vriend(in)

€ 2,50 per maand€ 25 per jaar - 2 maanden gratis

Ik neem dit petje af!

Mindful Donateur

€ 5 per maand€ 50 per jaar - 2 maanden gratis

  • Maandelijkse Online MeditatieAvond
Ik neem dit petje af!

Sluit aan bij de maandelijkse Online Meditatieavond! Elke eerste donderdag van de maand om 19.30 uur begeleid ik je in een geleide meditatie en is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. De sessie duurt maximaal 60 minuten.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13