Doel

5 van 100 petjes afgenomen

Alle huiskatten van Nederland gelukkig!

Zoals je weet zijn mijn video’s gratis, alleen zo kan ik veel katten eigenaren bereiken en veel huiskatten gelukkig maken. Natuurlijk kan ik alle hulp hierbij gebruiken, bijvoorbeeld door mijn video’s te delen en aan te bevelen. Van de kijkers krijg ik ook regelmatig de vraag of ze een geldbedrag kunnen doneren. Vanaf nu is dat mogelijk via deze pagina. Door jullie donaties (éénmalig of maandelijks) kan ik mijn kosten een beetje dekken zodat ik mijn content gratis aan jou kan blijven aanbieden. Daarnaast kan ik dan investeren in betere kwaliteit video's en mijn aanbod vergroten. Alle kleine beetjes helpen, dus help jij mij om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken?

Welkom bij de petje.af pagina van De gelukkige huiskat!

Ik ben Sonja en het is mijn missie om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken! Dit doe ik door mijn kennis als Dierenarts en Gedragstherapeut voor Katten te delen via YouTube: www.youtube.com/c/degelukkigehuiskat en andere social media. Iedere zondag vind je op mijn kanaal een nieuwe video waarin ik op een duidelijke en eenvoudige manier uitleg geef over het gedrag van je kat. Lees je liever? Ik heb ook een blog en op mijn website vind je nog veel meer gratis leesvoer: www.degelukkigehuiskat.nl

Om dit alles kosteloos aan jou te kunnen blijven aanbieden heb ik deze petje.af pagina opgestart. Hier kun je een éénmalige donatie doen of een klein bedrag maandelijks aan mij doneren. Zo kan ik een klein beetje de onkosten dekken en lekker video’s blijven maken.

Help jij mij mee om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken? Neem dan nu je petje af voor De gelukkige huiskat!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Jan Voerman15 euro

Dank voor het advies.

12 april 2024
Merel Veeken- van den Brink15 euro

Veel dank voor de leuke, informatieve video's!

04 april 2024
truus, hannah , fietje en dirk visser36 euro per jaar

niet alleen de katten worden gelukkiger ....ook het personeel !

23 januari 2024
José Nouwen15 euro

Hoi Sonja, 👍🏼Super bedankt voor al jouw filmpjes en adviezen. Ik ben er super blij mee en mijn poezenfamilie (Jippe en Witje ook).

🎄Fijne feestdagen,

José Nouwen

19 december 2023
Ingrid Lamers36 euro per jaar

Vind het hele leuke informatieve videos, dus steun graag uw doel om de huiskat gelukkiger te maken en de baasjes van meer kennis te voorzien.

21 november 2023
Mirjam van der Zwan36 euro per jaar

Heldere uitleg over katten en hun gedrag. Leer er nog steeds van. Dankjewel!

04 juni 2023
Art van Eijck36 euro per jaar

Bedankt voor al deze waardevole informatie, ik leer hier veel over katten wat ik nog nooit eerder geweten heb, ik kan dit nu op mijn eigen huiskatten toepassen en ze zo een gelukkigere liefdevolle toekomst geven.

27 maart 2023
Alexandra Douw25 euro

Dankzij jullie video's werd mijn 2 maanden geleden geadopteerde katje met de dag relaxter. Ze werd omschreven als een wat angstig dametje. Ze slaapt nu zelfs op mijn schoot, op haar rug nota bene, likt mijn haar en is ontzettend lief, grappig& speels. Dank!

12 maart 2023
Niels De Kok10 euro

Heel erg blij met al jullie waardevolle info!

03 mei 2021
Noortje20 euro

Jullie video's zijn super! Ik steun jullie missie van harte.

07 maart 2021

Kitten petje

€ 3 per maand

  • 1 gelukkige huiskat !
Ik neem dit petje af!

Door jouw maandelijkse kleine bijdrage kan ik mijn video’s en blog gratis blijven aanbieden. Daarmee maak jij nog meer huiskatten gelukkig!

© 2024 Petje Af BV

v 1.25.0