Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
De Cactus

Klik hierboven bij "Updates" of scroll naar beneden voor de aankomende en eerdere "Worldwide en toch digbie" concert registraties. Voor een kleine financiële bijdrage (eenmalig of een maandelijks opzegbaar abonnement) steun je de artiesten en ons.

De Cactus is een cultuur podium (onafhankelijk en niet gesubsidieerd) Het Kleinste Podium van Twente. Hier geniet je van Live optredens van regionale, nationale en internationale bands & muzikanten. Je vindt ons op Facebook, Instagram, maar ook op Twitter, en www.decactus.nl Al sinds 1995 is er op het gebied van verschillende stijlen muziek veel te beleven en te ervaren, soms zelfs drie tot vier avonden per week! De roots van Het Kleinste Podium van Twente vind je in de wereld van de Blues, Jazz, Soul, Pop, Rock, maar ook Ierse klanken, Rock&Roll, Singer Song, Close Harmonie, Zigeuner en Klezmer sferen voelen zich thuis. Het programma is bijna altijd tot het komende jaar volgeboekt. Dit geeft aan dat de Cactus niet alleen bij haar gasten, maar ook onder de muzikanten een aangename ‘Live Muziek Plaats’ is. Wil je zelf muziek maken? Stuur ons een e-mail met biografie, foto en beschikbaarheid. Wil je de Cactus voor je eigen feest? Dat kunnen we begrijpen, velen gingen je voor en ‘leenden’ de sfeer, het cactusteam en/of het podium om iets te vieren. De Cactus kan plaats bieden voor groepen van 20 tot 100 personen. Mail of bel gerust, onze voorwaarden passen in het Cactusplaatje en zullen je vrolijk stemmen! De Cactus is altijd open als er iets te doen is. Zie voor meer informatie ‘Agenda’ op www.decactus.nl

Tot Cactus!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

H.F.G. Roncken50 euro

Voorlopig de laatste. Tenzij "ze" straks weer met hun lockdownmanie toeslaan. Op 6-7 krijg ik mijn eerste oogoperatie, zodat die avond wellicht een plaats voor de akoestische sessie vrijkomt, maar ik wil tóch komen. "Halte die (wertvollen) Ohren Steif"!

23 juni 2022
H.F.G. Roncken50 euro

Bliewt stekkelig, Hèèngelnse prikdoornstroek! Mit döks vöäl leu van wietwaagn's vot mar ok aait weer van onmeunig dichbie. Én blijf lekker modern zoals jullie aan de andere kant óók weer zijn. En alles altijd weer met een oergezellige inslag.

25 maart 2022
H.F.G. Roncken50 euro

De Cactus is uniek en belangrijk voor vele muziekminners in Hengelo en ver daarbuiten. Hopelijk na vanavond weer tot tien uur open! Er stond/staat nog zóveel moois op stapel... Bedankt, Erwin, team, vrienden en artiesten.

25 januari 2022
gerbert egberink500 euro

Namens de vrienden van de Cactus live.

04 januari 2022
gerbert egberink2.265 euro

Beste Erwin, Met dit bedrag willen we, als vrienden van de cactus live, laten zien dat we het waarderen zoals je tijdens de corona het hoofd boven water probeert te houden. En de cactus ondanks de minimale omzet toch laat draaien. Super dank je.

30 december 2021
H.F.G. Roncken100 euro

Hoi Erwin, de tweede helft van mijn donatie aan De Cactus is gedaan (mogen er vele van velen volgen, en moge jij, en mogen jullie, ons blijven achtervolgen, nog zéér lange tijd!). Ik mis jullie (nu al) enorm!!!

CU! Huub

22 december 2021
H.F.G. Roncken100 euro

Hoi Erwin, ter ondersteuning van de o.a. voor mij o zo belangrijke De Cactus hierbij toch nu al de eerste helft van de donatie. Heel kort voor of direct na de kerst volgt dan de tweede helft. Keep on going strong! Dank voor alles, hartelijke groeten, Huub

11 december 2021
Tim Niënhuis10 euro

T was super om er bij te zijn om 6uur smorgens

06 juni 2021
Michel van Pomeren10 euro

er kan helemaal niemand zonder live muziek .En als de artiest s ochtends om 6 uur al optreed en vervolgens het publiek er ook nog om s ochtends vroeg om 6 uur al is dan neem ik mijn petje daar voor af

06 juni 2021
Raymond Evertzen20 euro

I'll be back

20 april 2021

Bezoeker

€ 5 per maand

Ik neem dit petje af!

Fan

€ 8 per maand

Ik neem dit petje af!

Vriend

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2