Hallo, wij zijn D-Tales! Wij zijn Ralf, Jorn en Michiel. Elke week nemen we D-Tales op, dé Nederlandstalige podcast waarin we het uitgebreid hebben over de laatste nieuwtjes van Disney. De parken, de films, het bedrijf - alles over The Mouse House!

D-Tales is elke week te beluisteren via onze site: http://www.d-tales.nl. Maar ook via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Wel zo handig; elke week automatisch de nieuwste aflevering op je telefoon!

Op de website houden we je elke werkdag op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de Daily Disney Roundup, die rond lunchtijd online komt. Via D-tales.nl kun je bovendien ook ons nieuwsarchief raadplegen en D-Tales merchandise scoren.

Waarom Petje.af? Het bijhouden van een website, het verzamelen van nieuws en het opnemen van een wekelijkse podcast is heel erg leuk - dat voorop gesteld. Maar het kost naast tijd ook geld: hosting, apparatuur, reiskosten -- allemaal kleine posten die optellen tot een groter geheel.

Mocht je met plezier naar D-Tales luisteren of onze site lezen, dan kun je overwegen ons via Petje.af te steunen. Dat kon al een poosje, maar via Petje.af kunnen we je als ondersteunende Donalteur nog beter voorzien van extra's. Dat zijn exclusieve previews van wat we in de pijplijn hebben, leuke voordeeltjes, voorrang bij events en kleine tekens van affectie ;-)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Bas Huisman5 euro per maand

Na ontelbar bezoeken aan Disneyland Parijs en de vele afleveringen beluisterd te hebben neem ik mijn petje af. Tof om op deze manier te blijven genieten van de Disney magie. Heren, complimenten voor jullie podcast. Ga zo door!

23 februari 2024
Naomi Manders36 euro per jaar

Ik luister nu al minstens een jaar lang D - Tales en nadat ik vorige week weer naar Disneyland Parijs ben geweest heb ik er even over zitten denken, maar toch besloten om ook eindelijk donalteur te worden! Succes met jullie podcast en ga zo door!

21 februari 2024
José Bassa36 euro per jaar

Jullie podcast is altijd een genot om naar te luisteren. Zo ook gehoord van Florivida en ga ik nu samen met mijn zus met de groepsreis mee naar Orlando in september! Veel zin in.

11 februari 2024
Lotte van Rooijen3 euro per maand

Na maanden luisteren vond ik het wel eens tijd om donalteur te worden! Na de ontelbare bezoeken in Parijs en 1X Orlando hoop ik dat Tokyo de volgende wordt!

08 februari 2024
Michael Tieze5 euro per maand

Net terug uit Anaheim. We hebben veel storingen gehad. Ben zelf 3 keer geëvacueerd uit verschillende attracties. Groetjes aan Michiel van mijn vriend. Jullie hebben in dezelfde straat gewoond in Almelo. Hij is de Maarten van Rossem van attractieparken. :-).

30 januari 2024
Rutger Wolters (L)5 euro per maand

Al maanden lurk ik lekker mee in de luwte, genietend van jullie dynamiek terwijl ik alle Disney nieuws en feitjes ansorbeer; top! Toen deze week de planten door de studio vlogen en ik aan Ekstra Weekend (beste radio ooit) moest denken, moest m’n petje wel af!

28 januari 2024
Janwillem Nieuwenhuis5 euro per maand

Ik wil mijn petje af nemen voor D-tales! Na een tijdje luisteren en na jullie WDW verhalen heb ik met mijn vriendin voor eind dit jaar bij Florivida een vakantie geboekt naar Orlando! Bedankt voor de informatieve en vooral leuke afleveringen! Ga zo door!

26 januari 2024
Bas van den Berk60 euro per jaar

Na vele jaren afwezigheid in DLP sinds kort weer een goldpas houder met het gezin. Luister D-tales nog niet lang maar jullie zijn inmiddels wel mijn favoriete passagiers in de auto. 🤩 Graag draag ik mijn steentje bij om D-tales te laten groeien. 👍👍

24 januari 2024
Faith Winter36 euro per jaar

Hoi! Al lange tijd Disney fan en mijn man is al een tijdje Donalteur. Toch heb ik het gevoel dat ik iets mis wanneer ik mijn man weer op dinsdag hoor praten😉, dus nu is het tijd dat ik ook mijn petje af neem! Luister elke week met veel plezier, ga zo door!

23 januari 2024
Debbie van Dijk60 euro per jaar

Ha Ralf, John en Michiel! Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Al vanaf het begin luister ik naar jullie, nu is het tijd om jullie te steunen. Des te meer omdat er samen met mijn beste vriend dit jaar hopelijk een reis naar WDW inzit. Ga zo door! Groet, Debbie

08 januari 2024

Kwik, Kwek en Kwak

€ 3 per maand

 • Lid worden van onze exclusieve Telegram chatgroep
 • Naamsvermelding in de eerstvolgende D-Tales aflevering
 • De D-Tales Disneyland Parijs Audiotour v1.0 als download
 • Als eerste toegang tot de reguliere D-Tales afleveringen
Ik neem dit petje af!

Dank je wel dat je ons steunt voor € 3,00 per maand! Daar zijn we onwijs blij mee!

Donald Duck

€ 5 per maand

 • Lid worden van onze exclusieve Telegram chatgroep
 • Naamsvermelding in de eerstvolgende D-Tales aflevering
 • De D-Tales Disneyland Parijs Audiotour v1.0 als download
 • Als eerste toegang tot de reguliere D-Tales afleveringen
 • Toegang tot D-Tales+: exclusieve extra afleveringen en specials
Ik neem dit petje af!

Dank je wel dat je ons steunt voor € 5,00 per maand! Daar zijn we onwijs blij mee!

Mickey Mouse

€ 10 per maand

 • Lid worden van onze exclusieve Telegram chatgroep
 • Naamsvermelding in de eerstvolgende D-Tales aflevering
 • De D-Tales Disneyland Parijs Audiotour v1.0 als download
 • Als eerste toegang tot de reguliere D-Tales afleveringen
 • Toegang tot D-Tales+: exclusieve extra afleveringen en specials
 • Een exclusief D-Tales Donalteur Merchandise item (na 3 betalingen)
 • Voorrang bij live opnames en events van D-Tales
Ik neem dit petje af!

Dank je wel dat je ons steunt voor € 10,00 per maand! Daar zijn we onwijs blij mee! Let op: De fysieke cadeau's worden na minimaal 3 maanden lidmaatschap verstuurd.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0