Hallo, wij zijn D-Tales! Wij zijn Ralf, Jorn en Michiel. Elke week nemen we D-Tales op, dé Nederlandstalige podcast waarin we het uitgebreid hebben over de laatste nieuwtjes van Disney. De parken, de films, het bedrijf - alles over The Mouse House!

D-Tales is elke week te beluisteren via onze site: http://www.d-tales.nl. Maar ook via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Wel zo handig; elke week automatisch de nieuwste aflevering op je telefoon!

Op de website houden we je elke werkdag op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de Daily Disney Roundup, die rond lunchtijd online komt. Via D-tales.nl kun je bovendien ook ons nieuwsarchief raadplegen en D-Tales merchandise scoren.

Waarom Petje.af? Het bijhouden van een website, het verzamelen van nieuws en het opnemen van een wekelijkse podcast is heel erg leuk - dat voorop gesteld. Maar het kost naast tijd ook geld: hosting, apparatuur, reiskosten -- allemaal kleine posten die optellen tot een groter geheel.

Mocht je met plezier naar D-Tales luisteren of onze site lezen, dan kun je overwegen ons via Petje.af te steunen. Dat kon al een poosje, maar via Petje.af kunnen we je als ondersteunende Donalteur nog beter voorzien van extra's. Dat zijn exclusieve previews van wat we in de pijplijn hebben, leuke voordeeltjes, voorrang bij events en kleine tekens van affectie ;-)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Anouk van Gerven5 euro per maand

Hallo mannen, Mijn vriend en ik hebben een top vakantie achter de rug van 5,5 week door Oost-Amerika, mede dankzij de hulp van Ralf. Ik ben 6 maanden voor de vakantie begonnen met luisteren naar jullie podcast en nu ben ik een wekelijkse luisteraar. Bedankt!

21 mei 2024
Cees Woudt10 euro per maand

Mannen! Wat een geweldige podcast hebben jullie. Wij zijn in 1 jaar nu 2 keer naar Disney World geweest en zijn helemaal verkocht. Wij zijn nu bezig om een trip te plannen naar Disneyland Tokio. Door jullie extra voor plezier! Keep up the good work! Lataaaaaah

11 mei 2024
Paul Dekker5 euro per maand

Mannen, al een hele lange tijd luister ik naar jullie. Vooral de afleveringen over de geschiedenis van Disney en de parken zijn fantastisch. Mede door jullie is mijn boekencollectie nu gigantisch. Petje af.

02 mei 2024
Remy van Keulen60 euro per jaar

Elke week een feest om alle Disney ontwikkelingen te horen! Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk! Ga zo door! Ik benieuwd naar de verticale verhalen van Ralf, de wetenswaardigheden van Michiel en Jorn, die zorgt voor de plus! Wat wil een Disneyfan nog meer?

29 april 2024
Bryan Posthuma5 euro per maand

Hey mannen, In Maart 2020 ging ik samen met een vriend naar DLP. Echter sloeg corona toe en ging het park al snel dicht. Thuis toch de magie kunnen beleven met jullie podcast. Ik luister nog iedere week en daarom neem ik nu echt mijn petje af. Mannen bedankt!

28 april 2024
Geert Kullberg5 euro per maand

Eind Mei vertrek ik samen met zes vrienden voor de eerst in ons leven voor twee weken naar Disney World. Jullie podcast is daarbij een wekelijks onderdeel van mijn voorpret en dat moet bedankt worden. Tijd om mij dus aan te sluiten bij de Donalteurs. Bedankt!

27 april 2024
Kelly leuverink60 euro per jaar

Goedemorgen Heren, Als regelmatig bezoeker van parijs, 2 maal in Orlando geweest te zijn en net teruggekeerd uit Anaheim, is alle informatie en humor die jullie brengen een zeer welkome toevoeging. Op nog vele uren luisterplezier en misschien tot in Azië.

26 april 2024
Paul Groot60 euro per jaar

Net als velen luister ik jullie nu al een tijdje. Wekelijks maken jullie mijn autoritten een stuk fijner en nu ook maar besloten om jullie te steunen. Ik hoop dat jullie daarmee nog veel toffe dingen kunnen doen met de show!

24 april 2024
Kelly Grotendorst36 euro per jaar

Vorig jaar in vooraf aan onze reis naar Orlando terecht gekomen bij jullie. Het was een perfecte manier om in de Disney-mood te komen. Nadat we ons hebben ingeschreven voor de Azië reis, ook besloten om donalteur te worden. Bedankt en misschien tot in Azië.

22 april 2024
Bjorn Doossche120 euro per jaar

Hey vrienden van D-tales, ik ben al een luisteraar van het 1ste uur en weet nog dat ik in 2016 me aan het voorbereiden was voor mijn 1ste keer Orlando en jullie podcast tegenkwam. Sindsdien vaste luisteraar. Doe vooral zo verder en hopelijk tot in Azië 😉

21 april 2024

Kwik, Kwek en Kwak

€ 3 per maand

 • Lid worden van onze exclusieve Telegram chatgroep
 • Naamsvermelding in de eerstvolgende D-Tales aflevering
 • De D-Tales Disneyland Parijs Audiotour als download
 • Als eerste toegang tot de reguliere D-Tales afleveringen
Ik neem dit petje af!

Dank je wel dat je ons steunt voor € 3,00 per maand! Daar zijn we onwijs blij mee!

Donald Duck

€ 5 per maand

 • Lid worden van onze exclusieve Telegram chatgroep
 • Naamsvermelding in de eerstvolgende D-Tales aflevering
 • De D-Tales Disneyland Parijs Audiotour als download
 • Als eerste toegang tot de reguliere D-Tales afleveringen
 • Toegang tot D-Tales+: exclusieve extra afleveringen en specials
Ik neem dit petje af!

Dank je wel dat je ons steunt voor € 5,00 per maand! Daar zijn we onwijs blij mee!

Mickey Mouse

€ 10 per maand

 • Lid worden van onze exclusieve Telegram chatgroep
 • Naamsvermelding in de eerstvolgende D-Tales aflevering
 • De D-Tales Disneyland Parijs Audiotour als download
 • Als eerste toegang tot de reguliere D-Tales afleveringen
 • Toegang tot D-Tales+: exclusieve extra afleveringen en specials
 • Een exclusief D-Tales Donalteur Merchandise item (na 3 betalingen)
 • Voorrang bij live opnames en events van D-Tales
Ik neem dit petje af!

Dank je wel dat je ons steunt voor € 10,00 per maand! Daar zijn we onwijs blij mee! Let op: De fysieke cadeau's worden na minimaal 3 maanden lidmaatschap verstuurd.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13