Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer
Doel

0 van 100 petjes afgenomen

#CLEANTALK Radio - Live!

Over het algemeen leven we in een wereld die destructief denken stimuleert. Daardoor leven we grotendeels in angst, met depressies, in ontevredenheid, woede, oncontroleerbare verdriet. Wat er voor zorgt dat we vaak niet doen waar ons hart zo naar verlangt of waarom we daadwerkelijk hier voor op deze mooie wereld mogen zijn.

Daarvoor hebben wij deze campagne gestart voor #CLEANTALK - Inspiration Radio. Een interactieve radioprogramma die aansluit bij ons motto "Een Nederland in blijvende Inspiratie". Door simpelweg de methode inspiratie ter inspiratie voor een ander toe te passen zorgen wij bij jou voor persoonlijke groei, heldere visies op het leven, gerichte loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, die push in jouw rug bij het starten van jouw onderneming en nog veel meer!

En hoe kan dit tot leven komen voor ons allen? Ons doel is om 100 petjes af te laten nemen voor het realiseren van deze droom, ons groter doel! 100 petjes, waarvan jij een leuke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een ander door per petje 6,50 te doneren voor het doel: #CLEANTALK Radio - Inspiration Radio!

Ons dank is groot!

Brian Strang #CLEANTALKPODCAST

Neem nu je petje af voor #CLEANTALKPODCAST!

Samen met de gasten duiken we elke week in elkaars gedachten om vraagstukken te beantwoorden over het leven, het geloof, sport, relaties, business, muziek en veel meer. Plus! De vraag van de luisteraar! Dit alles omdat ik geloof dat er uit ieder persoon een verhaal van inspiratie te halen valt! Onthoud dat:

“Conversaties zorgen voor verandering”

Hoe mooi is het als wij met z'n allen voor verandering kunnen zorgen. Door middel van jullie schenkingen kunnen we met de podcast groeien naar een Nederland in blijvende inspiratie. Hoe? Door o.a. professionele video opnames mogelijk te maken voor degenen die dus geen toegang hebben tot Spotify, Apple Podcast / iTunes etc. Of het maken van exclusieve werkboeken die ons allemaal gericht laten ontwikkelen voor blijvende verandering. Of hoe mooi zou het zijn om op den duur scholing mogelijk te maken in het versterken van onze gedachten volgens onze HET methode.

Maar! Daarnaast hebben we ook nog een maatschappelijke schenking. Een schenking die dicht bij mijn hart ligt. Ik heb niet hetzelfde meegemaakt als de kindjes die de betrokkenen ondersteunen maar heb als prematuur zo hard moeten vechten voor mij leven wat zeker niet had gekund zonder de hulp van de medici. Daarom gaat maandelijks de helft van de opbrengst van 1 van de schenkingen naar Stichting Vrienden van Sophia.

Wil jij daar een bijdrage aan leveren. Wil jij jouw hart schenken aan ontwikkeling van de podcast en kindjes die de beste zorg en omgeving verdienen ondanks hun omstandigheden? Natuurlijk wil jij dat! Neem dan hiernaast jouw petje af voor ontwikkeling. Mijn dank is groot.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Helga Morais10 euro

Keep on shining your light! Groetjes, Helga

21 februari 2021

#CLNTLK Show

€ 4 per publicatie

Toegang per publicatie tot de exclusieve content. Hiermee help ik jou als lid:

  • Direct toegang tot de nieuwste exclusieve publicatie
  • Groei in Leiderschap
  • Groei in Communicatie

If you think Big then it's going to be Big

Quote by: "Emeril Lagasse"

Ik neem dit petje af!

#CLNTLK Onbeperkt

€ 6 per maand

Onbeperkte toegang tot de exclusieve content. Hiermee help ik jou als lid:

  • Direct toegang tot de nieuwste exclusieve publicaties
  • Groei in Leiderschap
  • Groei in Communicatie
  • Inspiratie voor persoonlijke groei
  • Leer van levensverhalen

Start Small but never forget to think Big

Ik neem dit petje af!

Ik schenk een Donatie Talk

€ 20 per maand

Ik vind dat een geschenk een daad is die recht uit jouw hart dient te komen. Zodat degene die het geschenk ontvangt ook de waarde er van in ziet. Dit geschenk is er dus zo een die echt heel dicht bij mijn hart ligt.

Ik heb niet hetzelfde meegemaakt als de kindjes waarvoor zij zich inzetten. Maar heb als prematuur kindje wel moeten strijden voor een bestaansrecht en zonder de hulp van alle medici was mij dit zeker niet gelukt. Daarom wil ik elke maand de helft van het totaal bedrag van jullie schenkingen doneren aan Stichting Vrienden van Sophia (https://vriendensophia.nl/doneer/)

Zoals de slogan al luidt: conversaties zorgen voor verandering. Deze talk zorgt dus voor verandering in het leven van een kind van iemand anders. En daar draag jij aan bij.

Mijn dank is groot.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2