Supporter

€ 5 per maand€ 55 per jaar - 1 maand gratis

  • Early Acces tot onze nieuwe website
Ik neem dit petje af!

Ben jij fan van de Broodjestester en wil jij dat wij blijven doen wat we doen. Broodjes testen. Support ons dan voor de prijs van 1 broodje per maand.

Early Acces tot onze nieuwe website

€ 5 per fase MVP

  • Early Acces tot onze nieuwe website
Ik neem dit petje af!

Door een eenmalige donatie van €5 heb jij als een van de eerste toegang tot ons nieuwe broodjesplatform.

Nu kan jij altijd makkelijk zien waar de lekkerste broodjes bij jou in de buurt te vinden zijn

Early adopter www.broodjestester.nl

€ 10 per fase MVP

  • Broodjestester Whatsapp Community
  • Early Acces tot onze nieuwe website
Ik neem dit petje af!
MVP

Belangrijk te vermelden is dat het geld wat jullie doneren enkel en alleen wordt gebruikt voor het ontwikkelen van het platform.

Een Minimum Viable Product (MVP) is de eerste versie van een product of dienst die zo vroeg mogelijk wordt uitgerold naar de gebruiker. Het doel is om daarmee zo snel mogelijk feedback te krijgen. Deze feedback is belangrijk om hiermee de belangrijkste vervolgstappen te kunnen nemen.

De kosten van de MVP zijn 7000,-, hiervan betalen wij als Broodjestester een deel en vragen we jullie hulp voor het overige deel. Het platform zal het perfect hulpmiddel zijn voor de lunch. Je kan op elke locatie in Nederland straks gemakkelijk een lekker broodje vinden en opslaan in je account. Je kan ook gelijk zien wat er op het menu staat en vanaf hoe laat de broodjeszaak open is. Verder zijn er nog veel meer leuke functies die we toevegen aan de site.Om het platform zo goed mogelijk te maken willen we ook feedback en ideeën van jullie horen. Dit doen we via de whatsapp groep. Jullie zijn de eerste gebruikers en kunnen ons helpen sturen in de meest belangrijke functies van de site!

Voor de kosten van een broodje (eenmalig €10,-) kan je al mee helpen met de bouw van het beste lunchplatform in Nederland. Thanks voor je support!

Early adopter deluxe

€ 25 per fase MVP

  • Broodjestester Whatsapp Community
  • Early Acces tot onze nieuwe website
Ik neem dit petje af!

Ben jij superfan van wat wij doen en het Broodjestester platform? Wil jij dat het platform liever gisteren dan vandaag online komt en support je ons graag extra?

Doneer dan extra en krijg een super speciale gouden badge op je profiel.

Natuurlijk ben je ook lid van de community om de site te verbeteren zoals bij het andere pakket

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0