Hey, ik ben Bram - maar dat wist je denk ik al. Ik maak video's op YouTube: iedere week een vlog en regelmatig nog een extra video. Over mijn leven in Hilversum, over mijn werk als videomaker, over LHBTQ-zaken, over koffie, over (vegetarische) hamburgers en natuurlijk m'n kat Kai.

Team Kijk maar even In juli 2018 lanceerde ik Team Kijk maar even, de verzamelnaam voor iedereen die mij steunt via Petje.af of Patreon. Ik wil namelijk graag minder afhankelijk zijn van de advertenties op YouTube en betaalde samenwerkingen. Zeker wanneer ik een video maak over homoseksualiteit, of andere "volwassen" onderwerpen, heeft het preutse YouTube de neiging om mijn advertentie-inkomsten te beperken. Dankzij Team Kijk maar even voel ik me vrij om te maken wat ik wil.

Inmiddels zijn er al meer dan 200 mensen die iedere maand een klein bedrag doneren en dat heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat ik nu twee video's per week kan maken. Dankzij Team Kijk maar even kan ik ook investeren in goede apparatuur, deskundige mensen, mooie muziek en spullen voor in m'n video's.

Daar krijg je als lid van mijn Team natuurlijk iets voor terug (bonusmateriaal, een podcast, een nieuwsbrief, een sticker) maar de belangrijkste reden dat mensen lid worden blijkt simpelweg: omdat ze me willen steunen zodat ik mooie dingen kan blijven maken.

Vragen? Heb je vragen over lid worden, of ben je al lid maar zoek je iets? Op mijn website heb ik de meestgestelde vragen beantwoord. Je kunt me natuurlijk ook áltijd een berichtje sturen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Lisa Kok5 euro per maand

Hoi Bram, Ik vind je vlogs altijd zo gezellig om te kijken, je kan ook supergoed filmen en editen. Ik vind het zo leuk dat het voelt alsof ik je persoonlijk ken door het kijken van de vlogs! ❤️

08 juli 2024
Roos Bakker5 euro per maand

Hi Bram, heel fijn om naar je te kijken en te luisteren!

27 juni 2024
Betty Huisman33 euro per jaar

Hai Bram, ik geniet elke dag van je video's (bij m'n ontbijt) deze serie in Griekenland met Bonnie is ontzettend lief, leuk en grappig en mooi gefilmd en gemonteerd, ik geniet van de drone beelden en die muziek erbij. Super! Dus ik word lid van team Bram!

05 juni 2024
Rob van de Laar55 euro per jaar

Dag Bram, ik kijk al jaren naar je you tube kanaal. Rob

06 mei 2024
Sanne van iersel29,40 euro per jaar

Hee Bram, ik kijk je vlogs inmiddels al een tijdje(sinds je videos ging maken over je belastingdienst issues) vaak getwijfeld om bij team kijk maar even te komen. Kijk ontzettend uit naar de nog minder gefilterde Bram in de podcasts

10 april 2024
Mariët2,40 euro per maand

He Bram leuke kortingsactie, ik kom eens gezellig hier kijken. Jou vlogs zijn zo gezellig!

10 april 2024
CarmenvM3 euro per maand

Daar ben ik dan

17 maart 2024
Sietske van den Berg33 euro per jaar

Je maakt het begin van mn dag zo gezellig!

31 januari 2024
Nynke33 euro per jaar

Altijd gezellig om jouw video’s te zien op yt. Vaak lekker keuvelend over de dag, soms serieuze zaken. Ik kan je beeld- en visuele creativiteit enorm waarderen! Ga door met alles wat je doet! 🤩

30 december 2023
Milou de Laat33 euro per jaar

Mijn eerste petje af! Je maakt zo'n toffe video's waar ik elke keer weer enorm van geniet. Ik ben zelf ook zzp'er en weet hoe onzeker geldzaken kunnen zijn, dus met liefde draag ik daar voor jou aan bij ❤️ want creativiteit moet support worden💪

14 december 2023

Kijk maar even - level GOLD! 🏆

€ 3 per maand€ 33 per jaar - 1 maand gratis

 • Podcast
 • Bonusmateriaal
Ik neem dit petje af!

Supervet en welkom bij Team Kijk maar even!

Kijk maar even - level RAINBOW! 🌈

€ 5 per maand€ 55 per jaar - 1 maand gratis

 • Kijk maar even-sticker
 • Podcast
 • Bonusmateriaal
 • Korting op merchandise
 • Exclusieve previews
Ik neem dit petje af!

Wow! Gaaf dat je me zo wil steunen en welkom bij Team Kijk maar even!

Kijk maar even - level UNICORN! 🦄

€ 10 per maand€ 110 per jaar - 1 maand gratis

 • Kijk maar even-sticker
 • Podcast
 • Bonusmateriaal
 • Een gezellig kaartje
 • Korting op merchandise
 • Exclusieve previews
 • Je kan me altijd bereiken voor vragen en suggesties
Ik neem dit petje af!

Waattt! Jij bent een echte gulle gever die mij en mijn video's een enorm warm hart toedraagt - welkom bij de elite van Team Kijk maar even!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2