Hey, ik ben Bram - maar dat wist je denk ik al. Ik maak video's op YouTube: iedere week een vlog en regelmatig nog een extra video. Over mijn leven in Hilversum, over mijn werk als videomaker, over LHBTQ-zaken, over koffie, over (vegetarische) hamburgers en natuurlijk m'n kat Kai.

Team Kijk maar even In juli 2018 lanceerde ik Team Kijk maar even, de verzamelnaam voor iedereen die mij steunt via Petje.af of Patreon. Ik wil namelijk graag minder afhankelijk zijn van de advertenties op YouTube en betaalde samenwerkingen. Zeker wanneer ik een video maak over homoseksualiteit, of andere "volwassen" onderwerpen, heeft het preutse YouTube de neiging om mijn advertentie-inkomsten te beperken. Dankzij Team Kijk maar even voel ik me vrij om te maken wat ik wil.

Inmiddels zijn er al meer dan 200 mensen die iedere maand een klein bedrag doneren en dat heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat ik nu twee video's per week kan maken. Dankzij Team Kijk maar even kan ik ook investeren in goede apparatuur, deskundige mensen, mooie muziek en spullen voor in m'n video's.

Daar krijg je als lid van mijn Team natuurlijk iets voor terug (bonusmateriaal, een podcast, een nieuwsbrief, een sticker) maar de belangrijkste reden dat mensen lid worden blijkt simpelweg: omdat ze me willen steunen zodat ik mooie dingen kan blijven maken.

Vragen? Heb je vragen over lid worden, of ben je al lid maar zoek je iets? Op mijn website heb ik de meestgestelde vragen beantwoord. Je kunt me natuurlijk ook áltijd een berichtje sturen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Martine Brouwer33 euro per jaar

Chapeau! Veel bewondering voor jou!

17 september 2023
Bianca De Jong33 euro per jaar

Leuke verhalen een idee verhalen over alle daagse dingen

14 september 2023
Saskia3 euro per maand

Al jaren fan van je vlogs en nu eindelijk lid geworden. Heel eerlijk werd ik getriggerd door je teaser in de vlog van vandaag over de juice van de vakantie.

05 september 2023
Julia van Dam110 euro per jaar

Lang geleden (toen 17 nu 24) heb ik de belofte aan mezelf gemaakt dat ik mijn eerste echte baan én salaris jou zou steunen. Nu kan ik je eindelijk echt bedanken :). Gewoon door jezelf te zijn inspireer je mij enorm. Ik ben groot fan van je video's. DANKJEWEL!!

31 augustus 2023
Marcel van roekel33 euro per jaar

Bram je vlogs zijn leuk,gezellig en zo anders dan wat anderen maken. Ik ga jou nu hierbij jaarlijks steunen met een kleine bijdrage.

24 augustus 2023
H.A Kors Nijdam55 euro per jaar

Hee Bram, ik volg je al geruime tijd op you tube en als oudere 50 plusser, vind ik je te gek, loop in een bosbabe trui en je sticker siert mijn laptop, terwijl mijn man zoiets had, je wilt toch nooit ergens een sticker op? nou deze wel!

25 juli 2023
Emma Jansen33 euro per jaar

Ik geniet iedere dag enorm van jouw video’s. Daar neem ik graag mijn petje af voor extra content.

24 juli 2023
Erick Valk33 euro per jaar

Hoi Bram ik herken veel in de wijze waarop jij tegen het leven aankijkt en de worsteling die je doormaakt. vind het dan ook geplaatst om je te steunen

14 juli 2023
Ria Moerman33 euro per jaar

Ha Bram, ik volg je nu ongeveer een jaar en ben via Bonnie bij jou terecht gekomen. Ik word altijd vrolijk van jouw vlogs en je geeft me inspiratie 😃

23 maart 2023
Patrick en Brigitta33 euro per jaar

Hey Bram, wij kijken al jaren samen met veel plezier naar je vlogs! Liefs Patrick en Brigitta

23 december 2022

Kijk maar even - level GOLD! 🏆

€ 3 per maand€ 33 per jaar - 1 maand gratis

 • Podcast
 • Bonusmateriaal
Ik neem dit petje af!

Supervet en welkom bij Team Kijk maar even!

Kijk maar even - level RAINBOW! 🌈

€ 5 per maand€ 55 per jaar - 1 maand gratis

 • Kijk maar even-sticker
 • Podcast
 • Bonusmateriaal
 • Korting op merchandise
 • Exclusieve previews
Ik neem dit petje af!

Wow! Gaaf dat je me zo wil steunen en welkom bij Team Kijk maar even!

Kijk maar even - level UNICORN! 🦄

€ 10 per maand€ 110 per jaar - 1 maand gratis

 • Kijk maar even-sticker
 • Podcast
 • Bonusmateriaal
 • Een gezellig kaartje
 • Korting op merchandise
 • Exclusieve previews
 • Je kan me altijd bereiken voor vragen en suggesties
Ik neem dit petje af!

Waattt! Jij bent een echte gulle gever die mij en mijn video's een enorm warm hart toedraagt - welkom bij de elite van Team Kijk maar even!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0