Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

BRAL. staat voor Beats, Rhymes And Life. Een podcast van 3 vrienden die Hip Hop op hun eigen manier beleven. Noot is meester in de beats en weet precies hoe de track gemaakt is. Sluwe Voszz is de Hip Hop encyclopedie en snapt exact waar het over gaat. Ghost brult de teksten vooral fonetisch lekker mee. Hip-Hop is de lijm die de onderwerpen aan elkaar plakt. Met een beetje sarcasme, een snufje cynisme en soms een slappe lach. Door gasten die rap uit de nineties bedoelen, wanneer het gaat over golden age.

Hoe jij ons kunt helpen: Om de podcast ook in de toekomst te kunnen blijven maken en deze steeds weer een stukje beter te maken, kunnen we je hulp goed gebruiken. Of je dat nu doet met een eenmalige of structurele bijdrage; alles is welkom. In ruil daarvoor maken we je misschien wel blij met vrijkaarten voor toffe hiphopshows of kun je meebeslissen over de inhoud van de volgende aflevering.

Hoe we jouw bijdrage besteden: We hebben met elkaar geïnvesteerd in apparatuur om de podcast zo goed mogelijk te laten klinken. Daarnaast steken we elke maand met elkaar zo'n 30 uur in de voorbereiding, opname, montage en social campagnes voor BRAL. Maar vooral hebben we nog zoveel mooie plannen voor de toekomst. Toffe interviews, meer doen met bewegend beeld en een groter bereik. Daarvoor is geld nodig. En voor een podcast als BRAL. geldt echt: alle kleine beetjes helpen!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Danny Broer5 euro per Podcast

Elke episode weer genieten van leuke feitjes, goed onderbouwde meningen en toffe anekdotes. Hiphopgesprekken waarbij het voelt alsof je er aan meedoet. Keep up the good work bazen.

27 juli 2022
Ruben5 euro

Luister met veel plezier naar de podcast. Heb al veel nieuwe oude hiphop ontdekt dankzij jullie. Tnx daarvoor👊

06 oktober 2021
Lars 7,50 euro

BT afleveringen verdienen geld

02 juli 2021
Merlin Joscha Merlijn3 euro per Podcast

Yeah yeah! Veel succes guys! Hugs and kisses

01 juli 2021
Nard Goijaerts10 euro

Voor de Aygo van Voszz... En voor het genieten tijdens het eerste seizoen

11 december 2020
Lars 5,61 euro

Voor iedere minuut tot nu toe.

13 maart 2020

Braller

€ 1,50 per Podcast

  • Kans op twee vrijkaarten!
Ik neem dit petje af!

Big Braller

€ 3 per Podcast

  • Kans op twee vrijkaarten!
  • Shout out in de Podcast
Ik neem dit petje af!

Super Braller

€ 5 per Podcast

  • Kans op twee vrijkaarten!
  • Shout out in de Podcast
Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2