Hi, Fijn dat je hier bent.

Wil je ook graag tips om geld te besparen op vegan producten? Waar de beste deals te vinden zijn, welke nieuwe producten er zijn, kortingscodes en ander vegan nieuws? Dan zit je hier goed!

Door abonnee te worden krijg je als het ware toegang tot mijn vegan masterbrein. Ook jij kan creatief zijn met acties, kortingscodes en meer. Je leert het hier.

Voor slechts ā‚¬ 6,00 per maand ontdek je de beste deals, waarmee je die zes euro er makkelijk uit haalt. Omgerekend is het ā‚¬ 1,50 per week, goedkoper dan die vegan cappuccino. šŸ˜‰

Liefs, Judith

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Isabel Reyes ter Heide6 euro per maand

Ik heb veel aan je account (gehad) om vegan te worden en te blijven. Heb je account vandaag nog doorgestuurd aan iemand die de overstap wil maken van vega naar vegan.

30 december 2022
Stef Goedhart6 euro per maand

Je bent een topper die de wereld laat zien hoe makkelijk het is om om te schakelen naar een plantaardig leven!

10 oktober 2022
Ank van H72 euro per jaar

Kom maar op! Je doet super werk voor de vegan community en dat steun ik graag #winwin

08 oktober 2022

Het kleine pakket

ā‚¬Ā 4 per maand

Een lief bedankje voor het gratis gebruik kunnen maken van alle vegan aanbiedingen en het laatste nieuws van de allernieuwste vegan producten, de vegan hotspots en alle tips die ik deel. šŸ’š Een klein gebaar, maar mijn dank is o zo groot.

Ik neem dit petje af!

Extra bonus pakket

ā‚¬Ā 6 per maand

Je bent direct op de hoogte van het laatste vegan nieuws, vegan producten en iedere week persoonlijk bericht van mij. Ik neem je mee in mijn leven als Bonusvegan achter de schermen, met het team en wat ik zoals op een dag eet. Het zou te gek zijn als je me op deze manier steunt. Hierdoor kan ik alle tijd steken in het Platform en deze vullen met meer handige swaps, tips en aanbiedingen.

Ik neem dit petje af!

Ā© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0