Beau Crystal Journey de bruisende community die je meeneemt op een betoverende reis met edelstenen. Ontdek samen met gelijkgestemde zielen de magie van kristallen en leer hoe je ze kunt integreren in je dagelijkse leven voor rust, balans en zelfliefde. Elke maand staat in het teken van een nieuw thema, waarbij we dieper duiken in de eigenschappen en toepassingen van specifieke edelstenen. Laat je inspireren door boeiende challenges en deel je ervaringen met andere leden.

En er is meer! Maak kans op prachtige prijzen in onze maandelijkse winacties, waarbij we de schoonheid van edelstenen vieren. Of je nu een beginner bent op het gebied van kristallen of een ervaren liefhebber, onze community biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en delen.

Stap aan boord van deze onvergetelijke reis en laat je betoveren door de helende kracht van kristallen. Samen creëren we een inspirerende en transformerende ervaring die je naar nieuwe hoogten zal leiden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Beau Crystal Journey!

Crystal Journey 1

€ 12,95 per maand€ 142,45 per jaar - 1 maand gratis

  • Nieuwsbrief
  • Whatsapp community
Ik neem dit petje af!

Het Beau Crystal Journey is een betoverende community die jou meeneemt op een reis van zelfontdekking en innerlijke transformatie met behulp van edelstenen. Elke maand ontvang je

💎 Een video (informatief of een geleide meditatie over het thema van de maand.

💎ceremonies ( edelstenen vollemaan ceremonie, nieuwemaan)

💎Groeps healing.

💎challenges

💎Maandelijks winactie

Of je nu ontspanning, balans, zelfliefde of meer zoekt, bied de community nodige ondersteuning om jouw doelen te bereiken.

Bovendien biedt de community een warme en ondersteunende omgeving waar gelijkgestemde mensen samenkomen. Door het delen van ervaringen, het stellen van vragen en het ondersteunen van elkaar, streven we ernaar om krachtiger en sterker in onze schoenen te staan. Doe vandaag nog mee en begin je reis naar een leven vol magie en welzijn.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0