BDSMforyou
BDSMforyou

BDSMforyou

Een informatief en inspirerend platform over de prachtige wereld van BDSM0 petjes af€ 0 per maand
Ik neem mijn petje af!
Kies voor eenmalig of terugkerend

Welkom bij BDSMforyou. Een informatief en inspirerend platform over de prachtige wereld van BDSM, waar je kennis kan maken met je andere ik, en je volledigheid in liefde kan accepteren en omhelzen. Of waar je gewoon meer te weten kunt komen over de diepere lagen van BDSM. Op deze site geven we antwoord op alle vragen die je zou kunnen hebben en geven we informatie over alle dingen die je zou willen weten over BDSM. We geven antwoord op vragen zoals: "Wat is BDSM? Wat is Femdom? Hoe houd je een spel veilig? Waarom is een Pro Domme zo duur? Hoe benader je een Meesteres? Hoe werkt dit product?"... en nog veel meer.

Serieuze informatie wordt afgewisseld met spannende verhalen, ervaringsverhalen, treffende BDSM poëzie en eerlijke reviews.

De informatie wordt geschreven door Meesteres Moriah. Zij is een geboren FemdomLady. BDSM is sinds haar herkenning en erkenning, onlosmakelijk aan haar verbonden. Zij zet zich actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van BDSM. Dit doet ze onder andere met het geven van uitdagende workshops, verhelderende lezingen, informatieve websites, inspirerende e-learnings, opbouwende coach-gesprekken en met het schrijven van prettig leesbare boeken. Haar schrijfstijl is puur, eerlijk, persoonlijk en met een vleugje humor.

Dit platform wordt niet gesteund met subsidie of verenigingsgeld en is daarom financieel volledig afhankelijk van jou. Als jij dit initiatief net zo belangrijk vindt als wij, geef ons dan een eenmalige of maandelijkse financiële tik. Jouw donatie, klein of groot, geeft ons de power om door te gaan met onze mooie missie!

Onze missie voor de komende tijd:

  • Nog meer informatieve en inspirerende BDSM boeken schrijven

  • Meer tijd voor online BDSM coaching

  • Doorgaan met het online verstrekken van informatie op gebied van spel & veiligheid

  • Verschillende BDSM E-learnings lanceren (per speltechniek)

  • Lezingen houden

  • Spannende filmpjes maken

  • Podcast uitzendingen verzorgen

Als je blij wordt van onze content en ons regelmatig leest, geef ons dan de mogelijkheid om door te gaan. Wij hebben jou daarvoor nodig! Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de ware power van BDSM wordt doorgegeven en meer mensen de intensiteit van BDSM zullen gaan begrijpen. BDSM behoort niet weggemoffeld in de schaduw maar verdient een plekje in het licht!

Alleen mét elkaar kunnen we het verschil maken.

Mrs Moriah

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Poetssissy Trix5 euro

Ik zou graag bij U komen poetsen, Mrs Moriah

01 juni 2024
Robin10 euro

👍 succes! Ik leer steeds verder bij.

27 mei 2024
Meesteres B5 euro

Ik heb inmiddels enorm veel geleerd van alle blogs die ik voorbij heb zien komen. Ik steun je missie van harte! Ik zal nog vaak terug komen en mijn petje voor je afnemen! Dank. Het wordt gewaardeerd.

25 mei 2024
slaaf sunny5 euro

Meesteres Moriah, natuurlijk steun ik U!

25 mei 2024
Anette15 euro

Ik vind je site een geweldige aanwinst en lees de blogs vaak met heel veel plezier. Deze mooie missie wil ik erg graag steunen!

24 mei 2024
Marcel3 euro

Ga zo door!

24 mei 2024
Mrs Marian3 euro

Ik vergat nog te zeggen (want naast de fijne blogs), nogmaals dank voor je advies vorige week. Het heeft ons weer een zetje in de rug gegeven.

24 mei 2024
Mrs Marian6,66 euro

Laat ik de eerste zijn die een bericht plaats. En laten er nog velen volgen!

24 mei 2024

Klein tikkie

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Fijn tikkie

€ 5 per maand

Ik neem dit petje af!

Pittig tikkie

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Heftige tik!

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2