Een blog vol boeken die over Ameland gaan, op Ameland zijn geschreven, van Ameland zijn of waar ergens een link met Ameland ligt. Allemaal verzameld, inmiddels meer dan 600 en het einde is nog niet in zicht. Nieuwe uitgaven worden zo snel mogelijk na verschijning toegevoegd. Het Ameland Boeken blog vind je via deze link https://amelandboeken.blogspot.com

Sneup rustig door alle boeken en tijdschriften, liedjes en zelfs woorden in het Amelander dialect. Misschien vind je iets van je gading en heb je iets aan de tips over waar dat ene uitverkochte boek misschien toch nog te verkrijgen is. We houden het allemaal voor je bij. Waardeer je de verzameling, de recensies en tips, neem dan je Petje af. Voor abonnees volgen nog podcasts waarin we het over de boeken eens doornemen, ze aanprijzen (of niet).

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jeanet de Jong2 euro

Gefeliciteerd, Petje.af Ameland Boeken!

01 juni 2022

Amelander Kwartet pakket

€ 3 per jaar

  • Amelander Kwartet
Ik neem dit petje af!

Donner 3 euro en ontvang een Amelander Kwartet. Uren lol. en je leert nog een wat!

Ameland aan Tafel pakket

€ 20 per jaar

  • Ameland aan Tafel
Ik neem dit petje af!

Bij dit pakket staat tegenover een eenmalige bijdrage een exemplaar van de herdruk van Ameland aan Tafel. Tot en met 31 december 2022.

Boeren op Ameland pakket

€ 25 per jaar

  • Boeren op Ameland
Ik neem dit petje af!

Bij deelname met dit pakket blijf je op de hoogte van de Amelander uitgaven en krijg je het boek Boeren op Ameland toegestuurd. Wat wil je meer? Voor het jaar 2022.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0