Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Amber Kamminga
Doel

€ 31 van € 33,33 per maand

93% van het doel is behaald

Kerstnummer: opname & mix

Naast dat ik dit jaar hard werk aan mijn eerste studio EP, zou ik graag het kerstliedje dat ik in 2020 schreef op willen nemen om voor kerst 2022 uit te kunnen brengen. Maar dit is niet goedkoop! Helpen jullie mee?

Als we de 33,33 per maand behalen, is het basisbedrag van de opnames & de mix gedekt!

UPDATE: Voor meer kijkgemak krijg je - na het afnemen van je petje - ook toegang tot mijn privé instagram: https://www.instagram.com/amberiseenbarnsteen/ waar al deze content en meer ook gedeeld zal worden.

Hoi! Leuk dat je mij hier bezoekt! Sinds ik begon met muziek maken, heb ik al heel wat mooie dingen meegemaakt. Op deze pagina ga ik je meenemen in het proces van het maken van mijn eerste studio EP en mijn parttime-leven als aspirant songwriter. Een echt kijkje achter de schermen dus!

Wat je kunt verwachten? Studio videodagboeken, demo's, niet-uitgebrachte tracks en alles daar tussenin.

Wat ga ik doen met jouw bijdrage? Die EP, die komt er natuurlijk gewoon al. Maar ik zou het ook heel leuk vinden om dit jaar mijn kerstliedje in de studio op te nemen en uit te kunnen brengen: en daar ga ik jouw bijdrage voor inzetten!

Doelen? 1. De kerstsingle: studiotijd & mix - €400 behaald! 2. De kerstsingle: sessiemuzikant voor pedal steel - €100 behaald!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Esther5 euro per maand

Beter laat dan nooit! Ik ga meteen bingen 🤓

15 april 2022
GK2 euro per maand

Succes lieve Amber Kamminga!! We hebben er weer alle vertrouwen in dat het mooi gaat worden♡♡Liefs M&P

23 februari 2022

A Simple Christmas

€ 2 per maand

Met dit pakket draag je bij aan een mooie doch simpele studioversie van het kerstliedje. Denk: meer singer-songwriter, minder Disney!

Ik neem dit petje af!

A Country Christmas

€ 5 per maand€ 55 per jaar - 1 maand gratis

Een mooie studio opname met een klein beetje tierlantijn, dat support jij! Denk: Church bells, een beetje slide guitar hier en daar en mooie koortjes op de achtergrond.

Ik neem dit petje af!

Move over, Alan Menken

€ 9 per maand

Met dit pakket support je de hele shebang - een all out Disney-like Christmas song recording. En je weet nu gelijk wie Alan Menken is!

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0