Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
ADD Something Special

Hey jij, welkom! Naast mijn gratis podcast op Spotify, SoundCloud en Apple podcast ga ik in de slag met dit online platform. Je kunt hier toegang krijgen tot (L)add's talk. Een 2 wekelijkse meeting, waar we doormiddel van thema's praten over alles rondom AD(H)D. Om er een beetje structuur in aan te brengen (want ja dat heb ik nodig haha) gebruik ik 4 verschillende thema's.

1.What’s the problem. In deze sessie nodig ik je uit om een probleem te formuleren en deze te delen met de groep. Vervolgens gaan we met z’n alle aan de slag om concrete oplossingen te bedenken voor jouw probleem.

2.Ongezouten mening. Aan de hand van stellingen en vraagstukken rondom AD(H)D voeren we gesprekken en zijn we benieuwd naar elkaars mening en beweegreden.

3.Live podcast Carola zal hierbij live een podcast opnemen met een gast met een ervaringsverhaal. Tijdens deze opname is er gelegenheid om ‘in te breken’ in het gesprek en vragen te stellen aan de gast.

4.Kennisbank In deze sessie nodig ik iemand uit die veel kennis heeft over AD(H)D. Dit kunnen vrij uiteenlopende mensen of thema’s zijn. Zij hebben veel kennis over een specifiek onderwerp en willen dit met ons delen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om jouw vragen te stellen.

Als je je aanmeld krijg je per mail de link toegestuurd, welke toegang geeft tot de meetings. Maandelijks opzegbaar.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Willem Youknowtherest5 euro per maand

Lekker laagdrempelig, dat werkt voor mij als ADD'er erg goed haha.

14 april 2022
Marissa20 euro

If you can dream it, you can do it!

29 december 2021
Johan de Wit5 euro per maand

Keep up the good work!

28 december 2021

(L)add’s talk. - Let's connect!

€ 5 per maand

Doe elke twee weken mee met de online groepsgesprekken in (L)ADD’s talk en ontmoet andere mensen met ADD. Aan de hand van vier verschillende thema's gaan we aan de slag. Deze kun je vinden op de homepage van Petje.af. De meetings zijn virtueel en iedere dinsdag om 20.00u (de oneven weken).

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9