5-minuten Nederlands
5-minuten Nederlands

5-minuten Nederlands

2 petjes af€ 9,58 per maand

In deze podcast vertel ik iets over mijn leven in Nederlands, of iets over de Nederlandse taal en cultuur. De podcast is gratis te beluisteren, maar het maken kost wel geld. Via Petje Af kun je de podcast financieel steunen met een 'eenmalige donatie' . VEEL DANK!

In this podcast I tell you something about my life in the Netherlands, or the Dutch language and culture. The podcast is free, but making a podcast is not cheap. Through Petje Af you can support the podcast financially with 'one-off' donation. MANY THANKS!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

yanyan8,80 euro

Ik ben altijd nieuwsgierig welke tool je gebruikt om opname te maken, het is zo “soothing”! Ik woon al 1.5 jaar in Nederland en door jouw podcast heb ik zo veel geleerd. Dankuwel!

05 maart 2023
Kris L25 euro

Lieve Caroline, ik ben begonnen Nederlands met Antje te leren een ik find het heel leuk om naar de podcast te luisteren. Maar ik zou het vaker moeten doen om mezelf te verbeteren... :-) Vele groeten uit Zwitserland ... Kristina

28 februari 2023
Antje Beisel-Spindler20 euro

De beste groeten en van harte bedankt voor de mooie afleveringen van jouw podcast. Ik geniet iedere keer ervan vanuit Duitsland. Gaby (vriendin van Antje)

28 februari 2023
Victoria Speight10 euro

Dank je wel Carolien voor je podcasts. Ik vind ze leuk om te luisteren 🤩

27 februari 2023
Hanadi Mohamad5 euro

Een van de wetten van het universum is geven en nemen, dus je moet geven om te nemen.

31 januari 2023
Hsin-yu Yeh10 euro

Dank u wel! Gelukkig nieuwjaar!

12 januari 2023
Anke Ludwig25 euro

Dank u wel

11 januari 2023
Yuri Yoshikawa20 euro

Gelukkig nieuw jaar Caroline! Ik luister al 2 jaar uw podcast en ik heb hier veel woorden en Nederlands cultuur geleerd. Vorig jaar ben ik verhuised naar Belgie van Nederland maar uw podcast is nog altijd mijn favoriete. Dankuwel voor uw werk.

04 januari 2023
Wu10 euro

Hoi, bedankt voor jouw podcast. Ik luister jouw podcast elke dag als ik naar werk of thuis rij. Jouw podcast heeft hoge kwaliteit en interessant onderwerpen. Ik hou er ook zo veel van. Jamie

23 november 2022
Susanne Himken10 euro

Beste Carolijn, ik volg iedere aflevering van 5 minuten Nederlands en verheug me al op de volgende aflevering. Hartelijk bedankt voor je moeite en ga door met de podcast Susanne

23 november 2022

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0