5-minuten Nederlands
5-minuten Nederlands

5-minuten Nederlands

6 petjes af€ 28,33 per maand

In deze podcast vertel ik iets over mijn leven in Nederlands, of iets over de Nederlandse taal en cultuur. De podcast is gratis te beluisteren, maar het maken kost wel geld. Via Petje Af kun je de podcast financieel steunen met een 'eenmalige donatie' . VEEL DANK!

In this podcast I tell you something about my life in the Netherlands, or the Dutch language and culture. The podcast is free, but making a podcast is not cheap. Through Petje Af you can support the podcast financially with 'one-off' donation. MANY THANKS!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Wu10 euro

Hoi, bedankt voor jouw podcast. Ik luister jouw podcast elke dag als ik naar werk of thuis rij. Jouw podcast heeft hoge kwaliteit en interessant onderwerpen. Ik hou er ook zo veel van. Jamie

23 november 2022
Susanne Himken10 euro

Beste Carolijn, ik volg iedere aflevering van 5 minuten Nederlands en verheug me al op de volgende aflevering. Hartelijk bedankt voor je moeite en ga door met de podcast Susanne

23 november 2022
Carlo Dal Sasso10 euro

Bedankt Caroline voor jouw podcast: ik stuur naar hem elke week op de pond tussen Amsterdam en Amsterdam Noord, toen ik naar mijn werk ga. Carlo (Italiaans)

23 november 2022
Jola Laan10 euro

Hi! Ik wil Nederlands te leren en meer weten over Nederland

11 november 2022
Lorelee-Murdoch Coe10 euro

Bedankt Caroline voor dit geweldige podcast. Ik ben half Nederlands en woon in Canada. Het heeft me echt geholpen om mijn Nederlands te verbeteren! Groetjes, Murdoch

01 oktober 2022
Hanna Sangar5 euro

Dankuwel voor nuttige materialen Groeten,Hanna

25 september 2022
Nathanael Gonzalez10 euro

De podcasts zijn erg interessant, leuk en vermakelijk. Ik maak ze onderdeel van mijn studie routine. Altijd leer ik nieuwe woorden, zinnen en uitdrukkingen waarmee ik mijn Nederlandse vrienden verras.

13 juli 2022
Roya Ulrich10 euro

Hartelijk bedankt voor een fantastische podcast met interessante ontwerpen en een erg charismatische en empathische docent!

10 juli 2022
Kai Wang10 euro

Bedankt voor je werk!

06 april 2022
Antje Beisel-Spindler5 euro

Bedankt ervoor dat ik de teksten van jouw leuke podcast met mijn studenten Nederlands in Duitsland mag gebruiken. Op die manier leren ze heel veel over de taal en cultuur. Zodra het mogelijk is qua betaalmogelijkheden zal ik een abonnement nemen.

12 februari 2022

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9