Elke week stuur ik je een gratis voice-note (podcast) over de liefde, muziek, lastige emoties, spiritualiteit, ondernemen, ziek zijn en mijn reis door het leven. Want in dit soms ingewikkelde leven is het fijn om elkaars inzichten en verhalen te horen toch.

Wie ik ben? Aangenaam, Angelique Houtveen: ik por graag in m'n eigen ziel om lessen te leren en patronen te doorzien. Daarnaast draai ik plaatjes bij 3FM en NPO Soul & Jazz en maak ik podcasts. Angelique's Voice Notes is mijn meest persoonlijke.

Vind je de voice-notes leuk en zou je net iets meer willen? Ik heb een pakket gemaakt die je hiernaast ziet. Exclusieve content op insta, mijn experiment met meditatie en meer van dat soort spul.

Mijn wens is dat er vanuit deze plek veel meer ontstaat waar jij als eerste getuige van bent. Een plek waar de topics die ik bespreek in alle veiligheid met elkaar besproken kunnen worden.

Vind je het leuk om eenmalig privé voice-note ontvangen?

Super nice, ik deel graag mijn inzichten met je. Doe een eenmalige donatie van 25,- euro en mail mij via info@thisisangelique.com met wat je graag zou willen weten, vragen of horen. Max lengte: 15 minuten. En no worries, ik hou de informatie die je met mij deelt uiteraard privé en ga er discreet mee om.

Uiterlijk binnen een week na je mail ontvang je dan een mail terug met een persoonlijke voice-note. Ik kan 'em ook naar je toe whatsappen, stuur in dat geval je telefoonnummer mee.

Wat je dan moet vragen? Nou misschien iets over de onderwerpen waar ik veel over deel: liefde, grenzen aangeven, verlangens, attachment, loslaten, mediteren, bewustzijn, muziek (ook vragen van upcoming artiesten), endometriose, media, radio, podcasting.

Take care <3

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Karen24 euro per jaar

Dank voor al je mooie, vaak zo herkenbare inzichten in je Voice Notes! Ik ben ook mega fan van je Affirmaties met Beats. Je bent zo lekker real, open, eerlijk, nonjudgemental met een fijne kijk op de wereld en met zo'n fijne stem Beautiful soul <3

25 april 2021
Malou de Blaauw2 euro per maand

één van m'n beste vriendinnen stuurde jouw podcast begin dit jaar naar me want ze wist dat ik het nice zou vinden. i LOVE it, je inspireerd me om meer open te delen & i'm gladddd om je te supporten en excited om je (toekomstige) affirmations te luisteren!! <3

07 december 2020
Dolly Karton10 euro

‘You are such a beautiful soul that people crave your vibes!’ Keep up the good work!!! X Evelien

07 december 2020
Lilian 10 euro

Veel succes mee Angelique ❤️

17 november 2020

Let's Get Personal

€ 2 per maand

  • Meditaties/Affirmaties
  • Beste Vrienden op Instagram
  • Ontvang mail-updates
Ik neem dit petje af!

Let's connect. Je krijgt toegang tot mijn 'Beste Vrienden' instagram stories waar ik nog meer inspirerende en behind the scene beelden deel.

Ook kan jij als eerste mijn meditatie en affirmatie podcast beluisteren. Dit is iets nieuws wat ik veel meer wil doen, jij bent bij de geboorte van dit proces!

Stel vragen in de podcast en wees als eerste op de hoogte van nieuws en events via m'n nieuwsbrief.

Kom je joinen?

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9