Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
De Tegentijd
De Tegentijd

De Tegentijd

Kom in verzet tegen de korte termijn13 petjes af

Kom in verzet tegen de korte termijn!

De Tegentijd nodigt je uit om verantwoordelijkheid te nemen voor de generaties die na ons komen. Deze Petje.af website is de ontmoetingsplek voor onze beweging van tijdrebellen. Hier helpen we elkaar onze belofte voor de toekomst te vertalen in echte acties.

Om toegang te krijgen tot de beweging, kies "De Tegentijdse Beweging" als deelnameniveau (petje af).

Ben je hier nieuw? Loop dan eerst De Tegentijdse Tocht. Je maakt een wandeling door je eigen leefomgeving en luistert naar een muzikaal-poëtisch verhaal dat begint bij de oerknal en eindigt in het jaar 2121. Deze wandeling kun je lopen op uitnodiging van een tijdgids bij jou in de buurt, op festivals, binnen bedrijven en andere organisaties, of individueel.

Om toegang te krijgen tot de tocht, kies "De Tegentijdse Tocht" als deelnameniveau (petje af).

Voor meer informatie en een agenda, kijk op www.tegentijd.nl.

De Tegentijdse Beweging

De Tegentijdse Beweging is een groep van gelijkgezinden die jou helpt om je belofte voor de toekomst te vertalen in actie. Als lid van de beweging krijg je:

  • Een uitnodiging voor een maandelijkse wandeling met mensen in jouw omgeving
  • Een uitnodiging voor een halfjaarlijks event voor Tijdrebellen
  • Toegang tot de trainingen om een tijdgids te worden
  • Tips en suggesties om in je dagelijkse leven invulling te geven aan het verzet tegen de korte termijn.

Met je deelname aan de activiteiten van De Tegentijdse Beweging geef je zelf ook vorm aan de ontwikkeling van het verzet tegen de korte termijn. Iedereen is welkom. Voor je lid wordt van de beweging, vragen we je De Tegentijdse Tocht te lopen.

De Tegentijdse Tocht

Jouw verzet tegen de korte termijn begint met het wandelen van De Tegentijdse Tocht.

Je maakt een wandeling door je eigen leefomgeving en luistert naar een muzikaal-poëtisch verhaal dat begint bij de oerknal en eindigt in het jaar 2121. Onderweg ontdek je hoezeer wij erfgenamen zijn van een immens lange geschiedenis, en hoe ons handelen gevolgen heeft voor wat er voor ons ligt. In verbeelding ontmoet je als deelnemers een kind uit het jaar 2121. Haar maak je een belofte.

Als je kiest voor het "petje af" De Tegentijdse Tocht krijg je toegang tot het audiobestand van De Tegentijdse Tocht en alle andere benodigde informatie. We adviseren je om de wandeling met een tijdgids te maken.

Voor meer informatie en een agenda, kijk op www.tegentijd.nl.

De Tegentijdse Beweging

€ 5 per maand

De Tegentijdse Beweging helpt je om jouw belofte voor de toekomst te vertalen in actie. Dit pakket geeft toegang tot alle onderdelen van de beweging.

Ik neem dit petje af!

De Tegentijdse Tocht

€ 10 per jaar

  • Een bericht uit jouw verleden
  • Audiobestand De Tegentijd
Ik neem dit petje af!

Jouw verzet tegen de korte termijn begint met het wandelen van De Tegentijdse Tocht. Dit pakket geeft toegang tot het audiobestand en alle andere benodigde informatie.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0