Klein petje

€ 1 per maand

Ik neem dit petje af!

Middel Petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 50 per maand

Ik neem dit petje af!

Master Petje

€ 250 per maand

Welkom bij onze exclusieve community van supporters, en enorm bedankt dat jij hebt gekozen voor het Master Petje! Jouw royale steun vormt de ruggengraat van onze inspanningen om de podcast naar nieuwe hoogten te tillen en onze verhalen nog krachtiger voor het voetlicht te brengen.

Ik neem dit petje af!

Gold Petje

€ 950 per maand

Welkom bij onze exclusieve community van supporters, en enorm bedankt dat jij hebt gekozen voor het Gouden Petje! Jouw royale steun vormt de ruggengraat van onze inspanningen om de podcast naar nieuwe hoogten te tillen en onze verhalen nog krachtiger voor het voetlicht te brengen.

Met jouw genereuze bijdrage kunnen we de nodige stappen zetten om onze podcast te professionaliseren. Van hoogwaardige opnamemateriaal tot boeiende gasten en innovatieve productietechnieken - elke euro die je investeert, draagt bij aan het verbeteren van de luisterervaring voor jou en onze hele community.

Onze ambitie is groot, en met jouw steun komen we steeds dichter bij ons doel. We streven ernaar om wekelijks een boeiende podcastaflevering te presenteren, vol met inspirerende verhalen, intrigerende inzichten en verrijkende gesprekken. Door te kiezen voor de duurste optie draag jij direct bij aan het realiseren van deze wekelijkse podcastafleveringen.

Samen maken we niet alleen eco-positief entertainment; we creëren een ruimte waarin verhalen tot leven komen en waar luisteraars zich kunnen laten inspireren, leren en groeien. Jouw bijdrage gaat verder dan een financiële investering; het maakt deel uit van de bouwstenen waarmee we een wereld van positieve verandering en verbondenheid opbouwen.

Nogmaals, hartelijk dank voor je royaal lidmaatschap en je geloof in onze missie. Samen gaan we de wereld een stukje mooier maken, verhaal per verhaal.

Met diepe dankbaarheid,

Team pLESStic!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2