Doel

€ 18 van € 50 per maand

Website APK

Een website hosten en onderhouden zijn doorlopende kosten, net als ons abonnement op een stock website waar we onze muziek kopen. Jij wilt ook dat het er niet alleen goed uitziet maar dat onze video's ook lekker klinken toch? Met dit bedrag per maand kunnen we dit bekostigen.

Wie zijn we?

Tasty Tales is een 'passieproject' van Johan de Ligt en Alle van der Wal, twee vrienden die een passie delen voor het maken van films, maar ook voor alles wat onze smaakpapillen kietelt. We zijn YouTube-kanaal 'Tasty Tales TV' en een bijbehorende website gestart met het idee dat wijn, bier en gedistilleerd nog beter smaken als je weet wie het heeft geproduceerd en het verhaal erachter kent.

We hebben een geweldige start gehad en in de afgelopen jaren veel enthousiaste volgers gekregen. In onze vrije tijd hebben we inmiddels meer dan 45 korte video's geproduceerd en dat is best een tijdrovende klus. Goede video's maken kost nou eenmaal veel tijd: onderzoek, scripts schrijven, filmen, monteren, enz.

De uitdaging

Werken aan Tasty Tales is het leukste dat we kunnen bedenken en in welke vorm dan ook willen we dit nog lang volhouden. Het idee om veel van onze vrije tijd te investeren was prima voor de eerste paar jaar, maar het is niet echt vol te houden op lange termijn.... we hebben simpelweg te weinig vrije tijd. Op een dag zullen we ook wat moeten terugbetalen aan een vriendelijk familielid dat investeerde in Tasty Tales zodat we konden opstarten. Als we dit platform lang in de lucht willen blijven houden moet het in staat zijn zichzelf te kunnen bedruipen.

We willen liever geen advertenties op de Tasty Tales website hebben, dus in plaats daarvan bieden we bedrijven die gerelateerd zijn aan bier, wijn of gedistilleerd, een plekje voor hun logo aan op onze website voor een fatsoenlijke prijs. Dit helpt ons een beetje op weg naar zelfredzaamheid, samen met een kleine bijdrage van de brouwers, wijnmakers en distilleerders. Hoeveel we hieraan verdienen? Nou, niks, alles gaat nog steeds op aan de kosten die we maken en dan leggen we zelf nog bij.

Ons doel

We kunnen nog een tijdlang op deze manier doorgaan en in onze vrije tijd elk jaar een handvol video's maken. Maar liever zouden we het tempo opvoeren en meer video's kunnen maken! Wil je ons daarbij een handje helpen? De manier waarop 'Petje.af' werkt, is dat je elke maand kunt doneren wat je maar wilt en de donatie wordt daarna elke maand herhaald. Maar een eenmalige donatie kan natuurlijk ook. En opzeggen kan op elk moment, je zit helemaal nergens aan vast. Dus al vanaf € 1 / maand kan je doneren en ja, met elke kleine bijdrage help je ons uit de kosten!

Alvast enorm bedankt voor je eventuele bijdrage!

Johan & Alle

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Ad Huijsmans120 euro per jaar

Ha Johan, Graag draag ik bij aan jullie mooie project!

09 november 2022

Fooienpot

€ 1 per maand

Bedankt dat je ons platform wilt steunen, alle kleine beetjes helpen! En mocht je een 'adblocker' gebruiken bij het kijken naar onze video's op YouTube... bij deze vergeven we je ;)

Ik neem dit petje af!

Proeverijtje

€ 3 per maand

 • Tasty Tales sticker
Ik neem dit petje af!

Kijken, ruiken, proeven... en dan beslissen welke het lekkerst is! Wij helpen je graag door het achterliggende verhaal te vertellen waardoor je nóg beter begrijpt waarom dat allerlekkerste glas wijn, bier of gedistilleerd zo lekker is. En wie wil er nu niet zo'n felbegeerde plakkerige Tasty Tales sticker?

Fijnproeverij

€ 5 per maand

 • Tasty Tales sticker
 • Tasty Tales opener (na 2 betalingen)
Ik neem dit petje af!

Een fles wijn onder de 5 euro, eigenlijk kan dat helemaal niet als je ziet hoeveel werk daar in zit. Een goede video is ook niet zomaar even gemaakt, dat kost tijd en tijd is... nou ja, je begrijpt het. Je krijgt ook zo'n kleverige Tasty Tales sticker en hét collectors item: een origineel Tasty Tales kelnersmes of bieropener, jij mag kiezen!

Bachanaal

€ 10 per maand

 • Tasty Tales sticker
 • Tasty Tales opener (na 2 betalingen)
 • Tasty Tales T-shirt (na 2 betalingen)
Ik neem dit petje af!

Met al dat lekkers is het soms moeilijk om je in te houden, wij begrijpen dat. Geef iets meer uit en je krijgt veel audiovisueel lekkers van ons terug! En dat niet alleen, ontvang naast een Tasty Tales sticker ook hét collectors item, een origineel Tasty Tales kelnersmes of bieropener, jij mag kiezen. En daar bovenop een tijdloos trendy Tasty Tales T-shirt!

Tasty Pro 1 (kleine bedrijven)

€ 20 per maand

Je doelgroep bereiken op een leuke en betaalbare manier, ons platform steunen en dan ook nog:

 1. Onze YouTube-videos mogen ‘embedden’ op je website of d.m.v. de YouTube-links gebruiken in je social media kanalen.

 2. Wij promoten je bedrijf via EEN van onze volgende social media-kanalen: Instagram (12.000 volgers), Facebook (4.800 volgers) of Twitter (8.300 volgers).

 3. Als webshop-eigenaar kun je een directe (deep)link naar je webshop krijgen op brouwerij-, wijngaard- of distilleerderijpagina's op onze website naar keuze.

Ik neem dit petje af!

Tasty Pro 2 (middelgrote / grote bedrijven)

€ 30 per maand

Je doelgroep bereiken op een leuke en nog steeds betaalbare manier, ons platform steunen en dan ook nog:

 1. Onze YouTube-videos mogen ‘embedden’ op je website of d.m.v. de YouTube-links gebruiken in je social media kanalen.

 2. Wij promoten je bedrijf via AL onze social media-kanalen (29.000+ volgers)

 3. Als webshop-eigenaar kun je een directe (deep)link naar je webshop krijgen op brouwerij-, wijngaard- of distilleerderijpagina's op onze website naar keuze.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0