Saint K9
Saint K9

Saint K9

Hagenpreken: Bijbelstudie voorbij 't pierenbadje, inclusief barBQ5 petjes af
Doel

'Manna' voor hongerige schapen met graas-beperking

Gelovigen-op-de-bank-en-buiten wekelijks vanuit Gods Woord versterken. Omdat het 'nieuwe normaal' niet iedereen goed af gaat. Omdat 'online-kerken' voor velen toch onwennig blijft. En omdat zelfs de beste stuurlui wel een loods kunnen gebruiken op sommige trajecten in hun leven.

Of jij nu kerkgaand, kerkverlater of kerkeloos bent, Saint K9® Podcasts zijn opgezet om jou te inspireren, op te bouwen, hoop te geven en enthousiast te maken voor God en Zijn Woord.

Mijn naam is Benaiah: sprekend schrijver en doorleefd theoloog. Vanuit een bizarre, voortdurende 'perfect storm' biedt podcasting de flexibiliteit om toch mijn vakbevlogenheid te combineren met de zorg voor mijn gehandicapte echtgenote, 4 kids en een hond.

Feit is: teveel podcasts starten en stoppen weer. Mijn verlangen is jou consistente, kwalitatieve, geestelijke input te geven met genoeg diepte en Bijbelse accuraatheid. Alleen dan sluit het aan bij jouw belevingswereld en vragen. Zulke podcastproductie vraagt om gedegen research, gebed, voorbereiding, opname, bewerking, lancering en interactie. Oftewel: kostbare tijd.

In 2021 werden wekelijkse Hagenpreken gegarandeerd vanwege mensen als jij die hun petje afnamen. Dit jaar hoop ik Saint K9 Podcasts voor jou uit te breiden met nog meer geestelijke content.

Bedankt voor jouw steun om dit mogelijk te maken!

Klein Petje

€ 5 per maand

Waardeer jij het om regelmatig Saint K9 podcasts te kunnen luisteren? Tik dan ff aan je pet (t.w.v. 'n flat white), dan blijf ik wakker en kan ik doorgaan.

Ik neem dit petje af!

Mid-Size Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

Flinke Pet

€ 20 per maand

Ik neem dit petje af!

Megapet

€ 50 per maand

Ik neem dit petje af!

Aureooltje

€ 100 per maand

Eigenlijk geen pet meer, hé? Hiermee zaai je in Bijbelse podcast-content op een manier die mij vrijspeelt voorbij de restuurtjes van de dag. Dankjewel!

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.6.12