Saint K9
Saint K9

Saint K9

Hagenpreken: de podcast voor kerkgangers, kerkverlaters en kerkelozen.
Doel

Pod-kost voor schapen met graas-beperking

Hagenpreken is een podcast voor zowel kerkgangers, kerkverlaters als kerkelozen. Midden in een tijd waarin veranderingen elkaar versneld opvolgen en ons samenkomen, zingen en beleven steeds vaker onder druk komt. Een Bijbelse koers houden, is een must en een kompas in je leven, maar soms heb je een loods nodig om door stormen of mist te sturen.

Steeds meer christenen zien de ernst van deze laatste dagen en gaan op zoek naar graziger weiden—voeding die vult en versterkt. Tegelijkertijd deed het recente lockdown seizoen velen besluit te blijven geloven-op-de-bank. Kerkverlating is dan ook sky high vandaag de dag. Maar dat 'nieuwe normaal' gaat niet iedereen goed af. Terwijl de vroegere kudde vreemd aan voelt, blijft een voedingsvacuüm.

Deze podcast is uit compassie geboren voor 'schapen' met een zekere graasbeperking—hoe deze ook is ontstaan. Ik heb het verlangen een breed scala aan gelovigen te voorzien van extra Bijbelse input ter verdieping, versterking en bemoediging.

Dit kost tijd en geld. Focus is hierin key. Het doel is om mij hier fulltime aan toe te wijden. Een basis aan maandelijkse ondersteuning maakt dit mogelijk.

Een podcast voor kerkgangers, kerkverlaters en kerkelozen. Saint K9® trekt de velden in om jou te inspireren, op te bouwen, hoop te geven en enthousiast om gehoor te geven aan het eerste 'volg Mij' signaal voordat internet ooit een ding was. Dat is, de weg te volgen die Jezus heet. En dat pad loopt dwars over zee, door de woeste golven van dit leven.

De Schepper plaatste jou in deze tijd—op tijd—en geeft je een zekere levenstijd om Hem te leren kennen, Zijn manier van denken, spreken en doen in je te vormen, zodat jouw leven boekdelen spreekt. De vraag is: wat wordt jouw verhaal?

‘Tuurlijk, ‘t is jouw leven. Jouw schip. Maar de beste stuurlui…? Die hebben een loods! En de betere loods is sea-smart is, stopt niet bij averij en heeft zijn eigen stormen doorstaan. Eentje die z’n strepen heeft verdiend, maar er niet op staat; gestript van het idee dat hij moet sturen. Iemand die de Kapitein kent en een Bijbelse koers houdt met Christus als kompas.

De naam is Benaiah. Ik ken niet alle zeven zeeën, maar ik weet m’n Weg te vinden (na 31 keer te zijn verhuisd binnen 8 verschillende landen). Als sprekend schrijver en consulant, ben ik van lieverlee gaan podcasten. Deels op verzoek in coronatijd. Deels omdat ‘het leven’ mijn eigen plannen plette.

Die onverwachte draai ging snel en ruig. Was pijnlijk. Leek oneerlijk. En kwam vooral niet uit. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel. Tenslotte zit niemand te wachten op een tekstboek theoloog. Een prediker die niet mank loopt, is immers verdacht.

Dit is waarom ik de Saint K9® Podcast begon. Storm en woeste baren zijn me niet vreemd. Lichamelijk niet. Maar ook geestelijk zag ik meer averij en muiterij dan me lief was. Daardoor wordt je vanzelf ook nuchter over je eigen victorie en fouten. Dat helpt. Net als bijvoorbeeld niet lid worden van de VTC (de Vereniging van Teleurgestelde Christenen). Want gaandeweg ontdek je: de Heere Jezus volgen is pure ‘levenskunst’.

Misschien kan jij ook wel wat extra hens-aan-dek gebruiken. Gewoon wat doorleefdheid en enthousiasme om door te varen. Of om op koers te blijven. Dan vaar ik graag een eindje met je mee.

Klein Petje

€ 5 per maand

Waardeer jij het om regelmatig Saint K9 podcasts te kunnen luisteren? Tik dan ff aan je pet (t.w.v. 'n flat white), dan blijf ik wakker en kan ik doorgaan.

Ik neem dit petje af!

Mid-Size Petje

€ 10 per maand

Typische pet voor degene die voorbij een tip wil gaan, maar structureel gedegen geestelijke content wil blijven ontvangen.

Ik neem dit petje af!

Flinke Pet

€ 20 per maand

Ik neem dit petje af!

Megapet

€ 50 per maand

Ik neem dit petje af!

Aureooltje

€ 100 per maand

Eigenlijk geen pet meer, hé? Hiermee zaai je in Bijbelse podcast-content op een manier die mij vrijspeelt voorbij de restuurtjes van de dag. Dankjewel!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17