Saint K9
Saint K9

Saint K9

Hagenpreken: de Bijbel voorbij 't pierenbadje. Inclusief heilige-koe-barBQ.
Doel

'Manna' voor hongerige schapen met graas-beperking

Gelovigen-op-de-bank-en-buiten wekelijks vanuit Gods Woord versterken. Omdat het 'nieuwe normaal' niet iedereen goed af gaat. Omdat 'online-kerken' voor velen toch onwennig blijft. En omdat zelfs de beste stuurlui wel een loods kunnen gebruiken op sommige trajecten in hun leven.

Een podcast voor kerkgangers, kerkverlaters en kerkelozen. Saint K9® trekt de velden in om jou te inspireren, op te bouwen, hoop te geven en enthousiast om gehoor te geven aan het eerste 'volg Mij' signaal voordat internet ooit een ding was. Dat is, de weg te volgen die Jezus heet. En dat pad loopt dwars over zee, door de woeste golven van dit leven.

De Schepper plaatste jou in deze tijd—op tijd—en geeft je een zekere levenstijd om Hem te leren kennen, Zijn manier van denken, spreken en doen in je te vormen, zodat jouw leven boekdelen spreekt. De vraag is: wat wordt jouw verhaal?

‘Tuurlijk, ‘t is jouw leven. Jouw schip. Maar de beste stuurlui…? Die hebben een loods! En de betere loods is sea-smart is, stopt niet bij averij en heeft zijn eigen stormen doorstaan. Da's eentje die z’n strepen heeft verdiend, maar er niet op staat, omdat hij gestript is van het idee dat hij moet sturen. Maar bovenal een loods die de Kapitein kent en een Bijbelse koers houdt met Christus als kompas.

De naam is Benaiah. Ik ken niet alle zeven zeeën, maar ik weet m’n Weg te vinden (na 31 keer te zijn verhuisd binnen 8 verschillende landen). Als sprekend schrijver en consulant, ben ik van lieverlee gaan podcasten. Deels op verzoek in coronatijd. Deels omdat ‘het leven’ mijn eigen plannen plette.

Die onverwachte draai ging snel en ruig. ‘t Was pijnlijk. Oneerlijk. En het kwam niet uit. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel. Want wie zit er nou te wachten op een tekstboek theoloog? Een prediker die niet mank loopt, is immers verdacht.

Dit is waarom ik de Saint K9® Podcast begon. Storm en woeste baren zijn me niet vreemd. Lichamelijk niet. Maar ook geestelijk zag ik meer averij en muiterij dan me lief was. Daardoor wordt je vanzelf ook nuchter over je eigen victorie en fouten. Dat helpt. Net als bijvoorbeeld niet lid worden van de VTC (de Vereniging van Teleurgestelde Christenen).

Dwars door alles heen, leerde ik de ‘levenskunst’ van het volgen van de Heere Jezus. Dus als jij wat doorleefdheid en enthousiasme kan gebruiken om door te varen of gewoon op koers te blijven, vaar ik graag een eindje met je mee.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Marianne Glerum-Vermeule60 euro per jaar

Blij met berichten om te beluisteren! Dank! Vaya con Dios en Saved , Our Souls.

24 maart 2023

Klein Petje

€ 5 per maand

Waardeer jij het om regelmatig Saint K9 podcasts te kunnen luisteren? Tik dan ff aan je pet (t.w.v. 'n flat white), dan blijf ik wakker en kan ik doorgaan.

Ik neem dit petje af!

Mid-Size Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

Flinke Pet

€ 20 per maand

Ik neem dit petje af!

Megapet

€ 50 per maand

Ik neem dit petje af!

Aureooltje

€ 100 per maand

Eigenlijk geen pet meer, hé? Hiermee zaai je in Bijbelse podcast-content op een manier die mij vrijspeelt voorbij de restuurtjes van de dag. Dankjewel!

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0