Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Luister nu als eerste naar de allernieuwste podcasts van RUBEN TIJL RUBEN en krijg toegang tot exclusieve afleveringen! Meld je aan voor maar 2 euro per maand. Dan nemen wij ons petje af voor jou :)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Mark Jansen€ 2 per maand

Helden!

13 augustus 2022
Vincent Vagevuur€ 2 per maand

Sorry met gympies kom je niet binnen en petje af verdomme.

07 augustus 2022
Bavo H€ 24 per jaar

Ik ben te jong om de dienstplicht meegemaakt te hebben, echter roept nu de plicht om me aan te sluiten bij het sombrero-leger. Mooie podcast mannen. Hoop stiekem dat jullie dit nog lang blijven doen.

04 augustus 2022
Coen Schiphorst€ 2 per maand

Dank voor al het vermaak heren, voor deze keer zal ik ook wat terug doen met een woordgrap. :) Mijn buurvrouw was laast jarig dus ik kocht een dure pannenset, wat denk je? had die tefal...

02 augustus 2022
Sonneveld€ 24 per jaar

😎🍾🍾

01 augustus 2022
Mink Amorison€ 2 per maand

Hey Ruben, Tijl en Ruben! Ik luister nu al zo lang naar de podcast, het is wel tijd om zo'n spreekwoordelijke pet af te nemen. Altijd is het weer genieten dus ga zo door sappige spitsbroeder, malse makker en krokante kerel!

29 juli 2022
Remy Vermaas€ 24 per jaar

Heren, Bedankt voor deze top podcast en voor het vermogen om mensen al jarenlang hard te laten lachen. Ik wist eerste instantie niet wat ik hiervan moest verwachten maar door jullie verrassende mix van verhalen & grappen, steun ik jullie maar al te graag!

27 juli 2022
Wendy hoekmeijer€ 24 per jaar

Na elke keer luisterend op me werk werd ik erg nieuwschierig naar al die extra content en wou ook bij de sombrero club horen. Mannen ga zo door want jullie gezelschap is altijd erg gezellig

25 juli 2022
Bas Dekker€ 2 per maand

Jullie maken mijn lange autoritten geweldig leuk, dank daarvoor!

22 juli 2022
Anne-José krooneman€ 24 per jaar

Ik heb in 1 maand alle podcasts geluisterd sinds ik bij thuisbezorgd werk. Ik MOET wel sombrerita worden, anders heb ik alleen nog maar saaie shifts! Grtjs

17 juli 2022

Klein petje

€ 2 per maand

Ik neem dit petje af!

Sombrero

€ 24 per jaar

Een jaar lang backstage

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3