Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Luister nu als eerste naar de allernieuwste podcasts van RUBEN TIJL RUBEN en krijg toegang tot exclusieve afleveringen! Meld je aan voor maar 2 euro per maand. Dan nemen wij ons petje af voor jou :)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

den Boer2 euro per maand

Tijdens het tuinieren in zuid Frankrijk, gezelligheid uit Nederland

23 september 2022
Franklin Telwin24 euro per jaar

Van emotioneel tot grappig. Alles zit erin. Ik ben het vaak met jullie eens en heb er echt veel aan gehad. Ga zo door!

20 september 2022
Roan de Vries24 euro per jaar

Dag toppers, Allereerst bedankt voor het laten beseffen dat mijn accent toch duidelijker is dan verwacht. Na de Twentse TAFKAL heeft onze Nicolai het idee aardig vertwenst. “Haaartbewaaakingg” Heerlijk om te zien! Onvergetelijk Blij om nu een sombrero te zijn!

16 september 2022
Matthieu Attema2 euro per maand

Hey 3/4e Tafkal! GE-WEL-DIGE podcast! Ik werk als buschauffeur en wij mogen van de werkgever geen oortje in tijdens het rijden. Na het ontdekken van de podcast kan ik het niet laten. Dus voor/door jullie zet ik mijn baan op het spel! GA ZO DOOR!

15 september 2022
Jasper Hakkers24 euro per jaar

Dag heren, ik geniet van jullie podcast en synergie. Toen ik kon kiezen of ik sombrero ging worden, dacht ik; de kans dat ik het niet doe, is net zo groot als dat ADO de champions league wint, Ruben N. Een marathon loopt en Ruben vdM een volle bos haar heeft.

14 september 2022
Justin van Duiven24 euro per jaar

Omdat ik geniet van jullie goeie mix van vriendschap, verschillende disciplines, hobby's en gekkigheid. ❤️ Groetjes Justin

12 september 2022
Harm Bosman24 euro per jaar

Dit is een van mijn favoriete podcast’s om te luisteren. Elke aflevering heeft mij weer aan het lachen of emotioneel geraakt. Jullie maken geweldig content en daar neem ik graag mijn sombrero voor af.

09 september 2022
Joris Kieftenbeld2 euro per maand

Hey mannen. Tijdens mijn werk bij DHL krijg ik weer iedere keer een lach op m'n gezicht wanneer ik naar jullie luister. Geweldige podcast! Keep up the good work !

07 september 2022
Mike Barbier24 euro per jaar

Deze podcast is goud zeg…gewoon slap ouwehoeren maar met net wat meer serieuze onderwerpen, lachen, goeie “to watch”- en kook tips. Keep it going!

07 september 2022
Daph Nee24 euro per jaar

Bijna in m’n broek gepist bij het verhaal van Tijl over het tasje met de fles wijn. Alleen dat is al 24 euro waard!

01 september 2022

Klein petje

€ 2 per maand

Ik neem dit petje af!

Sombrero

€ 24 per jaar

Een jaar lang backstage

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2