RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Luister nu als eerste naar de allernieuwste podcasts van RUBEN TIJL RUBEN en krijg toegang tot exclusieve afleveringen! Meld je aan voor maar 2 euro per maand. Dan nemen wij ons petje af voor jou :)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Mirjam Vd Stouwe2 euro per maand

Deze krent heeft dan toch ook eindelijk besloten dat die 2 euro toch echt nodig is om de dagen door te komen. Nu dan eindelijk mijn petje af genomen heren.

03 maart 2024
Ralph uit Veghel2 euro per maand

Wat een super podcast. Alle reguliere geluisterd tijdens het klussen in mijn nieuwe huis. Dat maakt het werk een stuk minder vervelend! Nu bezig met het inbouwtoilet en dan binnenkort fantastisch heerlijk kakken op de klank van jullie stemmen. Ga zo door!

02 maart 2024
Roan Sinnema2 euro per maand

Eindelijk besloten om mijn kale haardos te voorzien van zo'n kek petje. Ik ben al jaren fan en heb dit jaar besloten om jullie ook eens live te gaan aanschouwen. Tot TAFKAL mania!

01 maart 2024
Sebas2 euro per maand

Geweldige content, ga zo door!

27 februari 2024
Ruud Meekes24 euro per jaar

Eindelijk door de toelatingstest van het sombrero leger

27 februari 2024
Micky2 euro per maand

Ik trek de werkelijkheid slecht zonder deze podcast, ben ik achter gekomen. Dankjulliewel voor ALLES!!!!!!! Freaking helden.

26 februari 2024
Martijn Verplanke24 euro per jaar

Mijn excuses dat t zolang heeft geduurt.. Moest nog andere dingen doen en we zijn zo een paar jaar verder. Bedankt voor t vermaak heren! Ga zo door.

25 februari 2024
Floor van der Zee24 euro per jaar

Als een verkoelende cocktail op een warme zomeravond, je wil er toch altijd nog één. Tof dat jullie de extra podcasts aanbieden. Informatief, knotsgek en gewoon gezellig. Bedankt mannen!

24 februari 2024
Jeroen Mol2 euro per maand

Ik zet graag mijn petje af voor deze heerlijke podcast!

24 februari 2024
Martijn Schutten24 euro per jaar

In tegenstelling tot een seksverslaving bestaat een RUBEN TIJL RUBEN verslaving wel! Vandaar mijn petje/sombrero af!

24 februari 2024

Klein petje

€ 2 per maand

Ik neem dit petje af!

Sombrero

€ 24 per jaar

Een jaar lang backstage

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0