RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Luister nu als eerste naar de allernieuwste podcasts van RUBEN TIJL RUBEN en krijg toegang tot exclusieve afleveringen! Meld je aan voor maar 2 euro per maand. Dan nemen wij ons petje af voor jou :)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Ricardo Hoevers2 euro per maand

Hallo Ruben Tijl en Ruben. Toch maar besloten om dat kriebelige petje af te zetten en mijn haardos los te gooien. Drink maar een lekkere koude karnemelk op mij groetjes

02 juni 2023
Brechje2 euro per maand

Mannen, jullie hebben mij door mijn masterscriptie journalistiek heen getrokken! Wie weet tot ooit bij een diepte-interview, al zal dat het niveau van Nicolai's Zomergast-aflevering natuurlijk nooit kunnen toppen.

02 juni 2023
Indy Holscher24 euro per jaar

Na iedere zware studiedag zit ik in de bus met mijn hoofd omlaag. Na het luisteren van jullie podcast besef ik, het leven is toch niet zo somber. Ik geniet van jullie humor en vervolgens grinnik weer ergens achter aan in de bus, ga zo door!!

30 mei 2023
Rick de vries2 euro per maand

Ik ben na uren luisteren nog steeds benieuwd naar de snabble podcast m.b.t. Marcelino. Het bleef in mijn hoofd hangen en nu dacht ik voor de draad er mee. Groetjes uit Sneek van Rick

29 mei 2023
Cindy Epe24 euro per jaar

Hallo mannen! Schaamteloos vertel ik jullie dat ik pas sinds vandaag naar jullie podcast luister want, beter laat dan nooit en ik ben er al snel achter dat een sombrero mij prima zal staan haha Gr. , van Cindy!

28 mei 2023
Bram Sombrero2 euro per maand

Ik ben momenteel aan het backpacken in centraal en zuid amerika. Gister zat ik in een 20uur durende Colombiaanse bus als enige Gringo en dan is die podcast van jullie wel echt genieten hoor! Daarom besloten om aan te sluiten bij het Sombrero leger 🤠🤠🤠🤠🤠

28 mei 2023
Karolina Fulneczek2 euro per maand

Alle gratis afleveringen al 2 keer geluisterd. Nu tijd voor petje af voor mijn favoriete heren 🩵

27 mei 2023
Jerra2 euro per maand

Na elke avond met jullie in m’n oren in slaap te vallen, doe ik het petje af en de sombrero op! Ik ben menig maal midden in de nacht wakker geworden en gegierd van het lachen als er net een grap gemaakt werd! Bedankt en hopelijk nog veel afleveringen! Jeroen

25 mei 2023
Michael Akkers24 euro per jaar

De aflevering over AI heeft me over de streep getrokken. Mocht mijn sombrero me niet bevallen, trek ik ook gewoon de stekker eruit.

25 mei 2023
Martijn Lambrechts24 euro per jaar

Bij het luisteren naar jullie podcast, heb ik het gevoel direct aan te kunnen schuiven en mee te kunnen praten. Ik luister met een grote glimlach.

24 mei 2023

Klein petje

€ 2 per maand

Ik neem dit petje af!

Sombrero

€ 24 per jaar

Een jaar lang backstage

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0