RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Luister nu als eerste naar de allernieuwste podcasts van RUBEN TIJL RUBEN en krijg toegang tot exclusieve afleveringen! Meld je aan voor maar 2 euro per maand. Dan nemen wij ons petje af voor jou :)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Maarten van Eijk24 euro per jaar

Heren goedemorgen/middag/avond na een ongelofelijk oor aangenaaid te zijn door de VAR wat staat voor Vooropgestelde Anti Rectificatie. dus ik dacht ik zal nu even lief zijn voor mijn oor en deze verwennen met nog meer podcasts van jullie

12 juli 2024
Merel2 euro per maand

Lieve mannen, in de stinkende, lawaaierige sleeperbussen tijdens mijn backpack reis kan ik wel wat extra luisterminuutjes gebruiken! Petje af voor jullie en lieve groetjes uit Vietnam :)

02 juli 2024
Jules Quaedvlieg24 euro per jaar

Hallo Ruben, Tijl en Ruben, In de afgelopen maand alle regulier podcasts beluisterd in de werkbus. Nu ben ik helemaal bij en mis ik jullie. Dus hierdoor neem ik mijn petje af en zet ik mijn sombrero op!

01 juli 2024
Joost Haagh24 euro per jaar

Ruben en Tijl, ik vind het fantastisch om iedere keer weer te luisteren naar de mooie en inspirerende verhalen. Ook hartstikke lief dat jullie die presentator van dat LEGO-programma ook een plekje aan tafel gunnen.

29 juni 2024
Jelle de leeuw24 euro per jaar

Voor mijn werk zit ik veel in de auto, dus dan zit er maar 1 ding op voor mij

29 juni 2024
Beer in a Box24 euro per jaar

Nondeju! Jullie verdienen het. De Beer neemt zijn pet af. Virtueel dan natuurlijk. Een Beer met een pet op… dat zou een beetje gek zijn. Anybeer, met jullie in ons oor gaan we nog even door. #kthnxbye

28 juni 2024
Ruben van der Voort24 euro per jaar

Wat een geweldige show mannen, ik ben trots dat ik dankzij jullie een geweldige kut humor heb. Nogmaals dank jullie wel, ik hou vwn jullie. Dit mag niet de laatste show zijn

27 juni 2024
Stefan Riteco24 euro per jaar

Vanavond bij jullie show geweest. Mannen, hulde! Wat een plezier zijn jullie om te kijken. Een stel vrienden die dit voor elkaar krijgen. Jullie leven moet te gek zijn.

27 juni 2024
Pieter de Rover24 euro per jaar

Lekker mannen, moest maar is over de brug komen met die knaken goeie content interessante en vaak intrigerende verhalen blijf zo doorgaan

27 juni 2024
Laura2 euro per maand

Na het luisteren van jullie podcast tijdens mijn werk als special prop maker heb ik eindelijk besloten om te abonneren! Nu nog meer lachen tijdens het maken van afgehakte hoofden en ledematen. +shout out naar met Ruben op set staan met een dode kikker :)

22 juni 2024

Klein petje

€ 2 per maand

Ik neem dit petje af!

Sombrero

€ 24 per jaar

Een jaar lang backstage

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.25.0