RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Luister nu als eerste naar de allernieuwste podcasts van RUBEN TIJL RUBEN en krijg toegang tot exclusieve afleveringen! Meld je aan voor maar 2 euro per maand. Dan nemen wij ons petje af voor jou :)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Kristel van Leeuwen2 euro per maand

Al heel lang getwijfeld maar dat ge tease van jullie qua wat jullie bespreken in de extra podcast heeft me toch overtuigd :)

20 mei 2024
Mariska Meijer24 euro per jaar

Poetsen met jullie podcast aan, maakt het met 5 pubers in huis 1 dag met in lach ipv jankend. Bodemloze put# kinderen je krijgt er zoveel voor terug# sarcasme# nu met sombrero lidmaatschap wordt het 2 dagen poetsen met een lach. Dank jullie wel!

20 mei 2024
Saskia Nijssen24 euro per jaar

Ik moet zo hard om jullie podcast lachen. Ik mag hem van mijn vriend niet meer voor het slapen gaan luisteren. Zo kan hij niet slapen. Dank voor de vrolijkheid!!!!🥳

18 mei 2024
Caspar Tielemans24 euro per jaar

Heren, dank voor jullie energie!

Eigenlijk ben ik vooral fan van Jeroen van Koningsbrugge,
Mijn advies: Betrek hem meer in dit projectje. Met dit geschenk uit de hemel erbij zou dit zomaar iets kunnen worden.

Groet, Caspar van de kruipruimte in Apeldoorn

18 mei 2024
Duncan de Koning24 euro per jaar

Ik volg jullie al sins de quarantaine tv tijden, alle podcast inmiddels meerdere keren beluistert, dus werd het tijd om eindelijk lid te worden van het sombrero leger. Dank voor alle mooie verhalen in de afgelopen jaren en de jaren die nog komen.

18 mei 2024
nigel van der veer24 euro per jaar

Ik heb nooit naar podcasts geluisterd tot ik ruben tijl ruben had gevonden en luister het nu nonstop

17 mei 2024
Wessel Harms24 euro per jaar

Na alle regulieren podcasts geluisterd te hebben, was om de week een nieuwe toch wel te weinig. Tijd dus om maar een sombrero op te doen! 🪇

17 mei 2024
Wietse du Maine24 euro per jaar

Geachte Ruben/Tijl/Ruben,

Na alle podcast geluisterd te hebben op mijn werk nu toch echt mijn petje af gedaan, mannen, ga zo door! Dit is mijn brandstof om de week door te komen, dank hiervoor.

16 mei 2024
Donja2 euro per maand

Na al jullie afleveringen 2 keer te hebben beluisterd (ja echt 2 keer) heb ik toch besloten om mijn pedje af te nemen zodat ik nog meer kan genieten van jullie ontzettende droge humor wat me vaak laat lachen tot de tranen in mijn ogen staan! Keep it up heren!

15 mei 2024
Fabian de Boer24 euro per jaar

Beste Ruben, Tijl en Ruben,

Ik luister al maanden met buikpijn naar jullie. Dat komt uiteraard door het lachen, wat geniaal afgewisseld wordt met een serieus verhaal. Nooit een early-adapter geweest, vandaar dat ik nu pas sombrero ben! Ga zo door!

15 mei 2024

Klein petje

€ 2 per maand

Ik neem dit petje af!

Sombrero

€ 24 per jaar

Een jaar lang backstage

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13