Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Project52Arnhem
Project52Arnhem

Project52Arnhem

Een fotoproject met een droom1 petjes af€ 5,20 per maand

Met Project52Arnhem zet ik de gewone mens op de foto. 52 mensen van 52 jaar en ouder. Ieder mens is mooi op zijn of haar manier. En iedereen heeft wel een verhaal. Ik ben op zoek naar die verhalen.

Tijdens het fotograferen (bij jouw voordeur) stel ik je vragen over het leven (en soms de dood) en zo leer ik je echt een beetje kennen. Je mag gezien worden! Je mag gehoord worden! Mijn uiteindelijke doel, beter gezegd: droom, is een expositie met de 52 portretten. Van alle leeftijden een foto. Die hang ik dan op leeftijd.

Je loopt langs de grote foto's en hoort of leest over deze mensen. Wellicht herken je je in de verhalen en bied het jou inspiratie of troost of een glimlach.

Omdat het een vrij groot plan is waar veel tijd in gaat zitten (en uiteindelijk ook veel geld voor de expositie) vraag ik je een kleine (maandelijkse) bijdrage. Als dank daarvoor krijg jij alvast foto's te zien, verhalen te lezen of gesprekken te horen.

Vind jij dit ook een tof project? Neem jij je pet er voor af?

Je kunt je trouwens ook nog aanmelden voor het project om zelf op de foto te komen. Kijk daarvoor even op https://project52arnhem.nl

klein petje

€ 2,50 per maand€ 25 per jaar - 2 maanden gratis

Als je iedere maand een klein petje af doet voor mijn project kun je de foto's bekijken en je krijgt er audio bij met mooie quotes of verhalen. In de audio komt de emotie nog beter tot zijn recht. Je kunt meeleven of meelachen. Het geld wat ik binnenhaal met petje.af gaat rechtstreeks naar de uitvoering van de expositie en het bijbehorende fotoboek.

Ik neem dit petje af!

super petje

€ 5,20 per maand€ 52 per jaar - 2 maanden gratis

  • Uitnodiging voor de expositie (bij betaling per jaar)
Ik neem dit petje af!

Als je iedere maand een super petje af doet, dan krijg je naast de foto en audio ook een interessant deel van het geschreven verhaal er bij. Je leert de personen op de foto echt een beetje kennen. Het geld wat ik binnenhaal met petje.af gaat rechtstreeks naar de uitvoering van de expositie en het bijbehorende fotoboek.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0