In aanloop naar het 10de ondernemersjaar van mijn bedrijf Egbert.EGD op 1 juli 2020, had ik 10 podcast- gesprekken met 10 inspirerende ondernemers die al langer dan 10 jaar ondernemen. Deze diverse ondernemers hebben mij de afgelopen jaren tijdens mijn ondernemerschap geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat ik doe.

In deze podcast vertellen we het verhaal van 10 jaar ondernemen: wat leer je die eerste 10 jaar en welke gouden tips kunnen deze ondernemers mij, en jullie luisteraars, geven voor de komende 10 jaar, waar weer veel spannende ontwikkelingen in mijn onderneming zullen zijn. Bij elke podcast heb ik een speciaal artwork gemaakt. Deze komen samen in dit artwork-boekje, zoals je dat ook bij een cd of als vinylhoes krijgt.

Luister seizoen 1 van Podcast.EGD in je favoriete podcast-app en abonneer je! Zo mis je geen aflevering van de komende seizoenen. Aboneer ook gelijk op mijn andere podcast gesprekken: ‘PUNTkast’ & ‘BoekenGasten’. Links op podcastegd.nl.

Wil je Podcast.EGD ondersteunen, neem dan je petje af en doneer een bedrag op: petje.af/podcastegd

Bedankt voor het luisteren en tot seizoen 2!

Egbert.EGD egbertegd.nl | locatiepunt.nl | streetartstreets.nl Deze podcast was powered by www.KoekFM.nl

DrieEuro.EGD

€ 3 per maand

Je ontvang het Podcast.EGD Artwork-boek! (Beperkte oplagen) En je word uitgenodigd als gast bij het PODCASTERS-LIVE-EVENT in PUNT.

Ik neem dit petje af!

VijfEuro.EGD

€ 5 per maand

Je ontvang het Podcast.EGD Artwork-boek! (Beperkte oplagen) En je word uitgenodigd als VIP-gast bij het PODCASTERS-LIVE-EVENT in PUNT.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2