Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Leclubsommeljjdepodcast

Jan Jaap (@sommeljj) en Nadien (@leclubdesvins) raken niet uitgepraat over wijn en nemen dat gekeuvel op in een podcast. YES!

We hebben onze investering inmiddels gedaan en hebben een nieuwe microfoon gekocht. SUPER BEDANKT VOOR JULLIE SUPPORT <3

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Martijn Dekker90 euro per jaar

Beste Nadien en Jan Jaap, wat maken jullie een waanzinnig leuke podcast om naar te luisteren. Ben nu bezig met de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie, dus alle extra kennis is welkom. Geen hardlooprondje meer zonder dat jullie meelopen. Super bedankt!

14 januari 2022
Thomas7,50 euro per maand

Leuke podcast heb ze inmiddels bijna allemaal geluisterd. Ik ben nu bezig met SDEN 3 en dit is een mooie aanvulling op cursus en boek. Ben nu ook wel eens benieuwd naar Slobberpost.

25 december 2021
Angela7,50 euro per maand

Hi Nadien & Jan-Jaap, Leuk dat er nog plekken zijn bij de slobberpost. Dank voor het maken van zo’n fijne podcast, ik draag op deze manier graag bij! Ben zelfs zo geïnspireerd geraakt door (oa) jullie dat ik mijn eigen insta-wijnkanaal ben gestart! :)

09 december 2021
Janneke Koelemaij7,50 euro per maand

Helemaal zin in! Ik ben nu bezig met WSET 2 en was al fan van de podcast.. die slobberpost kan ik wel gebruiken want bak nog weinig van het proeven. Dat gaat natuurlijk zeer snel veranderen.

30 november 2021
Wouter Alderse Baas7,50 euro per maand

Echt een heerlijke podcast. Heb bijna alle afleveringen er in een paar weken doorheen gejaagd. Hoop dat jullie nog heel wat afleveringen zullen maken. Keep on doing the good work. Cheers!

P.s een podcast over Cabernet franc zou ik heel leuk vinden ;)

25 november 2021
Robert-Jan Hamersma7,50 euro per maand

Paar maanden terug jullie podcast tegengekomen, en inmiddels al heel veel geluisterd. Heerlijk om jullie zo samen te horen kletsen over wijn, altijd met een vrolijke noot. Leuke dynamiek ! En daarnaast ook nog eens zo informatief ! Ga zo door.

14 oktober 2021
Tyas van Rossum7,50 euro per maand

Super leuk om zo ook de podcast te kunnen steunen! Ben benieuwd naar de wijnen ook natuurlijk.

Groet, Tyas

12 oktober 2021
Niek-Jan Bink7,50 euro per maand

Leuk om de podcast te luisteren maar moet toch maar eens zelf gaan oefenen.

07 oktober 2021
Lizette90 euro per jaar

Beste Nadien, ik ga ervoor. Slik, maar 40 ml, maar zo'n hoeveelheid is met gedistilleerd al een standaard hoeveelheid in het glas. Dat wordt dus bewust genieten van 2 of 3 slokjes van ongetwijfeld prachtwijnen. En wanneer drink je die anders?

10 augustus 2021
Rosan90 euro per jaar

Wat ontzettend leuk! Door jullie en jullie podcast ben ik nog enthousiaster geworden over wijn en alles wat er mee te heeft. Vrienden worden inmiddels lichtelijk gek van mijn ‘wijnnerd’ gedrag.

Keep up the good work!

28 juni 2021

Gamayzing

€ 4 per maand

Met Gamayzing support je de podcast voor 4 euro per maand. Het geld komt in het investeringsfonds van Le Club & Sommeljj, zodat we kunnen sparen voor mooie dingen, zoals een microfoonstandaard. Lekker.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2