Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geรฏncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
IreneCampfens
IreneCampfens

IreneCampfens

Verhalenbaas12 petjes afโ€ขโ‚ฌย 14,79 per maand

Dag lieve lezers,

Irene Campfens hier. Ik ben schrijver en ik begeleid mensen met psychische en psychiatrische problemen. Met ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ด๐˜บ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ combineer ik deze beroepen. Daarmee hoop ik je te informeren, inspireren en te verbinden met een wereld die anders is en toch doodnormaal.

Mijn boeken: ๐˜ˆ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ, ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ, ๐˜ž๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ.

Vragen mag je stellen via de mail: info@irenecampfens.nl. Volg mij op Instagram: @irenecampfens_nl, daar deel ik mijn dagelijkse beslommeringen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Lieke van Dijk2,50 euro per maand

Lieverd veel te laat maar alsnog ๐Ÿ˜…

28 juni 2022
Florentine van Rossum1 euro per maand

Ik kijk er naar uit om jouw verhalen te lezen. Met jouw berg werkervaring in de psychiatrie en talent voor schrijven, moet dit een genot zijn om te lezen. En wellicht herken ik wat verhalen van ons werkverleden samen..!

06 maart 2022
Kitty12 euro per jaar

Leuk initiatief Irene, Ben benieuwd. Ik doe mee!

Groetjes van Kitty

05 maart 2022

Klein petje

โ‚ฌย 1 per maand

Je ontvangt: ๐Ÿ“ง Verhalen uit de psychiatrie ๐ŸฅŠ Een digitale boks van mij

Ik neem dit petje af!

Groot petje

โ‚ฌย 2,50 per maandโ‚ฌย 27,50 per jaar - 1 maand gratis

Je ontvangt: ๐Ÿ“ง Verhalen uit de psychiatrie ๐Ÿ“ฌ Het boekje Woensdag verhaspeldag ๐Ÿ’‹ Een digitale zoen zonder tong van mij

Ik neem dit petje af!

ยฉ 2024 Petje Af BV

v 1.23.13