Welkom bij Atelier Linty! Op deze website is een groot aanbod aan video tutorials te vinden die je helpen om nog beter te leren tekenen. Deze video's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Marijke Ivangh60 euro per jaar

Ik teken al langer maar ik zou graag wat meer de "diepte" in willen met tekenen. Fijner tekenen, betere materialen, meer details enz. Dus vandaar dat ik deze cursus ga volgen. Groetjes Marijke

01 juli 2024
Margreet Poelman60 euro per jaar

Blij verrast kwam je voorbij toen ik op zoek was naar informatie hoe ik mijn mooie luminance potloden nog beter kan gebruiken. Welke mogelijkheden er zijn. Ik ging op 'aan' van je manier van uitleggen. Inspirerend en leuk! Hartelijke groet, Margreet Poelman

26 juni 2024
Mar Teunissen60 euro per jaar

ben ook bij toeval op je site gekomen maar er wordt gezegd dat toeval niet bestaat dus ik ben er blij mee en hoop regelmatig te gaan tekenen

25 juni 2024
Frits Remmers60 euro per jaar

Hoi ik heb petje af genomen: voor tekenen met polychromos potloden en pastelpotloden

13 juni 2024
Yvonne van Kersen5 euro per maand

hi ik ben nieuw en wil vooral de wereld van de panpastel gaan ontdekken en ook beter leren tekenen.. dus ben erg benieuwd..

30 mei 2024
Gilbert Kennis60 euro per jaar

Ik heb Atelier Linty Leren kennen via de Nederlandse tekenclub en wat ik zag heeft mij zeer goed bevallen.

24 mei 2024
veronique ramakers60 euro per jaar

Beste Linty, Ik kwam je website toevallig tegen toen ik de samenstelling van een primair kleuren pakket zocht. Ik teken zo af en toe voor ontspanning naast een drukke baan en wilt mij gaan verdiepen in verschillende stijlen. Ik verheug mij al op de tutorials.

17 april 2024
Iris Winckelmans60 euro per jaar

Hey Linty, ik ontdekte jou (toevallig?) en was meteen blij! Zoveel moois en zoveel enthousiasme: daar doe ik graag mijn petje voor af. Ik hoop veel bij te leren want ik heb nog weinig ervaring met tekenen en kleuren. Dankjewel om dit te delen, Iris

10 maart 2024
Anja Klinkenberg60 euro per jaar

Mijn naam is Anja en ik tekende vroeger als kind al graag. Daarna is dat een tijd verdwenen en nu wil ik het weer oppakken. Ik werd zo ontspannen van tekenen. Ik wil graag meer technieken leren. Ik heb al het lieveheersbeestje nagetekend van een filmpje.

05 maart 2024
Wilma van Doorn60 euro per jaar

Hallo na het overlijden van mijn man op 62 jarige leeftijd wil ik in mijn vertrouwde omgeving de afleiding zoeken in het tekenen. Op Youtube zag ik zo rustig uitgelegde en prachtige beelden voorbij komen. Hierdoor werd ik gelijk door Atelier Linty aangetrokken

18 december 2023

Violet

€ 5 per maand

Bij het violet pakket heb je toegang tot alle video's, tutorials en lessen bij Atelier Linty. Extra beeldmateriaal, een kijkje achter de schermen en langzame tutorials zodat je prettig kunt oefenen!

Ik neem dit petje af!

Robijnrood

€ 10 per maand

  • Toegang tot de Robijnrood Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Zou je af en toe een vraag willen stellen? Teken je graag zelfstandig maar vind je het ook gezellig om te zien wat andere enthousiaste leden maken?

Dan is dit pakket echt iets voor jou!

In de Robijnrood whatsapp groep kan je vragen stellen aan mij. Je mag hier (niet verplicht) je tekeningen, vragen en nieuws delen met mij en je medeleden van de groep. Leren van elkaar is erg leuk en leerzaam. Op die manier tekenen we met z'n allen samen!

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het Violet pakket.

  • En toegang tot de Whatsapp groep van het Robijnrood pakket

Indigoblauw

€ 20 per maand

  • Toegang tot de Indigoblauw Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Kan je af en toe nog wat hulp gebruiken bij het tekenen? Vind je het prettig om feedback te krijgen? Dan is het indigo pakket iets voor jou.

1x per maand stuur je jouw tekeningen en alle vragen die je hebt via mail naar mij op. Ik maak een exclusieve video voor alle indigo leden waarin ik alles uitgebreid bespreek. Op die manier kan ik je begeleiden in je persoonlijke leerproces.

Bovendien geeft dit pakket je ook toegang tot de speciale Whatsapp groep die we gebruiken voor korte vragen en waarin het mogelijk is om je werk of vragen te delen in een klein groepje.

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het violet pakket

  • Toegang tot de Indigo whatsapp groep

  • 1x per maand de exclusieve begeleiding video met bespreking van jouw tekeningen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2