Welkom bij Atelier Linty! Op deze website is een groot aanbod aan video tutorials te vinden die je helpen om nog beter te leren tekenen. Deze video's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Anike Kandelaars20 euro per maand

Hoi! Ik heb heel veel zin om hier met Atelier Linty te leren tekenen! Groetjes Anike

19 november 2023
Jacqueline Ducrotoy60 euro per jaar

Ik ben heel tevreden over de manier hoe je les geeft op YouTube . Mooie werk, rustig uitleg, geen lawaai op de achtergrond zodat ik mij beter kan concentreren. Reden genoeg om meer lessen bij jou de volgen. Ik ben een beginnende kunstenaar!! Jacqueline

17 november 2023
Carmen Jansen5 euro per maand

Beste Linty,

Jouw tekenen en tekeningen zijn prachtig en jouw video lessen helder en duidelijk. Op deze manier wil ik ook nog beter leren tekenen.

09 november 2023
Elly van de Koevering5 euro per maand

Hallo ik vind jouw tekeningen echt prachtig en mijn wens is om ook zo te kunnen tekenen. Heb een aantal jaar cursussen aquarel gedaan, hier werden ook veel andere technieken gebruikt.

26 oktober 2023
Alice Jongebloed60 euro per jaar

Hallo Linty,

Ik heb je al verschillende tutorials van je gezien bij de tekenclub, waar ik lid van ben. Ook op YouTube heb ik verschillende korte dingen bekeken. Ik wil graag lid worden van je atelier om me meer te oriënteren op tekenen.

25 oktober 2023
Anita Olthuizen5 euro per maand

Ik wil gewoon leren tekenen op een juiste manier en jij legt alles heel goed uit ook materiaal wat je nodig bent vind ik erg goed

22 oktober 2023
Inge Welman10 euro per maand

Hi Linty, ik zag je duidelijke instructie video's op youtube. Voor mij veel beter dan andere video's. Ik wil graag leren portrettekenen met pastelkrijt. Is betalen per 6 maanden ook mogelijk? hg Inge

10 oktober 2023
Will Hanssen5 euro per maand

Ben erg enthousiast geworden na het bekijken van je filmpjes op YouTube en heb zin om aan de slag te gaan.

07 oktober 2023
Ina Salij5 euro per maand

ik wil graag wat meer leren tekenen van de dieren de tekeningen vindt ik geweldig hoop dat ik er hoop van kan opsteken

28 september 2023
Hennie bartelds5 euro per maand

Ik wil graag beter leren tekenen,ik zag je voorbij komen op you tube,en kijk nu veel video's van je ,je kan ontzettend mooi tekenen,en ben een beginneling,hoop zo meet kennis en technieken op te doen ,teken voor namelijk honden .

30 augustus 2023

Violet

€ 5 per maand

Bij het violet pakket heb je toegang tot alle video's, tutorials en lessen bij Atelier Linty. Extra beeldmateriaal, een kijkje achter de schermen en langzame tutorials zodat je prettig kunt oefenen!

Ik neem dit petje af!

Robijnrood

€ 10 per maand

  • Toegang tot de Robijnrood Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Zou je af en toe een vraag willen stellen? Teken je graag zelfstandig maar vind je het ook gezellig om te zien wat andere enthousiaste leden maken?

Dan is dit pakket echt iets voor jou!

In de Robijnrood whatsapp groep kan je vragen stellen aan mij. Je mag hier (niet verplicht) je tekeningen, vragen en nieuws delen met mij en je medeleden van de groep. Leren van elkaar is erg leuk en leerzaam. Op die manier tekenen we met z'n allen samen!

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het Violet pakket.

  • En toegang tot de Whatsapp groep van het Robijnrood pakket

Indigoblauw

€ 20 per maand

  • Toegang tot de Indigoblauw Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Kan je af en toe nog wat hulp gebruiken bij het tekenen? Vind je het prettig om feedback te krijgen? Dan is het indigo pakket iets voor jou.

1x per maand stuur je jouw tekeningen en alle vragen die je hebt via mail naar mij op. Ik maak een exclusieve video voor alle indigo leden waarin ik alles uitgebreid bespreek. Op die manier kan ik je begeleiden in je persoonlijke leerproces.

Bovendien geeft dit pakket je ook toegang tot de speciale Whatsapp groep die we gebruiken voor korte vragen en waarin het mogelijk is om je werk of vragen te delen in een klein groepje.

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het violet pakket

  • Toegang tot de Indigo whatsapp groep

  • 1x per maand de exclusieve begeleiding video met bespreking van jouw tekeningen.

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0