Welkom bij Atelier Linty! Op deze website is een groot aanbod aan video tutorials te vinden die je helpen om nog beter te leren tekenen. Deze video's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Hennie bartelds5 euro per maand

Ik wil graag beter leren tekenen,ik zag je voorbij komen op you tube,en kijk nu veel video's van je ,je kan ontzettend mooi tekenen,en ben een beginneling,hoop zo meet kennis en technieken op te doen ,teken voor namelijk honden .

30 augustus 2023
Anja Broekman20 euro per maand

Hi, ik ben net begonnen met tekenen en heb vele videos gezien op youtube, maar mis de feedback om te kunnen groeien. Heb er zin in om deze nieuwe hobby verder te ontdekken!

27 augustus 2023
Ria de wissel5 euro per maand

Leuk dat dit er is, kan aardig met papastel en pastelpotloden potloden werken. Maar met kleurpotloden nog niet , en wil de opbouw daar van leren. Kan ik het elke maand stopzetten Gr Ria.

23 juli 2023
Gradie Beumer5 euro per maand

Ik wil leren tekenen, heb vroeger wel getekend maar dat is inmiddels wel zo'n 30 jaar geleden. Ik vind jouw tekeningen prachtig ook als ik daar maar een klein beetje van mee krijg ben ik tevreden.

29 juni 2023
René Bil60 euro per jaar

Bij het zoeken naar een instructievideo op YouTube kwam ik bij jouw video's terecht. De instructie is uitermate duidelijk, en wordt enthousiast gebracht. Tijdens het tekenen lijkt het alsof de geportretteerde langzaam uit de mist naar voren wordt getrokken.

17 juni 2023
Ageeth Hof60 euro per jaar

Eindelijk iets gevonden waarin Nederlands wordt gesproken.

25 mei 2023
Antoinette Wennemers120 euro per jaar

Goedenmorgen Linty, Nu ik heb de stap gezet om te leren tekenen na jaren deze stille wens. Ik hoop dat ik de juiste keuze heb gemaakt om het op deze manier te doen. Ik kan nog geen ei tekenen! Maar in u filmpjes zegt u dat iedereen het kan leren. Antoinette

22 mei 2023
Thea Alles5 euro per maand

Ik wil graag leren teken met kleurpotloden

19 april 2023
Maria jungschlager5 euro per maand

Hallo ik hou van panpastel / pastel . Maar ook aquarel. Momenteel oefen ik haren tekenen

07 april 2023
Marrie Duijst60 euro per jaar

Goedemiddag Linty Ik ben Marrie Duijst en woon in Bunschoten. Ik teken graag en kwam u tegen op YouTube. U vriendelijke uitleg deed me beslissen om te leren van al het moois wat u deelt. Dank u wel daar voor. Met vriendelijke groeten Marrie Duijst.

01 april 2023

Violet

€ 5 per maand

Bij het violet pakket heb je toegang tot alle video's, tutorials en lessen bij Atelier Linty. Extra beeldmateriaal, een kijkje achter de schermen en langzame tutorials zodat je prettig kunt oefenen!

Ik neem dit petje af!

Robijnrood

€ 10 per maand

  • Toegang tot de Robijnrood Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Zou je af en toe een vraag willen stellen? Teken je graag zelfstandig maar vind je het ook gezellig om te zien wat andere enthousiaste leden maken?

Dan is dit pakket echt iets voor jou!

In de Robijnrood whatsapp groep kan je vragen stellen aan mij. Je mag hier (niet verplicht) je tekeningen, vragen en nieuws delen met mij en je medeleden van de groep. Leren van elkaar is erg leuk en leerzaam. Op die manier tekenen we met z'n allen samen!

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het Violet pakket.

  • En toegang tot de Whatsapp groep van het Robijnrood pakket

Indigoblauw

€ 20 per maand

  • Toegang tot de Indigoblauw Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Kan je af en toe nog wat hulp gebruiken bij het tekenen? Vind je het prettig om feedback te krijgen? Dan is het indigo pakket iets voor jou.

1x per maand stuur je jouw tekeningen en alle vragen die je hebt via mail naar mij op. Ik maak een exclusieve video voor alle indigo leden waarin ik alles uitgebreid bespreek. Op die manier kan ik je begeleiden in je persoonlijke leerproces.

Bovendien geeft dit pakket je ook toegang tot de speciale Whatsapp groep die we gebruiken voor korte vragen en waarin het mogelijk is om je werk of vragen te delen in een klein groepje.

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het violet pakket

  • Toegang tot de Indigo whatsapp groep

  • 1x per maand de exclusieve begeleiding video met bespreking van jouw tekeningen.

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0