Welkom bij Atelier Linty! Op deze website is een groot aanbod aan video tutorials te vinden die je helpen om nog beter te leren tekenen. Deze video's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

veronique ramakers60 euro per jaar

Beste Linty, Ik kwam je website toevallig tegen toen ik de samenstelling van een primair kleuren pakket zocht. Ik teken zo af en toe voor ontspanning naast een drukke baan en wilt mij gaan verdiepen in verschillende stijlen. Ik verheug mij al op de tutorials.

17 april 2024
Marijke Keus5 euro per maand

Ik wil graag beter leren tekenen. En het ziet er veelbelovend uit 😍

13 april 2024
Iris Winckelmans60 euro per jaar

Hey Linty, ik ontdekte jou (toevallig?) en was meteen blij! Zoveel moois en zoveel enthousiasme: daar doe ik graag mijn petje voor af. Ik hoop veel bij te leren want ik heb nog weinig ervaring met tekenen en kleuren. Dankjewel om dit te delen, Iris

10 maart 2024
Anja Klinkenberg60 euro per jaar

Mijn naam is Anja en ik tekende vroeger als kind al graag. Daarna is dat een tijd verdwenen en nu wil ik het weer oppakken. Ik werd zo ontspannen van tekenen. Ik wil graag meer technieken leren. Ik heb al het lieveheersbeestje nagetekend van een filmpje.

05 maart 2024
karin waalboer5 euro per maand

hoi linty,

ik ben veel aan het oefenen met (pan)pastel en de polychromos potloden van faber castel. ik zou me graag meer willen verdiepen in de technieken van het tekenen en het gebruik van pastel.

lieve groet karin

19 februari 2024
Lyda den Os5 euro per maand

Hallo Linty, ik heb mij aangemeld om jouw lessen te volgen. Ik teken en schilder al heel lang, maar merk dat ik niet alle technieken goed beheers, daar wil ik nu meer aandacht aan besteedden, ook aan de kleurpotlood techniek, daar ben ik pas aan begonnen.

09 januari 2024
Wilma van Doorn60 euro per jaar

Hallo na het overlijden van mijn man op 62 jarige leeftijd wil ik in mijn vertrouwde omgeving de afleiding zoeken in het tekenen. Op Youtube zag ik zo rustig uitgelegde en prachtige beelden voorbij komen. Hierdoor werd ik gelijk door Atelier Linty aangetrokken

18 december 2023
Maurice Broeren20 euro per maand

ik ben autist en ben afgekeurd. Ben 56 en wil opnieuw tekenen leren. Met pastelpotloden en pastelkrijt. Op de lagere school als ik mijn best had gedaan had mocht ik gaan tekenen. Dan kreeg ik een A4 velletje met een plakkertje er op en tekende dat na.

12 december 2023
Jacqueline Ducrotoy60 euro per jaar

Ik ben heel tevreden over de manier hoe je les geeft op YouTube . Mooie werk, rustig uitleg, geen lawaai op de achtergrond zodat ik mij beter kan concentreren. Reden genoeg om meer lessen bij jou de volgen. Ik ben een beginnende kunstenaar!! Jacqueline

17 november 2023
Carmen Jansen5 euro per maand

Beste Linty,

Jouw tekenen en tekeningen zijn prachtig en jouw video lessen helder en duidelijk. Op deze manier wil ik ook nog beter leren tekenen.

09 november 2023

Violet

€ 5 per maand

Bij het violet pakket heb je toegang tot alle video's, tutorials en lessen bij Atelier Linty. Extra beeldmateriaal, een kijkje achter de schermen en langzame tutorials zodat je prettig kunt oefenen!

Ik neem dit petje af!

Robijnrood

€ 10 per maand

  • Toegang tot de Robijnrood Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Zou je af en toe een vraag willen stellen? Teken je graag zelfstandig maar vind je het ook gezellig om te zien wat andere enthousiaste leden maken?

Dan is dit pakket echt iets voor jou!

In de Robijnrood whatsapp groep kan je vragen stellen aan mij. Je mag hier (niet verplicht) je tekeningen, vragen en nieuws delen met mij en je medeleden van de groep. Leren van elkaar is erg leuk en leerzaam. Op die manier tekenen we met z'n allen samen!

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het Violet pakket.

  • En toegang tot de Whatsapp groep van het Robijnrood pakket

Indigoblauw

€ 20 per maand

  • Toegang tot de Indigoblauw Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Kan je af en toe nog wat hulp gebruiken bij het tekenen? Vind je het prettig om feedback te krijgen? Dan is het indigo pakket iets voor jou.

1x per maand stuur je jouw tekeningen en alle vragen die je hebt via mail naar mij op. Ik maak een exclusieve video voor alle indigo leden waarin ik alles uitgebreid bespreek. Op die manier kan ik je begeleiden in je persoonlijke leerproces.

Bovendien geeft dit pakket je ook toegang tot de speciale Whatsapp groep die we gebruiken voor korte vragen en waarin het mogelijk is om je werk of vragen te delen in een klein groepje.

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het violet pakket

  • Toegang tot de Indigo whatsapp groep

  • 1x per maand de exclusieve begeleiding video met bespreking van jouw tekeningen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13