Welkom bij Atelier Linty! Op deze website is een groot aanbod aan video tutorials te vinden die je helpen om nog beter te leren tekenen. Deze video's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Yvonne5 euro per maand

Hallo Linty, ik tekenen graag kinderportretten en dieren met Faber Castell polychromos. Ik zou graag willen weten welke kleurnummers je zoal kan gebruiken voor kinderportretjes.

14 november 2022
Christa De Witte5 euro per maand

Je youtube filmpjes zijn heel fijn en ik ben benieuwd om een kijkje te nemen bij je lessen en mezelf uit te dagen in tekenen.

28 oktober 2022
Annemie60 euro per jaar

Al zoveel gezien, vol vertrouwen zie ik het tegemoet

15 oktober 2022
Rene Kampinga60 euro per jaar

Als beginnende tekenaar ben ik al regelmatig op visite geweest bij Linty via Youtube. Linty is inspirerend en veelzijdig. De moeite waar om meer van haar te leren, dus vandaar dat ik een jaartje mijn petje af voor haar afneem. Ik heb er zin in.

24 september 2022
Marjon5 euro per maand

Goedemorgen ik heb mij aangeld om toch beter te leren tekenen vooral pastel en grafiet liefst dieren. Ik doe nu al wel wat maar kan best wel wat techbiek leren.

10 augustus 2022
Martina Ooms5 euro per maand

Hoi ik teken graag, als hobby, maar heb ondertussen al wat opdrachtjes gekregen. Ik moet echter nog veel leren, begin met 5 euro per maand en later kan ik misschien overstappen op het andere abonnement. Ik keek al vaker naar jou filmpjes, love it groetjes

05 augustus 2022
Christel Nijs240 euro per jaar

Dag Linty, Lijkt mij erg fijn om met jouw advies dieren te leren tekenen. Christel

23 juli 2022
Henk van Doorn5 euro per maand

Ik volg je al een tijdje. Mijn interesse uitgaat naar het tekenen van portretten, Dieren en Landschappen. Ik denk dat ik bij jouw aan het goede adres ben. Ik begin met een abonnement van euro 5,-- ik kan altijd naar Student overgaan. Ben een beginner van 67 jr

27 maart 2022
viviane60 euro per jaar

prachtige tekeningen, als ik al een kwart zo goed kan ben ik al een gelukkige mens

27 maart 2021

Violet

€ 5 per maand

Bij het violet pakket heb je toegang tot alle video's, tutorials en lessen bij Atelier Linty. Extra beeldmateriaal, een kijkje achter de schermen en langzame tutorials zodat je prettig kunt oefenen!

Ik neem dit petje af!

Indigo

€ 20 per maand

  • Toegang tot de speciale studenten Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Kan je af en toe nog wat hulp gebruiken bij het tekenen? Vind je het prettig om feedback te krijgen? Dan is het indigo pakket iets voor jou.

1x per maand stuur je jouw tekeningen en alle vragen die je hebt via mail naar mij op. Ik maak een exclusieve video voor alle indigo leden waarin ik alles uitgebreid bespreek.

Bovendien geeft dit pakket je ook toegang tot de speciale Whatsapp groep die we gebruiken voor korte vragen en waarin het mogelijk is om je werk of vragen te delen in een klein groepje.

Natuurlijk geeft dit pakket ook toegang tot alle video's en extra's van het violet pakket.

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9