Welkom bij Atelier Linty! Op deze website is een groot aanbod aan video tutorials te vinden die je helpen om nog beter te leren tekenen. Deze video's zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

karin waalboer5 euro per maand

hoi linty,

ik ben veel aan het oefenen met (pan)pastel en de polychromos potloden van faber castel. ik zou me graag meer willen verdiepen in de technieken van het tekenen en het gebruik van pastel.

lieve groet karin

19 februari 2024
Angélique Hooijberg-Zeck5 euro per maand

Toch uiteindelijk besloten voor Linty en Petje.Af....lekker in het Nederlands les...ik ga het gewoon proberen!

10 februari 2024
Ineke Klootwijk5 euro per maand

Hallo Linty, ik heb je al vaker gevolgd en kom je iedere keer weer tegen. Misschien om eens een abonnement te nemen.

31 januari 2024
Lyda den Os5 euro per maand

Hallo Linty, ik heb mij aangemeld om jouw lessen te volgen. Ik teken en schilder al heel lang, maar merk dat ik niet alle technieken goed beheers, daar wil ik nu meer aandacht aan besteedden, ook aan de kleurpotlood techniek, daar ben ik pas aan begonnen.

09 januari 2024
Tamara Hagenbeek-Reurink20 euro per maand

Hoi Linty! Mijn goede voornemen dit jaar is een heeeeleboel te leren van jou! Ik kom van de teken/schilderclub, maar het werd me te overweldigend allemaal, dit jaar kom ik les volgen bij jou!

Groetjes,

Tamara

02 januari 2024
Wilma van Doorn60 euro per jaar

Hallo na het overlijden van mijn man op 62 jarige leeftijd wil ik in mijn vertrouwde omgeving de afleiding zoeken in het tekenen. Op Youtube zag ik zo rustig uitgelegde en prachtige beelden voorbij komen. Hierdoor werd ik gelijk door Atelier Linty aangetrokken

18 december 2023
Maurice Broeren20 euro per maand

ik ben autist en ben afgekeurd. Ben 56 en wil opnieuw tekenen leren. Met pastelpotloden en pastelkrijt. Op de lagere school als ik mijn best had gedaan had mocht ik gaan tekenen. Dan kreeg ik een A4 velletje met een plakkertje er op en tekende dat na.

12 december 2023
Jacqueline Ducrotoy60 euro per jaar

Ik ben heel tevreden over de manier hoe je les geeft op YouTube . Mooie werk, rustig uitleg, geen lawaai op de achtergrond zodat ik mij beter kan concentreren. Reden genoeg om meer lessen bij jou de volgen. Ik ben een beginnende kunstenaar!! Jacqueline

17 november 2023
Carmen Jansen5 euro per maand

Beste Linty,

Jouw tekenen en tekeningen zijn prachtig en jouw video lessen helder en duidelijk. Op deze manier wil ik ook nog beter leren tekenen.

09 november 2023
Elly van de Koevering5 euro per maand

Hallo ik vind jouw tekeningen echt prachtig en mijn wens is om ook zo te kunnen tekenen. Heb een aantal jaar cursussen aquarel gedaan, hier werden ook veel andere technieken gebruikt.

26 oktober 2023

Violet

€ 5 per maand

Bij het violet pakket heb je toegang tot alle video's, tutorials en lessen bij Atelier Linty. Extra beeldmateriaal, een kijkje achter de schermen en langzame tutorials zodat je prettig kunt oefenen!

Ik neem dit petje af!

Robijnrood

€ 10 per maand

  • Toegang tot de Robijnrood Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Zou je af en toe een vraag willen stellen? Teken je graag zelfstandig maar vind je het ook gezellig om te zien wat andere enthousiaste leden maken?

Dan is dit pakket echt iets voor jou!

In de Robijnrood whatsapp groep kan je vragen stellen aan mij. Je mag hier (niet verplicht) je tekeningen, vragen en nieuws delen met mij en je medeleden van de groep. Leren van elkaar is erg leuk en leerzaam. Op die manier tekenen we met z'n allen samen!

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het Violet pakket.

  • En toegang tot de Whatsapp groep van het Robijnrood pakket

Indigoblauw

€ 20 per maand

  • Toegang tot de Indigoblauw Whatsapp groep
Ik neem dit petje af!

Kan je af en toe nog wat hulp gebruiken bij het tekenen? Vind je het prettig om feedback te krijgen? Dan is het indigo pakket iets voor jou.

1x per maand stuur je jouw tekeningen en alle vragen die je hebt via mail naar mij op. Ik maak een exclusieve video voor alle indigo leden waarin ik alles uitgebreid bespreek. Op die manier kan ik je begeleiden in je persoonlijke leerproces.

Bovendien geeft dit pakket je ook toegang tot de speciale Whatsapp groep die we gebruiken voor korte vragen en waarin het mogelijk is om je werk of vragen te delen in een klein groepje.

Je krijgt:

  • Toegang tot alles van het violet pakket

  • Toegang tot de Indigo whatsapp groep

  • 1x per maand de exclusieve begeleiding video met bespreking van jouw tekeningen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0