Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer
Bekijk alle 500+ makers
Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet meer geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Al sla je me dood

Hee hallo misdaadliefhebbers en mysterieontrafelaars,

Welkom op onze Petje Af pagina, waar we je overladen met Bonus-afleveringen, extra achtergrond informatie en beelden bij de behandelde zaken, winacties, toegang tot live-feeds en Q&A sessies, je krijgt post van ons in je brievenbus, je kunt meebeslissen over de zaken die we bespreken en we bedanken je persoonlijk in onze afleveringen.

Zolang het geen motief is in een bizarre moordzaak vinden we geld vaak niet het meest interessante onderwerp, maar het is wel iets dat we nodig hebben om onze podcast verder te ontwikkelen, dus beginnen we er toch even over.

Door per maand (maandelijks opzegbaar!) 3 euro te betalen maak je eigenhandig het voortbestaan van onze podcast mogelijk, en als dank daarvoor geven we je allerlei extra’s die alleen voor de betalende Detectives hier op Petje Af toegankelijk zijn.

We vinden Petje Af geweldig omdat jij als luisteraar voor een laag bedrag ons op een directe manier kunt ondersteunen om deze podcast mogelijk te maken. Er zitten niet allerlei ingewikkelde bedrijven, labels of agentschappen met lange strijkstokken tussen, en je krijgt er heel direct iets voor terug. Bovendien kun je ook een eenmalige donatie doen als dat beter bij je past.

Met jouw bijdrage kunnen wij materiaal en software aanschaffen om onze podcast mee op te nemen, tijd maken om wekelijks afleveringen te produceren en op termijn zelfs live evenementen organiseren. En hoe meer Petjes er Af genomen worden, hoe meer extra's we zullen gaan aanbieden!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Daniëlle van den Toorn36 euro per jaar

Hai! Daniëlle hier, ik ben jullie podcast aan het luisteren tijdens het wandelen met onze hond. Ik ben gek op spannende verhalen en bizarre verhalen en mysteries. Ik ben bij afl.nr. 1 begonnen en nu bij 28 dus nog heel wat spannende wandelingen te gaan. Succes

29 augustus 2022
Demi Louwes5 euro

Jullie podcast is echt ge-wel-dig! Ik hou van jullie interacties en elke keer weer boeiende/schokkende en enge verhalen. Ik hoop dat jullie nog heeeeeeeeeeel veel afleveringen maken, vandaar mjjn bijdrage!

18 augustus 2022
Corné Brand36 euro per jaar

Heerlijk om naar jullie waargebeurde verhalen te luisteren en wat bizar. Alle mensen inclusief ik zijn de parasieten van deze aardbol... echt. Trouwens, ik heb geen strafblad of zo, Maar ik gooi af en toe ook wel eens een stukje plastic de natuur in... :)

14 augustus 2022
Soraya Tommelein3 euro per maand

Na elke leuke aflevering geduldig wachten op de andere 🤞🏻

26 juli 2022
Mark Fousert3 euro per maand

Op naar meer spannende en humoristische afleveringen! Heerlijk om te luisteren tijdens een saaie dag om er toch wat van te maken!

18 juli 2022
Melanie Kisteman3 euro per maand

Heerlijk jullie podcast aan het binge luisteren! 😃

12 juli 2022
Sabrina Meijer3 euro per maand

Ik heb alles geluisterd en luister nu alles weer vanaf aflevering 1 opnieuw omdat ik het gewoon zo leuk vind! Ik luister heel veel podcasts maar jullie zijn mijn favoriet!

10 juli 2022
SheilaSpanje36 euro per jaar

Ik steun graag deze misdaad meiden, ben al heel lang fan en nu dus nog meer materiaal om te beluisteren

08 juli 2022
Jette3 euro per maand

Zo leuk, al half jaar dan en nu eindelijk lid van de petje af! Love en groetjes jette

22 juni 2022
Ilonka36 euro per jaar

Super leuke podcast met griezelige spannende en bizarre verhalen. Ga zo door!!

18 juni 2022

Detective

€ 3 per maand

  • Welkomstpost in je brievenbus
  • BONUS afleveringen
  • Extra achtergrondinformatie, beeld en linkjes bij de afleveringen
  • Winacties
  • Meebeslissen met de zaken die we behandelen via verzoeken en polls
  • Toegang tot live-feeds en Q&A sessies
Ik neem dit petje af!

Wat fantastisch dat je Detective wordt van Al Sla Je Me Dood! Dankzij jou kunnen wij deze podcast maken dus allereerst zijn we je eindeloos dankbaar, sturen we je heel veel liefs en we wensen dat al je dagen gevuld zullen zijn met geluk en je nooit, maar dan ook nooit een enge moordenaar tegen het lijf zult lopen.

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2