Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

Hee hallo misdaadliefhebbers en mysterieontrafelaars,

Welkom op onze Petje Af pagina, waar we je overladen met Bonus-afleveringen, extra achtergrond informatie en beelden bij de behandelde zaken, winacties, toegang tot live-feeds en Q&A sessies, je krijgt post van ons in je brievenbus, je kunt meebeslissen over de zaken die we bespreken en we bedanken je persoonlijk in onze afleveringen.

Zolang het geen motief is in een bizarre moordzaak vinden we geld vaak niet het meest interessante onderwerp, maar het is wel iets dat we nodig hebben om onze podcast verder te ontwikkelen, dus beginnen we er toch even over.

Door per maand (maandelijks opzegbaar!) 3 euro te betalen maak je eigenhandig het voortbestaan van onze podcast mogelijk, en als dank daarvoor geven we je allerlei extra’s die alleen voor de betalende Detectives hier op Petje Af toegankelijk zijn.

We vinden Petje Af geweldig omdat jij als luisteraar voor een laag bedrag ons op een directe manier kunt ondersteunen om deze podcast mogelijk te maken. Er zitten niet allerlei ingewikkelde bedrijven, labels of agentschappen met lange strijkstokken tussen, en je krijgt er heel direct iets voor terug. Bovendien kun je ook een eenmalige donatie doen als dat beter bij je past.

Met jouw bijdrage kunnen wij materiaal en software aanschaffen om onze podcast mee op te nemen, tijd maken om wekelijks afleveringen te produceren en op termijn zelfs live evenementen organiseren. En hoe meer Petjes er Af genomen worden, hoe meer extra's we zullen gaan aanbieden!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Demi Louwes€ 5

Jullie podcast is echt ge-wel-dig! Ik hou van jullie interacties en elke keer weer boeiende/schokkende en enge verhalen. Ik hoop dat jullie nog heeeeeeeeeeel veel afleveringen maken, vandaar mjjn bijdrage!

18 augustus 2022
Corné Brand€ 36 per jaar

Heerlijk om naar jullie waargebeurde verhalen te luisteren en wat bizar. Alle mensen inclusief ik zijn de parasieten van deze aardbol... echt. Trouwens, ik heb geen strafblad of zo, Maar ik gooi af en toe ook wel eens een stukje plastic de natuur in... :)

14 augustus 2022
Soraya Tommelein€ 3 per maand

Na elke leuke aflevering geduldig wachten op de andere 🤞🏻

26 juli 2022
Mark Fousert€ 3 per maand

Op naar meer spannende en humoristische afleveringen! Heerlijk om te luisteren tijdens een saaie dag om er toch wat van te maken!

18 juli 2022
Melanie Kisteman€ 3 per maand

Heerlijk jullie podcast aan het binge luisteren! 😃

12 juli 2022
Sabrina Meijer€ 3 per maand

Ik heb alles geluisterd en luister nu alles weer vanaf aflevering 1 opnieuw omdat ik het gewoon zo leuk vind! Ik luister heel veel podcasts maar jullie zijn mijn favoriet!

10 juli 2022
SheilaSpanje€ 36 per jaar

Ik steun graag deze misdaad meiden, ben al heel lang fan en nu dus nog meer materiaal om te beluisteren

08 juli 2022
Jette€ 3 per maand

Zo leuk, al half jaar dan en nu eindelijk lid van de petje af! Love en groetjes jette

22 juni 2022
Ilonka€ 36 per jaar

Super leuke podcast met griezelige spannende en bizarre verhalen. Ga zo door!!

18 juni 2022
Ruth Bahnerth€ 36 per jaar

Jullie zijn echt superleuk. Toen ik #mrballen uit gebinged had, moest ik erg lang zoeken naar een fatsoenlijke podcast, maar jullie zijn ronduit de beste vervanging. Binnen 3 dagen ben ik al bij aflevering 28🤪 leuker dan crime junkie, mm&m enz! Groetjes Ruth

16 juni 2022

Detective

€ 3 per maand

  • Welkomstpost in je brievenbus
  • BONUS afleveringen
  • Extra achtergrondinformatie, beeld en linkjes bij de afleveringen
  • Winacties
  • Meebeslissen met de zaken die we behandelen via verzoeken en polls
  • Toegang tot live-feeds en Q&A sessies
Ik neem dit petje af!

Wat fantastisch dat je Detective wordt van Al Sla Je Me Dood! Dankzij jou kunnen wij deze podcast maken dus allereerst zijn we je eindeloos dankbaar, sturen we je heel veel liefs en we wensen dat al je dagen gevuld zullen zijn met geluk en je nooit, maar dan ook nooit een enge moordenaar tegen het lijf zult lopen.

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3