Kunst van het Leven

Kunst van het Leven

08 december 2022 om 09:29

De magie van de 13 Heilige Nachten

We maken er een feestje van!

De magie van de 13 Heilige Nachten start met het eeuwenoud lichtfeest Yule! Dit feest is meestal rond 19 en 23 december. In die periode stopt het donker met het lengen van de nacht en dan gaat het licht langzaam maar zeker het weer overnemen van het donker! Het is het feest waarin de overwinning van het licht op het donker vieren! 

De 13 nachten vanaf het Yulefeest worden als heilig beschouwd, omdat je in deze nachten hele heldere dromen kan hebben over het komende nieuwe jaar. Of je nu wel of niet je dromen kan herinneren, deze nachten hebben iets magisch, iets wat andere nachten niet hebben.

Wil jij de Magie van de 13 Heilige Nachten ervaren?

Jou wil ik meenemen in de magie van deze heilige nachten! Om zo ook weer de magie in jezelf te voelen EN om te herontdekken dat JIJ een magisch spiritueel wezen bent hier op aarde!

In deze nachten kan je inzichten ontvangen, voorspellende dromen krijgen, makkelijker afstemmen en intenties voor het nieuwe jaar neerzetten. Elke nacht vanaf Yule staat voor een maand van het nieuwe jaar. Eerste nacht voor januari, tweede nacht voor februari enzovoort. De 13e nacht staat voor het gehele nieuwe jaar! 

Hoe kan jij deze magie dan ervaren? 

Voorafgaand aan het Yulefeest post ik vrijwel elke dag inspiratie, motivatie, tips en trucs om deze magie volledig op te pakken.

Op 19 december trap ik, tijdens het Yulefeest, af met een live via Zoom! Daarna ontvang je elke avond op mijn Telegramkanaal als hier op het creatorsplatform Petje Af (zichtbaar als je donateur bent voor minimaal 3 euro per maand (Motivatie Petje). Dat doe ik door middel een filmpje, een bijpassende muziektip, een meditatie/visualisatie etc. om de magie van de 13 Heilige Nachten volledig te ervaren!

Waarom?

Om zo weer de magie in jezelf te ontdekken! EN, dat is de bonus, inzicht te krijgen wat het komende jaar je kan gaan brengen!

ZO DOE JE MEE!

Tune in en hou mijn Telegramkanaal (gratis) of Petje Af  (vanaf 3 euro per maand met vele extra's) in de gaten!

O ja ➡️ Nodig mensen uit om dit samen met jou te doen, want samen is altijd leuker!

Het wordt MAGISCH! 🌟✨✨

X, Barbara ✨